דין חשבון ונחישות

ifa1111

New member
דין חשבון ונחישות

עונת המלפפונים צריכה להיקרא עונת הספינים. כן אני מבין שלא כל משא ומתן מגיע לפשרה ובכל זאת אני מצפה שלידיעות מסוימות יהיה בסיס כלשהו.
http://www.one.co.il/Article/12-13/1,1,2,0/218867.html ברק יצחקי לבית"ר ירושלים, אופירה אסייג
http://www.one.co.il/Cat/Articles/Article.aspx?id=218767&categoryId=1&tableid=1&bz=11 זגורי, בוזאלגו, ורד, ארבייטמן ועוד לבית"ר, גיא בן זיו
אלו רק שתי כתבות דוגמא להמצאות חסרות שחר, לטעמי לפחות והלוואי ואתבדה.

המטרות של כתבות כאלה הן להאדיר את שמו של טביב כאילו זה מנסה לחזק את בית"ר ירושלים באופן משמעותי ויקר מאד. בפועל, שוב לדעתי אין סיכוי שאף אחד מהשחקנים האלה יגיעו, ספק רב אם אפילו תוגש פניה רשמית.
אז מה אני מציע? תכנית טלוויזיה שתלקט את כל הידיעות האלה ולקראת סיום חלון העברות תושיב את העיתונאים ותאמת אותם אחד אחד עם השטויות שפרסמו.

עניין שני וחיובי יותר אפשר להגיד זו סוגיית וויהאם עמאשה ומכבי חיפה.
כמו במין קשר זוגי עמאשה רוצה חיפה כבר לא. עמאשה לא מוכן לוותר אך בסופו של דבר הכדור בידיים של בנאדו, של חיפה.
מעבר להערכה המקצועית הרבה שאני רוכש לעמאשה על אף נטייתו לפציעות אני חושב שהתשוקה והרצון שלו לשחק במכבי חיפה אדירים ובנאדו פשוט הולך ראש בקיר ומפספס את זה. אם עמאשה בסופו של דבר ישאר בחיפה, אם יושאל או יעלה ליציע ובבוא היום יקרא לדגל בנאדו יווכח לגודל הטועת.
מצד עמאשה אני לגמרי יכול להבין שחקן שמודע ליכולת שלו ועבד קשה מאד כדי להגיע למועדון גדול ולא מוכן לוותר בכזאת קלות על ההזדמנות הזאת.
 

itzikon5352106

New member
כל הידיעות האלה סתם בולשיט

על ישראל זגורי שמעתי שהוא נמצא במשא ומתן עם 4 קבוצות.באתר X שידכו אותו לב''ש,באתר Y שידכו אותו לבית''ר י-ם,באתר W למכבי ת''א ובאתר Q להפועל ת''א.

אז נכון שהיום יש מלחמות בין האתרים מי ייתן לנו סקופ ראשון של איפה חתם כל שחקן ומחפשים להמציא לנו סיפורים על מנת שניכנס לאתרים ולידיעות שלהם.

לגבי עמאשה,יש לו מקום במכבי חיפה לא מבין למה ממהרים לשחרר אותו.
 
למעלה