דינו מארח את מרסל

../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מרסללללללללללללללל כפרה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני חולה עלייך אחותיייייייי
יאללה ביי קופה

mrslbm77

New member
בן גוריון.....

הוא לא פוטוגני...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo6.gifmrslbm77 הכל בצחוק נשמה../images/Emo6.gif

תן לה בבן גוריון הפוטוגני תן לה בקר קר טונאזזזזזזזזזז

mrslbm77

New member
../images/Emo3.gif תן להההההההההההההההה

תן לה בקרטוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תן לה במרזל הכי טוב מרזל../images/Emo6.gifמהיום

את כבר לא מרסליקה!! את מרזל ואת תעשי בעיות נקרא לך.. תחשוב על משהו חחחחחחחחחחח מרזללל
יום טוב לכולם ולך MRS MARZEL

mrslbm77

New member
../images/Emo47.gifמלךךךךךךךךךךךךךךך../images/Emo178.gif

מרזל היא אישה מברזל אז................ לא לתת לה בקרטונאזזזזזזזזזזזז מסוכן ..........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש פלאייר פטנט כמו שאומר טים 1../images/Emo6.gif

תן למרזל בפלאייר פטנט תן לה בקר קר טונאזזזזזזז

2 סוכר

New member
../images/Emo132.gifחחחחחחחחחחחחחח מילה אחת

מממממממממנננננננננננננניייייייייייאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.................טוב נו עוד מילים..............איך אפשר לחקות את מרסל.....בחיים לא.....היא אחת ויחידה............אנטוני נשמה שלי..............חולה עליך מאמי מרסל כנ"ל............יא סקסית שכמוך חולה עליך ועל הD שלך.............................אוהבת 2 סוכר(דניאלה)

חחחחחחחחחחחחח

חולה עלייך הכל בצחוק... את זאת שניסית לחקות את מרסל הגוזרת האחת והיחידה!!! אני רק פפראצ'י חחחחח
מת עלייך דניאלה את הנשמה שלי!!!! מרסל תמשיכי לעשות פרצופים והם עוד יגיעו לכאן... חחחחחחחח

סוכרררררררררררררררררררר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק אחת ויחידה עם חזייה סאטן כמו שלך תאמיני לי................שאת זה קשה לחקות פחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח דניאלההההההההההההההה יא סקסיתתתתתתתתתתתתתתתתתת מואהההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה