דיסוננס

turangaleela1

New member
דיסוננס

אז חזרתי. וחזרתי עם לא מעט תהיות ושאלות לגבי דברים.

אני אמנם נשלטת במהותי המינית, אבל אני לא אישה כנועה. אין לי את הקטע של סתם להסכים לכל דבר שגבר אומר לי (גם אישה אחרת בעצם).
אני חושבת שלפעמים זה מקשה את האינטראקציה הזו בקונטקס של יחסי השליטה.
כי מחוץ לחדר המיטות, להלן סקס, אני אישה דעתנית, עם דיעות מוצקות לגבי הרבה נושאים שאוהבת להתווכח ולא מקבלת כל דבר סתם ככה כי זה מה שאמרו.
לא שאני איזה מרדנית גדולה.... אבל בכל זאת.

זה סותר? זה בעייתי?
לפעמים נדמה פשוט שגברים שאומרים שהם שולטים סתם מחפשים איזה מישהי שתעשה כל מה שהם יגידו, ומתעצבנים כשזה לא קורה, או כשאני לא מסכימה איתם.

matteryou2

New member
לא,

קודם כל לשאלתך, לא סותר ולא בעייתי. את התשובה, הבאת בעצמך.
מעבר לזה, הדרך לעשות BDSM לא חד משמעית, היא סובייקטיבית ודינמית ומשתנה מקשר לקשר.

A לוןA

New member
זה סותר רק אם מי שמולך מחפש כנועה מוחלטת

כזו שאין לה דיעה, או שהיא חושבת שדעתה לא מספיק חשובה להבעה.
יש שולטים שמחפשים כזו- ויש כאלו שמחפשים בדיוק את ההיפך.
לי, אישית, נשלטות כנועות שאומרות כן על כל דבר וחסרות דיעה- ממש לא עושות את זה. בעיני מסירת שליטה שמגיעה ממקום של כוח היא מסירת השליטה שאני מחפש.

לפי מה שאני קורא ממך יש כאן שני דברים שאת צריכה לחשוב עליהם -
הראשון- אם השליטה שאת מחפשת היא שליטה מינית בלבד- אז את צריכה להגדיר את זה, ושזה יהיה גם מה שהצד השני מחפש.
שנית, נדמה לי (בסאבטקסט) שפשוט לא מצאת את השולט הנכון, זה שיגרום לך לרצות למסור לו את השליטה. זה תהליך, וזה לוקח זמן- ופה הפשרות הן קטנות מאוד. או שהוא מתאים- או שלא.

אליסה40

New member

UltraL

New member
כניעה מתוך כח פנימי לא חולשה

שפחות שהיכרתי הם נשים חזקות מאוד ובחיי היום יום מתמודדדות עם בעיות אישיות , משפחתיות, מנהלות עסקים וכו'

היכרתי נשלטות אחרות שהם לא שפחות ובהם יותר בעיות של הערכה עצמית וחששות כלפי כניעה.

יש גם בעיה אחרת שאני מכיר מקרוב: לימדו אותך כמו שלימדו את כל הנשים בעולם המערבי שאשה צריכה להיות עצמאית , דעתנית, ללמוד ולעבוד במקצוע וחס ושלום לשרת גבר.
אז שמדברים איתך על "כניעה" את מזדעזעת.
אבל איפו כניעה נכנסת בתוך בדסמ? יש שאלה עקרונית לעשות את רצונו של שולט , לרוב לצורך ביצוע דברים כיפים ולפעמים דברים שלא תרצי לעשות ולפעמים עונשים.
את צריכה להחליט האם זה מתאים לך באופן עקרוני ואם איזה שולט תוכלי למסור שליטה.
לדוגמא: עם שולט אומר לך: כל יום ברגע שאת חוזרת הביתה את צריכה ללבוש שמלה קצרה בלי תחתונים, את צריכה לחשוב האם זה מדליק וזה עונש.
אם השולט גר אתך ותזכי לתשומת לב רבה (או התחת שלך...) הרי שהזוגיות משתפרת.
אם את רואה בזה השפלה אז כנראה שזה לא מתאים ותעברי לקרוא את המשפט הבא --->>

יש גם אפשרויות אחרות להנות מהצדדים הכיפים שבדסמ מציע אבל לא בהכרח לקרוא לעצמך נשלטת.
השפה העברית קצת קשה לתאר הגדרה כמו "bottom" שמגדיר אשה אשר נהנת מבדסמ כאשר היא נותנת לשולט להוביל בפן המיני אבל אין זה כניעה עקרונית משופ סוג.

My two cents.

ordol

New member
דווקא מי שמאוד חזקה

ודומיננטית בחיי היום יום מחפשת את מסירת השליטה בחיי המין. יש בזה משהו שהוא מאוד משחרר.

לא סותר ולא בעייתי

חניתה, נשלטת פמיניסטית גאה

(בכלל, אני שונאת שאומרים לי מה לעשות ובחיי אני מאוד מרדנית, אבל זה לא מתנגש בכהוא זה עם הנטייה המינית שלי
)

זה לא סותר

כל עוד את נהנת מהכח שלך להתמסר. וזה כח עצום!

אם לא בא לך להתמסר ואת עסוקה בלהתווכח עם עצמך ועם השולט שלך- זה בעיקר מעייף ומיותר.

אני מאוד דעתנית ואישה סופר עצמאית ונהנת מאוד מהרגעים בהם אני יכולה לשים את הגוף שלי בידיים שלו, להפסיק לחשוב, לפרוש כנפיים ולעוף!

NSW2

New member
את יודעת זה עניין של גישה

גם אני לא הבנתי בעבר איך זה יכול לעבוד.
ודווקא בהמשך גילית שבגלל שחשבתי ככה
לא שקלתי בכלל בדסמ כמשהו שהוא מעבר לסשנים.
עכשיו ברור לי שכאשר יש לי נשלטת שאני גם יכול לתקשר איתה
זה נתפס אצלי כצורה נוספת של נתינה מצידה.
זה בכלל לא שובר לי את השליטה להפך זה מגביר
ומבחינתי יש בזה יותר ערך שתהיה לי נשלטת כזאת.
אני למשל לא טיפוס שאוהב נשלטת מהסגנון של תסתמי ותדברי רק כשאני אומר.
זה משעמם אותי ולא מספק אותי רגשית לאורך זמן.
בסופו של דבר זה השילוב של מישהי שאפשר לתקשר איתה
ומצד שני יודעת להיות מאוד נשלטת וצייתנית כשצריך.

Dan_Kap_

Active member
אין סתירה

יש מי שמקשרים לנשלט/ת סטיריאוטיפ של אדם חלש, כנוע, עלה נידף.
&nbsp
אלו בעיני דימויים של מי שלא התנסו בהיכרות עם בדסמ ומניחים שאם יש מישהו/י שמוכנים שאדם אחר/ת ישלוט בהם או יעשה להם את "הדברים האיומים האלו" אז "משהו לא בסדר אצלם".
&nbsp
מההיכרות שלי עם אנשים בתחום, יש לא מעט נשלטים ונשלטות שעונים לתיאור שבו את מתארת את עצמך.
&nbsp
כך למשל בקהילה הגוריאנית שמנסה לחיות לפי מודל העולם שמוצג בסדרת ספרי Gor שבו קיימת עבדות ונשים הן שפחות קיימת אימרה "אני שפחה, לא סמרטוט רצפה"...
&nbsp
ולגבי מי שדורשים ממך להיות מישהי שתעשה כל מה שהם יגידו, ומתעצבנים כשזה לא קורה - שאלי אותם בבקשה שתי שאלות:
1. האם יש לך ניסיון מעשי בבדסמ?
2. האם אפשר לשוחח עם מישהי שהיית איתה במערכת יחסים בדסמית כמו זו שאתה מעוניין בה איתי?
&nbsp
אני חושב ש-99% מהם ייעלמו בין מקשי המקלדת לנצח...

&nbsp
אני מזמין אותך להציץ בחוצץ של "כלים ומידע" של הפורום ובתוכו ב"הודעות נבחרות". רוב הסיכויים שיש שם הרבה תשובות נוספות לשאלות שרצות לך בראש.
קחי למשל את http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=72244916
שמדבר על ארגז הכלים שרצוי שיהיה לנשלט/ת. אמנם כתבתי אותו למישהי מתחת לגיל 18 שהגיעה לפורום, אבל לדעתי צריך את הכלים האלו בכל גיל..

Dan_Kap_

Active member
נב

הח"מ נשוי לפלאפ, שלפחות 50% מהשולטים (והנשלטים) שואלים אותה "את בטוחה שאת נשלטת?!"...

A לוןA

New member
אני יכול להגיד לך

שבאופן כללי, בלי קשר לבדסמ, 99% מהאנשים יעלמו ברגע שתרצה לדבר עם האקסים שלהם.
זה ממש לא מדד לרצינות/אמינות/וואטאבר- זו דרישה בעייתית מאוד.
&nbsp
בקשר ליתר-כמובן.

NSW2

New member
קוח + 3 ממליצים

מסכים איתך לגמרי זה לא ראיון עבודה.
מעניין איך זה יישמע כשאני אבקש מנשלטת 3 ממליצים ששלטו בה בעבר.
לשאול על חוויות עבר ופנטזיות זה סבבה.
אבל לדבר עם אקסים מהעבר זה מוגזם.

Dan_Kap_

Active member
אנלוגיה מצוינת

הרי מה שאתה מתאר כאן הם אמצעים שכל מעסיק/ה מבקשים מכל אדם שיעסיקו תמורת 30 ש"ח לשעה והמועסק/ת מוחתמים על חוזה ארוך שנותן למעסיק/ה לא מעט דרכים להתמודד עם בעיות אפשריות.
&nbsp
לעומת זאת אתה מצפה לאמון עיוור ממי שמפקיד/ה את הגוף והנפש שלהם בידיך?
האם היית משאיר צ'ק חתום בידיהם בלי איזו מידה של בירור?
&nbsp
יש א-סימטריות בסיכונים שלוקחים עליהם נשלט/ת ושולט/ת שנכנסים למערכת יחסים ולכן אני לא רואה ממה יש לשולט/ת להיבהל כשמבקשים לדבר עם אקס/ית.
&nbsp
ואם כולם/ן היו כאלו שיעדיפו לעסוק בסגירת חשבונות איתך מאשר להבין את הצורך של נשלט/ת המעוניינים בקשר איתך - האם זה רק מעיד עליהם/ן?
&nbsp
איך מערכות יחסים מסתיימות מעיד בעיני טוב יותר על האדם מאשר איך הן מתחילות....

למעלה