דימיון מוזר...

Bufreak

New member
דימיון מוזר...

התחלתי לפני כמה חודשים לקרוא גליונות ישנים של X-מן(שיצאו בעברית בשנות ה-90). וגיליתי כל מני דברים מוכרים בצורה מטרידה: היה בביוגרפיות של הדמויות קטע שהסביר על העבר של סטורם,ואיך שהיא אהבה מישהו שהתכוון לפתוח שער שישמיד את כל העולם והדרך היחידה לעצור אותו הייתה להחדיר בו את החרב ולשלוח אותו דרך השער הזה. היא נעצה בו חרב ושלחה אותו למימד אחר. כמו כן,יש דמות שקוראים לה אנג´ל. בשלב מסוים האנג´ל הזה הפך להיות רע וקיבל שם אחר(ארכ-אנג´ל). ובסוף הוא חזר להיות טוב. יש דמות שקוראים לה קת´רין אן סאמרס. ומה שמטריד אותי,שכל ההקבלות לבאפי יכולות להיות אמיתיות; ג´וס הודה פעם שהדמות של זאנדר מבוססת עליו. וזה ידוע לכל שזאנדר אוהב קומיקס(אני מרגיש עכשיו כמו מעריץ מטומטם...). היו עוד השוואות אבל לצערי אני לא זוכר אותן. מה אתם חושבים?

Bufreak

New member
אולי העובדה שהסיפורים של ג´וס

הם *דברי כפירה בהמשך* לא מקוריים? או מעותקים? *הבזק ברק* לא סליחה אלוהים...אההה,ג´וס. אתה לא מעתיק!

יכול להיות..

אף אחד לא אמר שהדמות של הטוב שהופך לרע וכו´ שייכת לג´וס במקור, להפך, אפשר לראות את זה גם בסדרות אחרות, זה לא מהרעיונות המקוריים שלו. השאלה היא איך מבטאים את הרעיון ואת הדמות. ואל.

buffstar

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo123.gifAnd don´t you forget it

אבל זה באמת מטריד...

Idomania

New member
אוקיי..

אני לא חושב שג´וס העתיק את הסיפור העלילה מקומיקס ואולי כשהוא הוא חשב על הפרק "אן" הוא נזכר בדמות ובגלל זה הוא בחר בשם הזה. אבל למרות שזה נורא מוזר כל הקטע עם אנג´ל והחרב.. לא נראה לי שג´וס העתיק את זה

Bufreak

New member
אולי הוא לא העתיק

אולי הוא הושפע באופן לא מודע... גם לי זה קורה. בפיק של באפי שאני כותב,יש כל מני משפטים שגילתי שהושפעו מבאפי(זה בעצם היה תירוץ להזכיר לכם לקרוא את הפיק שלי
)

Bufreak

New member
אהההמ 6

אבל הפרקים הבאים הם לא באורך של זה שפורסם,הם הרבה יותר ארוכים. אז כנראה שייקח זמן עד שהסיפור יפורסם פה כולו... ואל אומרת שההמשך יפורסם כנראה יום שישי.

ANGEL N

New member
במילה אחת א-כ-ז-ב-ה.

פשוט מאכזב לדעת שהתסריט הזה בכלל לא מקורי, ואפילו הוא לא שינה את השמות של הדמויות. אני חייב לציין שזה קצת הרס, הייתי בטוח שזה מקורי. אבל שטויות מאכזב אבל לא עד כדי כך

למעלה