דיסאינפורמציה!

דיסאינפורמציה!

ראש הסי.איי.איי, ג`ורג` טנט, לא עוזב בינתיים את האיזור. כך הודיעה לפני זמן קצר השגרירות האמריקאית בישראל ללשכת ראש הממשלה. קודם לכן הודיע מקור בכיר במשרד הביטחון, שראש הסי.אי.איי הודיע ששליחותו נכשלה והוא חוזר לארצות הברית. הפלשתינים הכחישו את הדברים, ואמרו שהשיחות נמשכות. (חדשוץ מעריב) האם אנו חוזרים לימי מלחמת 1973 שבה הפסיקו להאמין להודעות הממשלה ודובר צ.ה.ל?

שרוף

New member
האמת היא שממשלת 73 היא

יונה צחורה לעומת ממשלות ישראל בעשור האחרון. כולל מנהיגי השמאל והימין שידעו שתינוק אוסלו נפטר ימים מספר לאחר היוולדו ובכל זאת שיקרו והעטו עליו מסיכה המספרת על נפלאות תינוק אוסלו ועל יופיו של התינוק השמימי הזה ואיך הוא מתפתח וגדל עד כי קם הגולם על יוצרו הסיר המסיכה ופרצופו הרצחני המעוות מה התגלה בכל הדרו.

יושב על הגדר..........

מה כבר אפשר לומר על תמהוני כמוך? זו לא חוכמה להיות נגד כולם, שרוף!

שרוף

New member
תמהוני הצחקת אותי

אתה תמהוני מה, הזוי, מטורלל קצת, חושב שאם תוותר פה ושם יהייה לך שקט. אני מציאותי יודע בדיוק לאן הולכת המדינה הזאת בגלל אנשים כמוך. הנסיונות שלך וחבריך להדביק לי סופרלטיבים לא מזיזים לי כהוא זה ברגע שאינך יכול להתמודד עם האמת אתה עובר לתקיפה אישית.

איזו אמת.....שרוף?

אתה סתם מקשקש כל מיני הזיות שאין להן אחיזה במציאות! בגלל שאין הרבה כמוך אפשר להיות בטוחים שהמדינה תישאר על כנה, למרות ה``נבואות`` שלך!

שרוף

New member
האמת שעראפת הוא בר מוות

שכנופיות הרצח שלו יעודן להתחסל שאוסלו מת שפרס סנילי ומוביל את ישראל לאבדון שטננט זו בדיחה שאין הפסקת אש וימשיכו הפיגועים שהשמאל גמור ובבחירות הבאות מרצ 2 מנדטים העבודה 10 מנדטים. האמת היא שאין הרבה כמוך וכל יום שעובר יותר ויותר אנשים מתחילים לחשוב כמוני.

אלי.

New member
הפרד ומשול, מודל 2001.

אמור לכל אחד מהצדדים בסכסוך מה שהוא רוצה לשמוע, ואח``כ תעשה מה שבראש שלך.

למעלה