עוזבים אתכם לכמה דקות ואתם מתחילים להשתולל ? כולה ירדתי קצת למטבח.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 13/11/15 #13 עוזבים אתכם לכמה דקות ואתם מתחילים להשתולל ? כולה ירדתי קצת למטבח.
ש שרונהה New member 13/11/15 #15 יש דין ויש דיין אני אומרת שמהדרום יש לנוע אל המרכז, אפילו החורף התנפל על המרכז כמוצא שלל רב   ברוכה החוזרת   אייקון של פרח.... האייקונים לא עובדים לי....  
יש דין ויש דיין אני אומרת שמהדרום יש לנוע אל המרכז, אפילו החורף התנפל על המרכז כמוצא שלל רב   ברוכה החוזרת   אייקון של פרח.... האייקונים לא עובדים לי....  
מ מנץ1 New member 13/11/15 #16 שרונה, מחוסר פעילות התייבשו לך הפרחים. בכלל בגילינו כל מה שלא בשימוש..... if you don't use it,you lose it
שרונה, מחוסר פעילות התייבשו לך הפרחים. בכלל בגילינו כל מה שלא בשימוש..... if you don't use it,you lose it
שיח סלימאן Well-known member מנהל 14/11/15 #21 במפגש הפורום הבא נבדוק בדקדקנות אחד אחד ואחת אחת מה התייבש ולמי.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 14/11/15 #27 אם לא תגיעי הם יגיעו אליך. בכל מקרה עדיף דופי על כידון.
P pynokyo New member 14/11/15 #30 עדיף חטיף :- D אולי אתה זוכר במקרה, היה כאן בחור אחד מלא חוש הומור, אהבתי לקרוא אותו, שתיים או שלוש כינוי. האם זה אתה? או שאתה יודע למי אני מתכוונת..
עדיף חטיף :- D אולי אתה זוכר במקרה, היה כאן בחור אחד מלא חוש הומור, אהבתי לקרוא אותו, שתיים או שלוש כינוי. האם זה אתה? או שאתה יודע למי אני מתכוונת..
P pynokyo New member 14/11/15 #32 יששששש - נזכרתי בכינוי של חבר הפורום שאהבתיBT איפה BT? אני מתגעגעת לתגובות הנחמדות ומלאות חוש ההומור שלך. BT, BT, BT חזור לכאן
יששששש - נזכרתי בכינוי של חבר הפורום שאהבתיBT איפה BT? אני מתגעגעת לתגובות הנחמדות ומלאות חוש ההומור שלך. BT, BT, BT חזור לכאן
שיח סלימאן Well-known member מנהל 16/11/15 #36 לא חייבים תמיד להגיע רחוק מה שכן אני חייב להגיע בדחיפות למיטה כי פה אני משכים מוקדם.