דינה הזועמת

jast a girl123

New member
דינה הזועמת

לאן לעזאזל נעלמו צעירים חסרי מנוח? מבקשת תשובה דחופה!!!

Dawn12

New member
דינה, עכשיו גם אני זועם

אני מבין שאת עצבנית אבל לא ברור לי למה זה אומר שאת צריכה לכתוב את אותה ההודעה ארבע פעמים בפורום. אני מבטיח לך שאף אחד בערוץ 3 לא רואה את עשרות סימני הקריאה שלך בהודעות אז אפשר להירגע. והסדרה עוד לא נעלמה. היום יום הזיכרון אם לא שמת לב ולכן אין פרק.

NOAAAAA1

New member
פיי איזה התקפה הבהלת אותי..

כמו ששחר אמר, לא שודר פרק היום ואתמול בגלל יום הזכרון. השידורים של צח"מ יתחדשו יום ראשון.

אני לא מאמינה שאני כותבת את זה

אבל מקורות יודעי דבר סיפרו לי שבסוף החודש מתכוונים להוריד ממסכי הוט 3(כבלים) את הסדרה "צחמ",והתירוץ הוא לשדר במקום את "טרה אספרנסה".

המשך ההודעה

אני מבקשת מכל צופי הסדרה להרתם למאבק בשביל לא להוריד את הסדרה.,אני צופה בה מהפרק הראשון וזו פשוט התעללות בצופה,את הדבר הזה עשו לי כשהורידו את "לחיות את החיים" אמני פשוט לא מוכנה שגם אותה יורידו.,בבקשה עזרו לי.

Dawn12

New member
אנשים - לשרשר!

יש שרשור ענק למטה שעוסק בדיוק בנושא הזה, עם הודעות כאלה בדיוק ואי אפשר לפספס אותו, אז למה לא לשרשר את ההודעות לשם? לכל מי ששכח, לא יודע, התבייש לשאול, או מה שזה לא יהיה - בתפוז משרשרים הודעות. מה ז"א? יש אפשרות שנקראית "הוספת תגובה" בתחתית כל הודעה כשפותחים אותה וע"י כך לא נפתחות אינספור הודעות חדשות ואפשר להגיב להודעות קיימות. כל הודעה חדשה שנפתחת דוחקת החוצה שרשורים קודמים מהעמוד הראשי אז בבקשה להקפיד על זה. באמת נמאס לי להעיר.

pumiki25

New member
שחר, איתי! פניימה, החווצה... ../images/Emo101.gif

אני צוחקת. אני יודעת שזה מעצבן, מניסיון אישי... יהיה בסיידר

למעלה