דיני עבודה ב
אנשים

../images/Emo141.gifאמאלה אתם לא יודעות מה קרה לי../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif

אמאמאלה אני עדין בשוקקקק !!!! כמעט לא היה ספיר אני כמעט מתתתי!!!!אמאלההה תקשיבו אח שלי ובן דוד שלי פה בבריכה אצלינו בבית והם קראו לי שאני יבוא לראות משו!!! באתייי ובנדוד שלי אמר לאח שלי שיעשה איזה משו במים מדוזה אנערף משו כזה חחח אז הוא צלל החזיק עם הידים תרגליםםם והוריד תמכנסס וכאליו הוא צלל וראו לו תתחת
יעני מדוזה לא יודעת 2 מפגרים! ואני הסתכלתי מהבית שלי ונקרעתי מצחוק ולבנדוד שלי יש צחוק מתגלגל ועוד יותר צחקתי ומהצחוק מאחורי היה כד מזכוכית כזה עם מים הלכתי אחורה מהצחוק ונפלתי על הכד זכוכית והוא נפל ונשבר ואני נפלתי על הזכוכיותתת אמאלה והם צחוקים הם לא ראו את זה ואני לא יודעת מה לעשות לצחוק או לבכות פחדתי להרים תחולצה חשבתי נכנס לי זכוכית לבטןןן כי נפלתי על הזכוכיות! קמתי כולי בהלם הרמתי תחולצה נהיה לי שריטה ענקית בבטן מזל ברוך ה' שלא כננס לי איזה זכוכית למה זהו היתי גומרת היום!!נפלתי ממש על הזכוכיות והמים והכל אבל יש לי שריטה ענקית עכשיו אדומה בבטן
אמאמלה אני עדין בשוק זה שורףף לי!!!אמאלה איזה פחד זה היה נצלתי בנס אני אומרת לכם

../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

[אני לא צוחקת עליך D: אני כזה מתארת לעצמי אותך צוחקת כמו לא יודעת מה מהחלון D:] מקווה שאת בסדר עכשיו ! פעם הבאה תיזהרי

../images/Emo141.gifזה המצחיק אבל לא מצחיק../images/Emo10.gif

אני עדין בשוק כמעט נפתחה לי הבטן מהזכוכיות=[[ יש לי שריטה גדולההה =[ חחחחחחחחחחחחחח גמאני נקרעתי מצחוקקקק זה היה כזה מצחיקקקק אבל אחריזה כואב אוףףףףף:| שונאת את אח שלי חחח

../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחח דיי עכשיו בכלל

הרגת אותי
את כזה נופלת . . ומתה מצחוק D: פתאום מסתכלת על הבטן ובוככה
מקווה שיעבור מהר

../images/Emo141.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כהה לא ידעתי מה לעשות ההוא עם הצחוק המתגלגל שלו אני מתה מפחד שנכנס לי איזה זכוכית לבטןן וואי זה היה מפחיד!!!!!!!!!חחחח תודה מאמיייי

../images/Emo210.gif חחח דייי דילב את קורעת אותי ../images/Emo6.gif

אני קוראת את התגובות שלך ונקרעעת ! , אני כזה צוחקת ואז נזכרת בשריטה אז נאי מפסיקה אבל זה נפלט לי ואני נקרעת

../images/Emo141.gifחחחחחחחחחחחחחח לאאאא!!!!!

אני ממש לא כתבתי את זה בשביל שתצחקווו זה לא יפהההה=[[ אני אומרת לגננת

למעלה