דיני עבודה ב
אנשים

../images/Emo97.gif../images/Emo53.gif

עניתי על השאלון בפורום הרישמי....אבל מה אלה? הם יענו לי תשובה? ישלחו לי קוד?.איך אני אמורה לדעת אם רשמו אותי עזרה בבקשה.....

מאמצת../images/Emo14.gif

אני לא עוזבת את השוקולד שיהיה ברור. החיים שלי הם לא חיים בלי שוקולד
רק זמנית אני מאמצת גם את ה
.. שאתחדש לי =]

../images/Emo141.gifווואיייי../images/Emo99.gif

אין לי רמקולים במחשבבבב אז עכשיו הלכתי למחשב של אבא שלי וראיתי שם את כל הבלוגים של דניאל ומאחורי הקלעים והכל וזהה וואי הוא כזה חתיך וחמוד אמא חחחח יש איזה אודישן שהמראיינת שואלת כול אחד מי הכי חתיך וזה אז כל אחד אומר על חבר שלו וזה חח אז שאלו את חן ואת שלומי מי הכי יפה וזה אז דניאל היה לידם אז הם אומרים מה דניאל תראו איזה גבר גבר הכי חתיך ואז המראיינת עושה לו אתה החתיך של העונה אה משו כזה לא זוכרת
חחחח כפרעליווווו כמה הוא חתיך איזה חמוד הוא יא חחחחח

MaStuLa76

New member
חלמתי חלום רע ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מה יהיה עם החלומות שלי ? קמתי הבוקר מזיעה . ||||: למה חלמתי עליו דמאט \:

MaStuLa76

New member
לא רוצה ../images/Emo7.gif

אתה שר לפי האמונה הרווחת תקופה קשה צפויה לך.

MaStuLa76

New member
רשום לי בעוד פירוש -

"אתה לא מעריך את עצמך מספיק" \: למה חלמתי עליו אני מרגישה ששורף לי בלב עכשיו |:

אהאה :/

לי פילוסופיה שלמה להרצות על זה D; אבל הפירוש חלומות הזה לא תמיד נכון! את יודעת אם את מעריכה את עצמך מספיק או לא ?! ותקופות קשות יש לכולם.. יאללה חיוך

MaStuLa76

New member
לא זה כן נכון .

עד לפני חודש , הייתה לי אחלה של תקופה , החיוכים שלי ? לא היו מזויפים כמו עכשיו . ואני כן הערכתי את עצמי כמו שצריך |= איך הכל משתנה בגלל התנהגות של אנשים או מילים של אנשים \:

אה.

אוקיי. אין לי בעיקרון מה לומר יותר כי אין לי מושג מה עשו/אמרו לך... אבל הכל עובר בסופו של דבר :)

lililulu

New member
יהיה בסדר י'חתיך../images/Emo9.gif

תתנחמי בזה שלכל אחד יש תקופות רעות את לא היחידה [: ולפעמים כשאת מאושרת לאנשים אחרים חרא זה יעבור [;

MaStuLa76

New member
כן אבל כמה אפשר ?

מילא זה היה כמה ימים,שבוע שבועיים , אבל חודש ?
לא רוצה להתנחם \: רוצה שעכשיו הכל יהיה בסדר . |=

למעלה