דיסנילנד

רסקול

New member
אחורי שאתן צחקתן עלי

לא אספר לכן את תולדות הלמה הראשונה של צהל והזין של ואדים בחוות הלמות הסודית.

סקופ. חיילי מילואים אכלו את הלאמות

מה שלא מספרים לכם ולא תראו בשום סרטון: פלוגה בחטיבת אלכסנדרוני שנקלעה למצוקת מזון בימי הלחימה אכלה את הלאמה הפלוגתית. סגן מפקד הפלוגה מכחיש דווחים לפיהם אכלו חייליו סטייק לאמה בפיתה בליל ההמתנה לפני הקרב על אל חיאם, לטענתו מדובר בשקר גס. "זה לא היה סטייקים, אומר ד. בפאתי הכפר היתה מסעדת שאוורמה נטושה, החיילים הפגינו חיילות ומקוריות והפעילו את השיפוד המסתובב. זה לא היה פיתות, היו רק לאפות. לא היה טחינה." מסמך מזעזע.

נראה לך, סווטה??

לאמה בלאפה? חח. מילואימניקים הם אולי מסכנים, מאובקים וחרמנים, אבל הם לא פראיירים. אף אחד לא אוכל לאמה בלאפה. או בפיתה. כראוי לבעל חיים שמקורו באנדים אוכלים אותו נטורל. לחברים מאימפריית האינקה לשעבר לא היו טאבונים והמילואימניקים שלנו לא שוברים מסורת רק בגלל שחלוץ שכח לשלוח להם לחם אחיד וממרח שוקולד השחר.

קפת

New member
אני רוצה לחדד פה איזו נקודה

לברר אותה עד הסוף, לפני שאנחנו שואנחנו משחררים פה את הפצצה, מרעידים לרמטכ"ל את הכנף, כמו שאומרים בחיל: זה חלוץ ששכח לשלוח את הלחם ואת השוקולדלמריחהשחר או מישהו אחר? כי אם ידו של חלוץ בדבר, זה חמור אפילו מפרשת המניות שהעלתה אותו על המוקד ושרפה לו את הרגליים, כמו שהתבטא. ועוד דבר שמאוד חשוב להדגיש ולברר אחת ולתמיד: זה חלוץ במילעיל או במילרע?

גם אני רוצה לחדד נקודה

מה אפשר בכלל לחדד נקודה? איך בדיוק מחדדים נקודה? אבל מה שחשוב, מדוע רמון מתפטר ביום ראשון ולא היום? כאילו מה הוא ירוויח משישבת כשר משפטים? כאילו הוא יוכל לנשק עוד אחת?

הנקודה חדה ואף דוקרת בעכוזי

בשעה שהמילואימניק אהרון מהדרום (התחלה של שיבה, התחלה של כרס, התחלה של משכנתא) רב עם הרס"פ בן-אוזיליו מהמרכז (כאבי שיניים, ג'יפ עם מתקן לאופניים, גרושה פלוס שניים) בשאלה האם לצלות את הלאמה וול-דן או מדיום-רר, החבר חלוץ (במילרע, במילרע) עמד מול הראי בקניון והתלבט אילו משקפי שמש יקנה החודש - רייבאן, כרגיל, כי הוא טייס גיבור, או שמא ארמאני, כי אחרי הכל לבנאדם יש תיק השקעות ואשה מחומצנת.

קפת

New member
בוגונביליה

בוגונביילה, ראיתי שעשית לי מחטף לבן-אוזיליו. את תשלמי על זה. לא לוקחים חלומות בלי רשות מקפת!

מה יש לשתיכן ענין בגילי?

היה פעם איזה שחקן כדורגל עם שם כזה, אליו אתן מתכוונות?תגידי בוקובזה, סיימת כבר את המגדל?

שחקן כדורגל??

גונג דזה, תגיד לחברה שלך קפת ש- א. לא מפחדת ממנה ב. שתאמין לי שאם לפורום הזה היה סאונד הבן אוזיליו היה מתחלף מיד לקריאת המואזין - עומרייייייי מועללללללללם.

קפת

New member
מי שלא מכירה

את כל מילות ההימנון הגליציאני, פונאר (שקט שקט בני נחרישה, זה התרגום לתימנית ספרותית) שלא תתיימר. גם אם היא יכולה לזייף את ברוס ספרינגסטין בלי עזרה! את חמסת ממני חלום בלי לשלם תמלוגים, זונה.

אל תאמרי זונה, אמרי זונה הוליסטית

אני מבקשת. לא אכפת לי מה שאת אומרת. אני הרבה יותר טובה ממך בהימנון הפרטיזנים! וגם זורמת, כי הצ'אקרות שלי מטוהרות והקונדליני שלי אנרגטי משהו משהו.

קפת

New member
את זונה, שאיבדה את ההוליסטיות שלה

והצ'אקרות שלך, שקנית על המשקל בשוק של נתניה, מזויפות. את הקונדילומות אנלא יודעת ממי חטפת, אבל יש לי השערה! ואני לא מתביישת להגיד לך את זה, כי בגדת בי. ולקחת בלי רשות. כשאני חושבת על זה, את חייבת לי גם על הפסבדונים שלי, שניצלת ללא בושה. תשאלי את נטלי שמר-כהן.

לא רק שאני ז. הוליסטית, אני מחוברת

וזורמת ואנרגטית וגם יש לי אינטואיציות חזקות וצ'אקרות בכל הצבעים ומוביילים שתלויים בנקודות פנג שואי ואני מכילה ויש לי מרחב. את סתם קנאית שלא קולטת ש"זייפתי" את ברוספרינגסטין בכוונה, כי הכוחות שמנחים אותי הורו לי לתת לשיר משמעות רוחנית פנימית שנוצרת מתוך התבוננות בשורש הנשמה. הא! ובטאבו לא רשום שבן אוזיליו שייך לך, אז אני אזרום איתו כמה שאני רוצה.

קפת

New member
תזרמי, תזרמי

ותמשיכי לזרום בשעה שאני אצטט את המשורר המפורסם, א. דיכדוכין שכתב: "הירקון זורם ונשפך לים. הזונות גם." NISM?

שימי לב אחות שלי

שאת מצטטת אמן מדוכדך ונטול קונדליני. ולמה זה קורה לו? פשוט. הנשמה ארקדי לא מתחבר לילד הפנימי.

קפת

New member
אז זהו, שלא

תקראי את 7 לילות. יש ראיון עם ארקדי, והוא דווקא הפסיק להיות דכאוני מאז שיש לו ילדה. מאי, קוראים לה, והיא לא ניראת נורווגית. ובפעם הבאה שאת קוראת לי אחותי, אני רוצה מלבי + צ'אי + קינואה + דרושות* אצלי במרפסת. חנפנית חסרת חוט שידרה. *לא דיברתי על סקינר ולא על נטלי שמר-כהן ולא על רועי פרחי

אז זהו שכן

כנראה שארקדי התחבר לילד הפנימי ולכן הוא לא בדכאון יותר. אני לא צריכה לקרוא א ת 7 לילות בשביל זה. יש לי אינטואיציות חזקות. למי בדיוק התחנפתי?

נו מי אנחנו ליד ברוס, הגבר, המלך

עכשיו אתה מקבל הוכחה ממשית שגם נשים מפנטזות וצורכות פורנו ולא רק גברים.

למעלה