דיסטאנס...

דיסטאנס...

חברי פורום יקרים. התשובות החלקיות, הרמזים ואי מתן יותר מידי פרטים אישיים - מטרתם ליצור דיסטאנס בין המנחים לבוגרים. הדיסטאנס מניב תוצאות חזקות של הקשבה, הערצה וצורך להדמות לאדם שיש ביניכם דיסטאנס (הוא יודע עליך אתה לא יודע עליו). אני מתאפק לרשום ממצאים שמצאתי לגבי הדיסטאנס (במיכא"ל ובכלל) כדי לא לקלקל את המטרה של הדיסטאנס. רק רציתי שתדעו, שאם יוסי עונה תשובות חלקיות על שאלות אישיות, זה לא רק (אולי בכלל לא) בגלל שהוא לא רוצה שתדעו אלא על-מנת לשמור על דיסטאנס שבין המנחה לבוגרים. אני לא יכול לפרט יותר מזה מצטער...

יוסי הוא לא המנחה שלנו...

עכשיו אחרי מיכא"ל, יוסי הוא בנאדם, ואנחנו בני אדם... למה אי אפשר להתחבר עם אנשים רק בגלל איזה מיכא"ל בעברם? שונאת דיסטאנס, עוד מעט מתגייסת יהיה לי יותר מדיי מזה. רגע אז מה אתה אומר חבל לי על הזמן שאני מבזבזת על לשאול שאלות אישיות?

מנסיון...

אם שואלים הרבה בסופו של דבר אפשר להוציא משהו. שווה לנסות. תמיד. האמת היא שבפורום יהיה יותר קשה כי אין פה "פליטות פה" ואפשר לחשוב על מה שרושמים ולערוך הודעות. במיוחד יוסי שיכול למחוק הודעות שנשלחו כי הוא מנהל. במפגש נעשה מאמץ משותף אני ואת אה..?

לא.. אני לא מעוניינת להוציא ממנו

מידע על עצמו במאמץ... הוא לא בחקירה, בשיא הכנות, אני מנסה להתחבר, לנהל שיחות שוטפות, ואי אפשר ממש להתחבר עם מישו שלא מדבר על עצמו... זה בסדר אם הוא לא רוצה לענות, אם לא נוח לו או רוצה לשמור על דיסטנס... אין לי בעיה...

ועוד אני אוסיף...

את צודקת, יוסי הוא לא המנחה שלנו (באופן רשמי, גלוי). שימי לב לכל ההודעות של הפורום מרגע היווסדו ותביני לבד שבצורה מסויימת הוא כן המנחה שלנו פה בפורום.

כשרוצים למצוא משו, מוצאים...

מה השטות? אין כוונה נסתרת לדעתי בהודעו של יוסי... סתם מתנהג כמו שהוא התרגל כמנחה

yossi iv

New member
נעשה סדר..חברים יקרים.

אני לא מנחה כאן. אני חבר, בדיוק כמו כולכם ואני שווה בסיעור המוחות שקיים כאן. אני לא מוחק הודעות!! ואפילו חלקכם יודעים מהו שכר המנחים. אני אוהב לקרוא את דעותיכם על כל נושא שאנחנו מדברים עליו. ברור שהדעות יהיו שונות הרי זה כל העניין והכיף. תארו לכם כל העולם היה מיכא"לי , ומאמין שכל אחד יכול הכל, זה היה מפחיד. כי אז לא היו מחלות , לא היו כישלונות,לא היו אכזבות.. בכל מקרה אני חושב שאני עונה על רוב השאלות שלכם ואם לא אז מישהו אחר עונה במקומי(וזה עדיף). באהבה

SadClown

New member
אבל

מאיפה אתה יודע? {אולי הוא מנחה בהסוואה
} סתם

אני חקרתי את הנושא...

אני עדיין חוקר אותו אני פשוט מאוד לא הערכתי נכון את ההשפעה של הדיסטאנס. בקשר לזה שאני מנחה בהסוואה............ אולי?

../images/Emo12.gif פחחחחח!!!!!

נראה לי יש לך קצת אובססיית מיכא"ל... מנחה בהסוואה... חחח...

למעלה