דינוזאור

Dvivon84

New member
היי,
גל 36 נקבה נשואה +3

חלמתי שאני עומדת אחרי דינוזאור והצואה שלו עפה לי על חלק מהצוואר והפנים (בעעע)
התעוררתי מהבהלה והגועל.
תודה

אלישבע777

Well-known member
היי,
גל 36 נקבה נשואה +3

חלמתי שאני עומדת אחרי דינוזאור והצואה שלו עפה לי על חלק מהצוואר והפנים (בעעע)
התעוררתי מהבהלה והגועל.
תודה
כדי לפרש את החלום אנא צרפי רקע מפורט יותר ובעיקר התמקדי באירועים שקדמו לחלום ועוררו אותו. ככל שהרקע מפורט יותר, כך הפרוש יתאים יותר. קראי גם את ההוראות הרשומות בדף ההוראות ותבדקי מה את יכולה להוסיף. אם אינך חדשה בפורום, כתבי לי בפרטי אולי שמורים אצלי חלומות קודמים שלך, שיעזרו לי בפרוש.

Dvivon84

New member
אני בחל"ת מספר חודשים (עבודה בעולם התיירות). בגדול נהנית מהזמן בבית אך יש גם מחשבה לגבי העתיד התעסוקתי שלא ככ ברור.
בזמן הפנוי שלי קוראת הרבה בעיקר על רוחניות יהדות וקבלה. בנוסף מבינה לאחרונה שכל נושא הקורונה זה זרז למושכים בחוטים לשלוט בצורה הרבה יותר מהודקת על אזרחי העולם.

אלישבע777

Well-known member
שלום דביבון84 הפרוש שלי לחלומך על דינוזאור

החלום אכן לא נעים בכלל. אין פלא שהתעוררת בבהלה ובגועל. את חשה בחייך שיש כוחות חזקים מאיתנו, אולי מנהיגים, אולי ארגונים גלובליים – דינוזאורים ענקיים, בעלי עמדה וכוח ושררה ( וזה לא מהיום) שפשוט מחרבנים עלינו ללא בושה. והם גם שולטים בנו, בכוחם הרב ואין אנו יכולים להימלט מהם כלומר – להתעורר מהחלום הרע ומהסיוט.

אפשרות אחרת – הדינוזאור הוא אדם שאת מכירה והוא לא אדם נעים בחייך. החלום באמת קורה לך להתעורר מהסיוט. אולי להתחיל לפעול ולעשות משהו פרודוקטיבי?

אפשרות נוספת שונה- הדינוזאור זה את יש לך הרבה כוחות ונוכחות בעולמך, אבל גם צברת הרבה חרא. השפלות? סבל? חסרון כיס? דאגות? הגיע הזמן להיפטר מהמשקל הזה, ולהוציאו החוצה, אחת ולתמיד. זה לא יהיה קל וגם אולי יפגע בך באיזו שהיא דרך. אולי צריך לשוחח עם אנשים לא נעימים שעלולים לפגוע או להיפגע, אולי להתדיין בבית משפט ולקוות שהוא יכריע לטובתך? זה מצב מגעיל ומבהיל ואין פלא שאת מתעוררת ממנו. עכשו תצטרכי להחליט, אם כדאי לשלם את המחיר, של היפטרות מכל הרפש שהצטבר אצלך או בחייך.

אשמח לדעת לאיזה פרוש את מתחברת יותר, או אפילו יכול להיות מצב שכל הפרושים מתאימים. אם אף אחד לא מתאים, תנסי עכשו למצוא בעצמך את הפרוש לחלום, יש לך קצה חוט. הפרוש הטוב ביותר, הוא של החולם בעצמו!

למעלה