דיסקברי או גלופר...

gold33

New member
דיסקברי או גלופר...

שלום לכולם, אם תתעלמו מהעניין של המראה ותסתכלו על הרכבים בהיבט המקצועי, מה עדיף לפי.... רכב לאשתי (הרבה פחות שטח) ונסיעות 70% עירוני ו 30 בינעירוני מודלים 97-2000 מה צריך לבדוק לפני קנייה לכל אחד מהרכבים? מכירים איזה מבחן דרכים במודלים הללו לכל אחד מהם או יחדיו? בקיצר, מה עדיף גלופר או דיסקברי? שבוע מצויין ותודה

kfirba

New member
במילה אחת

גאלופר.....הרכב מצוין לאישה נוח מאוד ומרווח עם מזגן מפוצל וכסאות מאוד נוחים ,מנוע קצת חלש ומרגישים בחסרונו כאשר צריך זינוק חזק מהמקום. חוץ מזה אוטו מצוין למעשה הפג'רו הישן . דיקברי אל תיגע הוצאות עליו יגמרו לא רק לך את הכסף אלא גם למנהל בנק שלך........אל תכנס לדיסקברי כי זה מחלה קשה לא תצא מזה.

כבעלים של גאלופר, תרשה לי....

קודם כל כפיר צודק. דיסקברי בור עמוק. השאלה היא כמה אתה מתכוון לסוע או במקרה שלך כמה אישתך מתכוונת לסוע, כי עם כל הכבוד שיש לי לגאלופר ויש לי המון, יש לה חיסרון אחד שאמר כפיר התותח על! חסר לה כוח, ז``א שהיא לא זריזה כ``כ. אם אישתך הולכת להיות נהגת עיקרית עליה אז מאמין שהיא תהיה מאושרת. כי אישתי פשוט מאוהבת באוטו. אני גם אוהב אותו מאוד, אבל כל פעם שאני יוצא לעקיפה או רוצה לפתוח מהמקום ישר אני נזכר במגנום שהיתה לי. אבל סה``כ אני יכול למנות לך את היתרונות שלו, והם רבים. קודם כל בקניה הוא אוטו מאוד משתלם, כי אתה משלם מחיר מאוד נמוך ביחס למתחרים, ומקבל המון המון בתמורה. דבר שני האחזקה שלו ממש זולה, אם זה טיפולים, ביטוח, חלקים וכ``ו. דלק ליטר לשבע וחצי בנסיעה ממוצעת, אפילו מעל הממוצע. נוחות חבל``ז, אישית היתה לי הצעה של לקוח שלי, עם דיסקברי דגם אף.אקס.אי סולר, נהגתי עליה והיא הרבה יותר זריזה מהגאלופר, אבל האחזקה שלה בכלל לא זולה, עם כל זה כשהייתי בטיול בצפון עם אוטו עמוס, היה לו מעט קשה אבל סה``כ הוא היה בסדר. לי בתור נהג עם רגל כבדה, היה מעט מבעס, אבל אם אתם נהגים רגועים אז תהנו ממנו מאוד, הכי חשוב לציין שהאוטו הזה לא נמכר במחירון ואפשר למצוא ממש אוטו במצב מציאה במחיר מציאה. שיהיה בהצלחה.... רועי

kfirba

New member
בוא אני יסכם לך מה שרועי אמר

גאלופר: יחס תמורה-מחיר מצוין!

אז קודם כל תודה לכולם.... נבוכתי

מעט... גולד אני גם עם ארבעה ילדים ב``ה והם מאושרים מאז שקניתי את הגאלופר, או במילים אחרות זה הרכב שפשוט אישתי והילדים מאוהבים בו! לגבי עבודות גינון, אצלי האוטו עובד קשה עם עגלה נגררת, ואם אתה רוצה פרטים נוספים אז לא פה, כי אני כבר באזהרה לפני שיקראו לי פה טרול... חיחיחי... אחלה ערב לכולם... יאללללה תתכוננו למפגש... בגללכם לא שטפתי את הבונבונירה... חחחח

gold33

New member
וואלה אתה תותח

אם אתה מתעסק עם גינון ופיתוח כמו שענית לי - אני מזמין אתלך עבודה עכשיו
המון תודה כן הרכב לאשתי, יש לנו 4 ילדים (בע"ה) ואנחנו זקוקים לרכב 7 מקומות (למרות שלי יש קרניבל) ו "פתיחות" היא תאלץ להסתדר כנראה

gold33

New member
השוואה זה הכסף מבחינתי ו...

תחזוקה , אמינות וכו' מה אתה אומר?

אור36

New member
שוב אומר

איין מה להשוות בין האמינות של רכב יפני(גאלופר זה מציבישי פגארו מסוף שנות ה-90) לביין לנד-רובר רכב אנגלי "אגדי" לטוב או לרע..... וכמובן "הסחירות" שלו רכב שנימכר בהרבה פחות ממחיר המחירון(קונים זול מוכרים זול) דיסקברי-רכב להרפתקאנים

אור36

New member
מתמטיקה מול הנאה

גאלופר 2001 7 מקומות ניסחר סביב 8OK ממוצע של כ-150K ק"מ כרית אוויר אחת,ללא ABS ללא מיזוג מפוצל,(מקסימום מיגון תחתון??) ירידת ערך ממוצעת של 35 אחוז בשלוש שנים,לקראת מכירה אחרי שלוש שנים מעריך תיקונים ב 10K בשלוש שניםהבאות (לדעתי) סה"כ-38K דיסקאברי 97-8 7 מקומות ניסחר סביב 55K ממוצע של 200K ק"מ. 2 כריות אוויר ABS מזגן מפוצל,לרוב עם שיפורי שטח(מה לעשות הרוב יורדים לשטח עם הדיסקו) ירידת ערך ממוצעת 30 אחוז בשלוש שנים, יש מקום ל 22K שקל תיקונים...........בשלוש שנים............ כדי להגיע ל 38K אךךךךךךךךךךך לו היה לי זמן מעט זמן פנוי למוסך.............היה לי דיסקו........בנוסף לטארקן!!!!!

תיקון טעות אור

גאלופר 01 מחיר מחירון 80 נסחר סביבות 70! לסכם את זה בקטנה אם אתה מחפש הרפתקאות וביצועים בזה הדיסקו טוב. אם אתה מחפש רכב עם יכולת להחזיק אותו גאלופר. שוב בהצלחה

miki69

New member
רועי אל תתלהב

שאתה משווה בין דראק לחרא אז הגאלופר יוצא שושנה בינינו זה רכב של שנות השמונים עגלה מיושן אבל שווה את הכסף

אור36

New member
לא מסכים

הדיסקו הוא רכב כביש שטח מס. אחד כל השאר מנסים להיות כאלה............. זה שהאמינות שלו בקנטים זה סיפור אחר.....

למעלה