דינקה

דינקה

היי יש ברשותי כלבת לברדור בת חצי שנה. הובטח לי כי היא גזעית. רציתי להעזר בכם, מאחר שעלו לי ספקות בנוגע לכך. היא מעט קטנה מדי (?), אף ארוך מדי (?) ולבנה מדי ללברדור, לדעתי. נראה לכם שהיא בכל זאת גזעית? מיותר לציין, שזה, כמובן, לא מהווה שום שיקול כלשהו מבחנתי כלפיה. רק מתוך התעניינות בגזע... פה היא גורה כבת חודש:

Doctor Sue

New member
קודם כל...

תסתכל על החתימה שלי (זהו המשפט המקורי) והיא פשוט מהממתתתתתתתת מדהימההההההההההההה ואני חושבת שעדיין מוקדם לראות אם היא גזעית או לא.

LeeKo

New member
כל כלב שהוא ללא תעודות

הוא לא כלב מתועד=כלב שאינו יכול להשתתף בתחרויות. יכול להיות שהיא מאוד גזעית והיא לא תוכל ללכת לתערוכות אם אין לה את התעודות, המושג שצריך לשנות פה הוא גזעי, צריך לחנך מחדש אנשים לשאול אם הכלב מתועד,לא אם הוא גזעי. כלב גזעי בלי תעודות(יכול בהחלט להיות גזעי) אבל מכיוון שהוא בלי תעודות רצוי וחשוב לסרס(או לעקר) (לא שכלבים מתועדים לא צריך...
)

Doctor Sue

New member
אני חושבת ...

שבשאלתו הוא מתכוון ל-האם שני ההורים לברדורים או שרוב מקורתיה הם מגזע הלברדור ולא למונח לפי הספר של גזעי עם תעודות.

אם היו תעודות לא הייתי שואל...

העניין הוא שנטען שהיא גזעית. האם היא נראית לכם כך?

דונינה

New member
אין תעודות יש תעודות ,,,, היא מהממת

מה שבטוח שהיא מעורבת , לברדור בלברדור
. והיא פשוט יפיפיה !!! זה לא צריך להעסיק אותך בכלל אם יש תעודות או לא , במיוחד שאתה לא הולך להציג אותה או משהו כזה , אם זה רק בשביל ההתענינות אז בכלבנות הגיזעית היא לא נקראת " גיזעית " כי אין לה תעודות !! ההמלטה לא היתה מאושרת ולא מתועדת ! אבל אני
ביופי הזה .

toomuchdogs

New member
יש תעודות?

אם יש אזי היא גיזעית אם אין תהנה מהכלבה ה"דמוי גיזעית" שלך..... וחבל שלא ביררת קודם לאימוץ אם קנית את הגורה ממרביע ממטחנת גורים או סתם פשלה שלפני עיקור. אם אין תעודות אני ממליצה בחום לעקר את הגורה מיד עם הגיעה לגיל חצי שנה, טרם הייחום הראשון בעיקר מסיבות בריאותיות אבל גם בגלל פיצוץ אוכלוסים של כלבים דמויי גיזעיים בהצלחה ותהנה מדינקה

good girl 21

New member
גם לי אין תעודות על מאי....

זה אומר שהיא לא גזעית?! מאי עלתה לי 1400 שח..ואם הייתי רוצה את התעודה היית צריכה להוסיף עוד כסף. אבל לא רציתי כי לא היה לי מה לעשות עם התעודה בעתיד. מה זה אומר?

טון טון1

New member
זה אומר...

שיכולת פשוט לשכפל את רוקי במכונת צילום וזה היה עולה לך רק חצי שקל.... סתאאאםםםםםםםםם. מאי מהממת, רוצים תמונות שלה עם ליצ'י....

למעלה