דינג לעונת 07/08 - מה דעתכם?

• פותח הנושא 3d3n
  • פורסם בתאריך

3d3n

New member
דינג לעונת 07/08 - מה דעתכם?

לטעמי דינג שחקן מצוין, מעניין, ונראה מבטיח בהחלט. אך אני חושב ששני המפגשים האחרונים שלו עם רוני (במסטרס ובאליפות העולם) הורידו לו את הבטחון העצמי אחרי ש"נרמס" ע"י רוני. (10-3 במסטרס, 10-2 בשפילד). אך נזכור לו שניצח את רוני לפני כן בגמר של NIIT 06. שני תארים נוספים שלו הם UK CHAMPIONSHIP 2005 (בו ניצח את סטיב דיוויס בגמר) וCHINA OPEN 2005(בו ניצח את סטיפן הנדרי בגמר). בנוסף במסטרס כידוע דינג ביצע מקסימום נגד המילטון והפך להיות השחקן הצעיר ביותר שביצע מקסימום בטלויזיה. אם הבטחון העצמי שלו ירד, והוא יצליח להחזיר אותו עד פתיחת עונת 07/08 באוגוסט, אני צופה לו עונה מרשימה ביותר כי לדעתי הוא כשרון יוצא מהכלל. מה דעתכם?

The Shunned One

New member
כתבתי על זה פה לפני כמה זמן.

עד גמר המאסטרס (ליתר דיוק - עד לשני פריימים אל תוך הגמר) דינג היה בשיאו. הילד הוא פנומן-על כשהוא בכושר, אבל הטרייד אוף בעובדה שהוא ילד, זה שהוא יכול לאבד בטחון בגלל דברים יחסית קטנים לעומת מבוגרים. כמה דברים קרו שגרמו לבטחון שלו, פחות או יותר, להיעלם. המצב הוא זמני, מן הסתם. את הכשרון המתפרץ שלו לא ניתן לעצור לאורך יותר מדי זמן, אבל הוא צריך לעלות על סרייה של נצחונות מרשימים כדי שזה יקרה. הגיוני שזה יקרה כבר העונה.

puppet

New member
וואטאנה

אני רואה סנוקר בערך 16 שנה, אני חושב. עוד מהימים שדניס טיילור וטרי גריפית' שלטו ברחבות, וסטיבן הנדרי היה אלוף עולם טרי. ומה שאני זוכר זה בחור עם בערך אותו הייפ של דינג, שכולכם מכירים ושלא יצא ממנו כלום. ג'יימס וואטאנה קוראים לו. ביורוספורט של אותם ימים לפני עשור ומחצה, השתגעו אחריו, ולמרות שהוא דורג נמוך יחסית הראו כל משחק שלו (באותה תדירות שהראו את וויט ואת הנדרי. יותר מאשר את דיוויס למשל, לדעתי). זוכרים מה יצא מוואטאנה? בדיוק. אני ממש לא בטוח שמדינג ייצא יותר.

למעלה