דינמיקה קבוצתית

mikshiri

New member
דינמיקה קבוצתית

היי אני מיקי ועדיין לא נפתרו ממני באל- על. עברתי את ועדת הערר וזימנו אותי שוב למבדקים כנראה לקטע של הדינמיקה הקבוצתית ב 20.12 בשעה 12.00 אשמח לשמוע אם יש עוד אנשים מוזמנים לתאריך הזה ומה קורה שם בדינמיקה הקבוצתית. אשמח לשמוע מכם מיקי

mikshiri

New member
אדם-מילוא- 20.12

היי לילך את מוזמנת לכל היום מבדקים או רק לחלק של הדינמיקה הקבוצתית. מיקי

L I L 2 1

New member
לכל היום

אני דיי מתרגשת וחסרת מושג מה הולך ביום הזה...

m a y a m a y

New member
דינמיקה קבוצתית

*ספר על עצמך *משימה קבוצתית - צריך להגיע להחלטה, פה אחד *משחקי תפקידים. בקיצור אין למה להתאמן.

L I L 2 1

New member
מכון נועם

מומלצת ההכנה במכון הזה? האם במיונים אני נשאלת אם עברתי הכנה? זה מפחית בערכי בעיני הבוחנים? יש מישהו פה שעבר הכנה? בבקשה תענו לי אני כל כך מבולבלת כל אחד אומר לי משהו אחר נהיה לי סלט כבר

m a y a m a y

New member
מכון נועם

א.....א..... שאלה קשה, אם מומלץ. ללכת למכון נועם זה לא מזיק בכלל, השאלה אם בא לך "לזרוק" את הכסף?! הרי הם לא מבטיחים לך שתתקבלי. ובינינו , הקבלה לאל על לא תלויה רק ביכולת שכלית אלה גם בהופעה.......ואם יש פרוטקציה - תתקבלי בברכה. לקנות את הספר שלהם זו השקעה טובה(סביבות 200 ש"ח). גם אם לא תתקבלי לאל על הוא יעזור לך להתקבל למקומות עבודה אחרים.

ג ו נ ס

New member
הכנה לבחינות...שטויות

לא עברתי אמנם במילא אבלאני יכול להעיד כי בשאלות על המחשב צריך ידע כללי כגון מי זאת זא'ן דארק , מי זה פול אוסטר וכאלו באנגלית צריך להשלים משפטים , ידע נורמלי באנגלית יסייע בשלב הזה בתחום הספרות צריך לסמן תשובה נכונה בסדרות מספרים , אומרים שיש הגיון ...אני לא מצאתי ועוד כמה שלבים דומים בדיעבד לא נראה לי שהכנה היתה מסייעת לי בבחינה כמו שאמרו קשרים יותר חזקים מהכול ב ה צ ל ח ה

fighter21

New member
מה לגבי דינמיקה קבוצתית והפסיכולוג?

מה יש שם? הרי המבחנים הם לא רק במחשב..

למעלה