פרקטי? פרקטי מספיק, רק צריך לקפל את המראות בתנועה עירונית (מה שבשבילי מספיק כדי לפסול אותו, אבל זו הקפדנות שלי), סביר מאד בבינעירוני (אני נסעתי מירושלים עיק הקודש לפח הזבל המכונה בטעות גושדן).
לדעתי כלי נוח 70 אחוז מהזמן המראות מקופלות מתרגלים להעיף מבט לצדדים מדי פעם לידיעכם מראה חדשה לדינק כולל כל הגישפט, שמחזיק את המראה עול רק 174 ש"ח אך מראה לגרנד דינק 250 (עם המנגנון קיפול החשמלי) עולה כ-1000 ש"ח לכל רכבי הדינק לדעתי כדיי לשפר את ביצועי הקטנוע ע"י החלפת הווריאטור לחלופי של חברת מלוסי איטליה
לרכוב עם מראות מקופלות זה ממש לא לעניין, והבעייה היא שהכלי הזה מעודד וכמעט כופה עליך לקפל מראות בעיר. לכן הפתרון היחיד (לדעתי) הוא מראות חליפיות, ושוב מעניין אותי מאוד לקרוא חוו"ד של אנשים שהרכיבו כאלה.