דיסים

FishBone

New member
דיסים

אנשים, אני צריך עזרה אז תעשו לי טובה כל אחד שמכיר שם של דיס טוב (Diss) שיכתוב, זה בשביל משהו שאני עובד עליו. הכוונה היא לא לשירים עם שורה או 2, אלא שכל השיר הוא דיס אני אתן כמה דוגמאות: 2Pac - Hitem Up Eazy E - Real Motherfuckin´ G´s Eminem - Nail In The Coffin Tha Realest - Fuck Dre LP - The Truth

Psycho MC

New member
הנה כמה של אמינם שעולים לראש...

ירידות על אברלאסט: "I Remember" "Quitter" על לימפ ביזקיט: "Girls" על ICP: "Marshall Mathers" "Get U Mad" "Drastic Measures" על ג´רמיין דופרי: "My Name" "Say What You Say" וזהו... אם אתה רוצה תפנה אליי בפרטי אני אביא לך עוד...

FishBone

New member
עוד שירים

DMX - Do You DMX - They Want War Jermaine Dupri - JD´s Reply Common - Ice Cube Diss Fifty Cent - How To Rob Nas - Ether LL Cool J - Return Of Jack The Ripper

Mc Bang

New member
Real motherfucking g´s!

עלק מת מאיידס אחרי השיר הזה מבינים טוב מאוד ממה הוא מת וזה לא איידס

Mc Bang

New member
והנה דיס נחמד שלא נאמר:

Masta Ace - Acknowledge די שונא את The high & mighty

Gershenman

New member
הנה כמה

Masta Ace-Acknowledge דיס על High and Mighty ו Boggie Man Common-Bitch in You על אייס קיוב Canibus-Second Round Knock Out Canibus-Rip The Jacker על LL Cool J KRS-One-Clear ´Em Out דיס על נלי...

Gershenman

New member
אההה וכמובן

Jay-Z-Takeover Jay-Z-Super Ugly(גועל נפש) Jay-Z-Blueprint 2 על נאז.. ומצד שני- Nas-Stillmatic Nas-Ether ואם כבר Nas, אז יש גם את Destroy & Rebuild, שזה על Cormega ו Nature ויש גם להם דיסים על נאז- Nature-Nas Is Not Cormega feat. Prodigy-Killaz Theme II

mc bang

איזי מת מאיידס אני לא נבין את הכוונה שלך באמירה של עכשיו נבין ממה הוא מת

Samy A

New member
יש שלוש דיסקים מלאים

לי יש שתיים מהם יוצאים רק באמריקה קוראים להם "Street Wars" עכשיו שם יש דיסים איכותיים

dresta

New member
אז ככה:

eazy-e: REAL COMPTON CITY G´S - הגרסה המצונזרת. EXTRA SPECIAL THANKS ITS ON - אחד שירי הדיס הטובים בכל הזמנים. OLE SCHOOL SHIT - יחד עם דרסטה ונוקאאוט. WUT WOULD YOU DO - יחד עם DIRTY RED. DRE DRE: DRE DAY. NIGGAS AINT SHIT. ICE CUBE: NO VASELINE KING OF THE HILL זה מה שעולה לי לראש כרגע.

Samy A

New member
הנה איזה 10 טובים

לICP יש שלוש שירי דיס על אמינם... וכולם ביחד לא מגיעים לרמה של דיס אחד של סלים עליהם עכשיו שירי דיס... Eminem - We The Realest label Girls Say What U Say (Feat. Dr Dre) Dissin JD (Feat Xzibit) Nelly - Roc Da Mic (Remix) KRS One - Real Hip Hop Mobb Deep - Crawling Clap Burn Half Dead Jay Z - Supa Ugly Takeover 100 Milion Dont you know Nas - Destroy & Rebuild Ether Stilmatic Busta Rhymes & Flipmode Squad - Dissin Petey Pablo Cream Team - Who is 50 cent Nature - Look whos talking יש עוד המון אבל למי יש כוח

FishBone

New member
לי יש

Eminem - The Sauce Keith Murray - I Shot Ya Benzino - Crush, Kill, Destroy Too Short - Yo Neck, Yo Back, My Dick

למעלה