והיום- בת חצי שנה
G good girl 21 New member 19/6/07 #19 לדעתי הגודל שלה בכלל לא קטן. היא בת חצי שנה והיא נראת ענקית. יש לה זמן עד גיל שנה וחודשים עוד לגדול.
G good girl 21 New member 19/6/07 #29 אני חושבת שכל גור מגיל לשיא בגיל שנה וחודשיים אז גם מחליפים להם את האוכל בדרך כלל מגורים.
D Doctor Sue New member 19/6/07 #32 נראית לי גבוהה מדי ללברדור גזעי ../images/Emo4.gif במיוחד הנקבות בדר"כ שמנמוכות אבל היא פשוט יפיופהההה
נראית לי גבוהה מדי ללברדור גזעי ../images/Emo4.gif במיוחד הנקבות בדר"כ שמנמוכות אבל היא פשוט יפיופהההה
ד דונינה New member 19/6/07 #40 עכשיו יש לך "מישהו לרוץ איתו ," ../images/Emo202.gif אני התאהבתי זהו !!!
ק קיסם אוזניים New member 19/6/07 #44 יופי שלא שמרתי את כל התמונות במחשב! יש לך כלבה מדהימה ביופייה, ואני רוצה לגלות לך סוד.. גם לי יש בבית לברדור מעורב, ולפי דעתי, הוא יותר יפה מלבדרדור גזעי. יש עוד תמונות?
יופי שלא שמרתי את כל התמונות במחשב! יש לך כלבה מדהימה ביופייה, ואני רוצה לגלות לך סוד.. גם לי יש בבית לברדור מעורב, ולפי דעתי, הוא יותר יפה מלבדרדור גזעי. יש עוד תמונות?
ק קיסם אוזניים New member 19/6/07 #56 זה נראה כמו שני כלבים! או לחילופין, כמו שתי בובות יש משהו ייחודי בחיבור של הראש שלה עם האוזניים. אני טועה?
זה נראה כמו שני כלבים! או לחילופין, כמו שתי בובות יש משהו ייחודי בחיבור של הראש שלה עם האוזניים. אני טועה?