דינמיקה - שערוריה קטנה :)

shoosha1

New member
דינמיקה - שערוריה קטנה :)

אני כבר כמה שנים לקוחה של סלקום. ככל הידוע לכם, יש אפשרות לבטח את הטלפונים של סלקום בחברת סלקום או בחברת דינמיקה אשר נותנת את אותם שירותים. עד כה 4 מכשירים שלי בוטחו בסלקום ואילו המכשיר החמישי שלי בוטח בדינמיקה. לפני כמה ימים החלטתי שאני מעוניינת להעביר את כל מכשירי לסלקום. התקשרתי לחברת דינמיקה (בתאריך 24.2.02) והם ביקשו ממני לפקסס להם את בקשתי על מנת לבצע את הניתוק (כמובן אחרי שניסו למנוע ממני מלהתנתק). יום למחרת פיקססתי לדינמיקה את הבקשה לניתוק. כאשר צלצלתי שוב כדי לדעת אם כבר נותקתי, נאמר לי כי בכל מקרה שילמתי כבר על שלושת החודשים הקרובים, ואין הם יכולים להחזיר לי את הכסף. (התשלום בחברת דינמיקה מתבצע כל 3 חודשים) מסתבר שב-24.02.02 (היום שבו התקשרתי לראשונה) ירד התשלום ל-3 החודשים הקרובים !!! מתכוונת להילחם על כך שושה

מכיר את הסיפור

חצי שנה התקשרי לדינמיקה כדי להתנתק מהם, החבר´ה פשוט מטומטמים, כל הזמן ממציאים סיבות, שליחת פקסים, מכתברים רשומים בסוף שילמית על שישה חודשים, ולא תבעתי אותם, לא שווה את הזמן שלי מה שכן, מעולם לא אקנה יותר בדינמיקה הסיפור קרה לפני שנתיים, והם גם הסיבה שזרקתי שלושה קווים בסלקום לטובת אורנג´

התכוונתי לניתוק ה"ביטוח"

שלא רציתי מהתחלה, אבל ניתן כ"מתנה" לתקופה של שישה חודשים על המכשיר שקניתי אצלם. משום מה החבר´ה שכחו לעדכן אותי כי לאחר חצי שנה הם ממשיכים להוריד כסף מהאשראי...

Noaal

New member
מוכר... יותר מדי מוכר

אצלי החוצפה הייתה עוד יותר גדולה... כשרכשנו את הטלפון שלי (ז"ל) נתנו את פרטי חשבון הבנק של אבא שלי ששילם על המכשיר (כולל ביטוח) ולדינמיקה ניתן מס´ החשבון בנק שלי בכדי לחייב את עלות השיחות, והנה הפלא ופלא שנתיים אחרי, כשנגמרו כל התשלומים על הפלאפון וההתחייבות לסלקום דינמיקה או שיש לומר סאני תקשורת התחילו להוריד ממני את עלות הביטוח!!!! דבר ראשון שעשיתי היה לבטל את הוראות הקבע ואח"כ לריב איתם, אבל אחרי שבועים וחצי של טלפונים יום יום הבנתי שכדאי לוותר. הסיפור היה לפני כשנתיים, אבל אני רואה שהם לא השתנו. שיהיה בהצלחה...

למעלה