דימומים

ירחית

New member
דימומים

כתבתי הודעה והיא נעלמה.........מוזר. שלום לכולכם אני חדשה בעסק ויש לי מספר שאלות. ביצעתי השבוע מעקב זקיקים הכולל אולטרסאונד ובדיקות דם וע"פ הממצאים אכן בייצתי(גם ה E2 וגם הפרוגרסטורון הגיבו בהתאם) אולם, אני סובלת גם לפני הביוץ וגם לאחריו מדימומים בלתי פוסקים עד לבואו של המחזור. יש לי תחושה חזקה שמדובר בבעיה פנימית כלשהיא. מישהי נתקלה במשהו דומה? מישהי יכולה לייעץ לי אילו בדיקות נוספות עליי לעבור? תודה על כל תגובה. ירח נוגה

neta2

New member
לא יודעת מה לומר ולכן

כדי שיוכלו לעזור לך בהצלחה!!!

ש מ י י ם

New member
ירחית ברוכה הבאה!

אז כך - גם לי היו דימומים כשבוע מיום הביוץ ועד לקבלת המחזור והרופא שלח אותי דבר ראשון לאולטראסאונד אגן קטן כדי לראות שהכל בסדר ולא נמצא שום ממצא חריג, כמו כן ביצעתי פאפ וגם היה תקין. ואז נשארה האופציה שזה נובע משינויים הורמונליים (עלייה חדה או ירידה חדה של הפרוגסטרון למשל), וכך זנ כנראה אצלי כך שלאחר הביוץ אני מקבלת זריקת כוריגון לתמיכה ומאז אין שום דימום. בהצלחה שמיים

מיכל ק-ש

New member
ירחית

ממש לא מבינה בזה כלום, אבל מצרפת לך לינק לאתר של פרופ´ זיידמן בו תוכלי לקבל תשובה מקצועית:

תוליק

New member
זו נשמעת לי שאלה שאסור

להסתמך על הידע של בנות פה (על אף שיש פה כאלו עם ידע לא מבוטל
) את מטופלת אצל רופא? כי לדעתי זה ממש סיפור שצריך לפנות לרופא מקצועי ומבין. בהצלחה עמוקה, תוליק

גיליה

New member
היי ירחית

אני חושבת שאולי יש לי תשובה חלקית עבורך. אצלי סמוך לביוץ מתחילה הפרשה דמית קלה, שנמשכת בערך יומיים-שלושה (אבל ממש מעט דם). מאחר והתופעה הזו מלווה אותי לא מעט שנים, ציינתי זאת מייד בפני הרופא ולמען האמת הוא לא התרגש בכלל. לטענתו יש נשים שמגיבות כך,(יתכן שגם כמוך) וזה לא מעיד על שום דבר חריג, אלא על ירידה חדה בהורמונים לקראת הביוץ. (אני יודעת שיש נשים שהתרופות/זריקות שהן מקבלות גורמות להפסקה של הדימום הזה). לי אישית, לא הכדורים ולא הזריקות הפסיקו את הדימומון הזה. מה שכן, יש אפשרות להעזר בתמיכה של פרוגסטרון לאחר הביוץ - כך לפחות טוען הרופא שלי. מקווה שעזרתי במשהו..

נוג

New member
ירחית../images/Emo29.gif

היי, אני לא שמעתי על בעיה כזאת. אני ממליצה בחום לדבר עם הרופא שלך וגם ללכת לשמוע דעה נוספת. בהצלחה נוג

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

דימומים בלתי פוסקים לא נשמעים כמו משהו קליל שאפשר ללמוד מנסיונן של אחרות. במקרה של דימומים את חייבת לפנות לרופא ולברר מה מקורם. יתכן שמדובר בדימום מהנרתיק או צוואר הרחם. יתכן שמדובר על דימום מהרחם מה יכול להעיד על בעיה ברירית, או על אי ספיקה של הגופיף הצהוב. רק רופא שמכיר אותך ועוקב אחר תנודות ההררמונים, שבדק את צוואר הרחם, יכול לדעת אם זאת בעיה פנימית או חיצונית, קלה או חמורה. ולהמליץ על בדיקות בהתאם. ואגב, הודעות נעלמות כאן חופשי, אז אל תרגישי מקופחת
בהצלחה נועם

למעלה