דיסנילנד
ע עוגתא New member 19/12/07 #2 תקריב..שימו לב לדונלד שנראה מסטול לגמרי.... כשהגעתי אליו הייתי גמורה מעייפות...
K kukiyot com New member 20/12/07 #19 עוגה מדהימה. איזה צבעוניות משגעת. הדמויות ממש מתוקות. יום נפלא ענבל- קוקיות
מ מיכל עוגות ועוד New member 19/12/07 #4 WOW עוגה משגעת!כמה שמחה וצוהלת! מיקי הכי מוצלח, את האחרים אנ יפחות אוהבת אבל הם חמודיםפ והעוגה משגעת!
WOW עוגה משגעת!כמה שמחה וצוהלת! מיקי הכי מוצלח, את האחרים אנ יפחות אוהבת אבל הם חמודיםפ והעוגה משגעת!
G gtali New member 19/12/07 #5 יש לך כבר נסיון רב בפיסול מיקי ובהחלט רואים את זה. הוא יצא ממש נפלא! גם האחרים מתוקים ונפלאים אבל מיקי עולה על כולם. חוץ מזה עוגה עליזה וקירקסית.
יש לך כבר נסיון רב בפיסול מיקי ובהחלט רואים את זה. הוא יצא ממש נפלא! גם האחרים מתוקים ונפלאים אבל מיקי עולה על כולם. חוץ מזה עוגה עליזה וקירקסית.
S SHOKOLEDET New member 19/12/07 #7 הצבעוניות מרשימה- זה דיסני! לא רק הדמויות גם כל הבסיס מסביב. שחקת אותה- ססגוני, שמח ועליז. שילוב צבעים מהמם! יום הולדת - אז עד הסוף
הצבעוניות מרשימה- זה דיסני! לא רק הדמויות גם כל הבסיס מסביב. שחקת אותה- ססגוני, שמח ועליז. שילוב צבעים מהמם! יום הולדת - אז עד הסוף
א אמית2 New member 19/12/07 #9 שיחקת אותה הפעם...עוגה מדהימה!! כמה דמויות, ואיזו צבעוניות נהדרת!! אהבתי שהם מחזיקים את השם בידיים, ובכלל - כל הכבוד על הפיסול המפורט... שאלה - איך את עושה את כפות הידיים, כך שהאצבעות כל כך חלקות ומעוגלות? ומיקי באמת מקסים!!
שיחקת אותה הפעם...עוגה מדהימה!! כמה דמויות, ואיזו צבעוניות נהדרת!! אהבתי שהם מחזיקים את השם בידיים, ובכלל - כל הכבוד על הפיסול המפורט... שאלה - איך את עושה את כפות הידיים, כך שהאצבעות כל כך חלקות ומעוגלות? ומיקי באמת מקסים!!
ע עוגתא New member 21/12/07 #23 10x-מכיוון שכפות הידיים של הדמויות של דיסני עבות - אני מלטשת באצבע (שלי) כל אצבע של הדמות בנפרד.
H hope13 New member 20/12/07 #10 עוגה מדהימה, מקסימה!!! איזו צבעוניות נהדרת, הפיסול נפלא, הדמויות כל כל יפות וההעדה שלהם נהדרת. פשוט עוגה נפלאה. כל הכבוד!
עוגה מדהימה, מקסימה!!! איזו צבעוניות נהדרת, הפיסול נפלא, הדמויות כל כל יפות וההעדה שלהם נהדרת. פשוט עוגה נפלאה. כל הכבוד!
N net the jet New member 20/12/07 #14 ../images/Emo6.gif גדול!! הרסת אותי עם דונלד.. באמת קשה לו. עוגה נהדרת- איזה צבעוניות מקסימה, כל כך שמח! נפלא. הדמויות נהדרות!!
../images/Emo6.gif גדול!! הרסת אותי עם דונלד.. באמת קשה לו. עוגה נהדרת- איזה צבעוניות מקסימה, כל כך שמח! נפלא. הדמויות נהדרות!!
N nililimor New member 20/12/07 #15 עוגה משגעת. הדמויות מפוסלות כל כך מדוייק. ושילוב הצבעים מדהים. אחת העוגות הכי הכי יפה שלך~
ע עוגיגה New member 20/12/07 #16 חוזרת על דברי יצא משגע ושמח להפליא בצבעוניות ודונלד מסטול טבעי כבר אמרתי