דימומים

miri71

New member
דימומים../images/Emo4.gif

לאילנה שלנו יש הפרשה דמית מאז אותו היום שקבלנו הכפלה של בטא וזה די מלחיץ. טלפנתי באותו היום לביה"ח והרופא המליץ להמשיך לקחת את התמיכה ולבוא לבדיקה בשבוע הבא בתקווה שהכל יילך כשורה........ מחר אנחנו עהחלטנו ללכת לבדיקה יום לפני שנקבע לנו, כי אי אפשר לשאת את הלחץ הזה עוד. בביה"ח הם כ"כ זהירים במתן תשובות שזה מחליא. שמעתי כבר הרבה דעות ועובדות שהיו דימומים כאן בפורום וההריונות התפתחו טוב, אבל...אולי תגידו לנו כבר משהו שירגיע אותנו לפחות לרגע? (מותר לפנטז, נכון?)

miri71

New member
דימומים../images/Emo4.gif

לאילנה שלנו יש הפרשה דמית מאז אותו היום שקבלנו הכפלה של בטא וזה די מלחיץ. טלפנתי באותו היום לביה"ח והרופא המליץ להמשיך לקחת את התמיכה ולבוא לבדיקה בשבוע הבא בתקווה שהכל יילך כשורה........ מחר אנחנו עהחלטנו ללכת לבדיקה יום לפני שנקבע לנו, כי אי אפשר לשאת את הלחץ הזה עוד. בביה"ח הם כ"כ זהירים במתן תשובות שזה מחליא. שמעתי כבר הרבה דעות ועובדות שהיו דימומים כאן בפורום וההריונות התפתחו טוב, אבל...אולי תגידו לנו כבר משהו שירגיע אותנו לפחות לרגע? (מותר לפנטז, נכון?)

mondani5

New member
מירי יקירה!!!!

אני מכירה לכאן ולכאן,אבל היי רגועה גם הפונדי שלי דיממה והינה הכל עבר בשלום,כמו כן יש לי פקודה שעברה הפריה ובשבוע הרביעי קיבלה שטף דם ,רצתי אתה לאיכילוב היא מטופלת אצל פרופסור בן עמי,והיום היא בשבוע ה-20 טפו! טפו!. גיסתי מדממת במהלך ההריון והביאה ארבעה ילדים בריאים. בכל מצב היא צריכה הרבה לנוח ולא להתאמץ,ותצטרכו לעשות אולטרסאונד ובדיקת בטא כדי לשלול בעיה כל שהיא. האמיני רק בטוב ואל תחשבי על רע,ויהיה טוב. נותנת לך את כל התמיכה אירית

miri71

New member
בנות, בטא 2500 ואולטראסאונד מחרתיים

אין כח לשמוח מרוב דאגות שעברו עלינו. אשמח לבשר דברים טובים הלאה אל תוך כל הקושי והאובדנים שנופלים על הפורום שלנו עכשיו. אולי זה ידביק אחרות. תודה, קרות, על התמיכה והמילים החמות שאמרתן פה.

מירבי*

New member
מירי, זה נפלא...../images/Emo140.gif

איזו הקלה, עם בטא מצויינת כזאת הילד יצא מצטיין בטוח
מה אמרו לאילנה לגבי התמיכה? להמשיך אותו דבר? הרופא התייחס לדימומים? נשיקות אהובה ושוב מזל טוב ענק

mondani5

New member
מירי יקירה!!

אני כלל לא דאגתי, תמיד חשבתי חיובי ,את אמא מיועדת חביבתי ותתחילי לחשוב את תבני את החדר לנסיך/כה ,מירבי עזרה לי המון בבחירת הציוד המתאים וזה משגע. אין לכם עוד הרבה זמן ,בסה"כ 8 חודשים ,את לא מספיקה לקום בבוקר וזה חולף. אוהבת אירית

מירי יקרה רק ניצחון יהיה פה../images/Emo88.gif

אין לי ספק שעכשיו את במתח עוד יבואו ימים והכול יהיה מאחוריך
בליבי אני בטוחה ומכינה את קולי לקולולו
חיזקי והאמיני שחלומך יהפוך למציאות כי אין אפשרות אחרת

מירי חמודה

אני מבינה לליבך המודאג אבל אני מכירה כמה וכמה מקרים שלמרות דימומים בהריון בסופו נולדו ילדים בריאים וכדוגמה קחי את גיסתי שזה בדיוק מה שקרה לה ויש לה היום ילדה מקסימה ובריאה (טפו טפו טפו). אז זה בסדר שאתם הולכים לבדוק - חשוב לא להזניח אבל תדעי שזה לא אומר כלום (יש מה שנקרא - דימום של השרשה). בהצלחה בבדיקה מחר, מחזיקה אצבעות !

היי מירי !

דימומים זה דבר מלחיץ , חוויתי את זה על בשרי פעמיים... כשהייתי בהריון עם בתי הבכורה לפני שניים עשר שנים , לא ידעתי שאני בהריון בכלל כי היו לי דימומים בחודשים הראשונים וכשבגעתי לרופא שלי הוא אמר לי "מזל טוב את בהריון בחודש שלישי.." אני חשבתי שיש לי מחזור ובכלל לא הייתי בכיוון..... אז כך שאין לדעת ! בברורים שעשיתי הבנתי שיש נשים שמדממות וזה לא מעיד על בעיה. עד כאן היה הקטע האופטימי...בקטע הפחות נחמד , חוויתי גם משהו אחר והרבה פחות נעים...זה מופיע פה בהיסטוריה של הפורום...בחודש אוקטובר.. ואין טעם לספר את זה עכשיו.... מקווה שהכל יהיה בסדר אצלכם !!!!!! בייי סיגל

הפרשה דמית ../images/Emo178.gif

קצת מפחיד אבל זה לא דימום. דימום נחשב משנהו רציני יותר. לפעמים יש הפרשה דמית בהריון. אצל אחותי בהריון רגיל היה לה כמו מחזור בחודש הראשון אז בואי חמודה נהייה אופטימיים. אל נשכח את פיצוץ ההורמונים שלא מוסיף לגוף. תחזיקי מעמד ו-

למעלה