דין ואוריאנה

יפעת*

New member
דין ואוריאנה

אני מבינה מה אתם אומרים אבל בכל זאת גם אם מציבים גבולות עדיין זה נעים להסחף אם בסוף היום יודעים לשים את האצבע ולהבין מה נכון ומה אמיתי ומה לא. נכון אפשר להפגע אבל לכל דבר יש מחיר והשאלה אם יודעים עד כמה מוכנים לשלם ומוכנים ללכת עם זה כי ההסחפות מביאה לפעמים גם דברים טובים. מה שבטוח ככה החיים לא משעממים יפעת

אוריאנה

New member
שיעמום, יפעת???

רק תני לי קצת שיעמום, ושקט ושלווה. להיות מאושרת ומאוהבת, אבל אהבה שקטה ונעימה. כי ההסחפות, האש, מהפנטות אותי אבל גם מכלות אותי. לעבור 4 פעמים ביום מצחוק לבכי וחוזר חלילה - מצטערת, זה גדול עליי. אני לא מאמינה ב``להסחף-אבל-עם-הרגליים-על-הקרקע``, מה, זה סלוגן כמו ``ללכת עם ולהרגיש בלי``??? אין באמצע. או שיש אש או שאין. לדעתי אי אפשר גם להסחף וגם לא להסחף, זאת משמעות המילה ``היסחפות`` כשאין שום שליטה על מה שקורה. ומכיוון שאני טיפוס של ``יותר טוב כלום מכמעט`` אני נשארת עם הכלום...

יפעת*

New member
לא מתוך שעמום

הבנתי מה את אומרת ואני התכוונתי בתגובתי הקצרה שלפעמים זה טוב לתת לעצמך להסחף זה נעים וזה כייף... ברור לי שאת מדברת על משהו הרבה יותר גדול ורציני ומתמשך, ואני חושבת שדברנו על שני דברים קצת שונים ומסכימה לגמרי שעדיף כלום על בערך אם כשאת אומרת ``בערך`` את מתכוונת ללא בדיוק אהבה?! יפעת

למעלה