דימומים אחרי ניתוח

l u l i 2 4

New member
דימומים אחרי ניתוח

שלום לכולן,מקווה שהשבוע התחיל טוב וללא כאבים לכולן. אני פונה כדי לקבל קצת מידע מכן,שכן מניסיוני המידע כאן הוא רב. אז ככה,לפני כשלושה שבועות עברתי לפרסקופיה בתה"ש ע"י ד"ר סוריאנו, אמרו לי כמובן שיתכנו דימומים קלים שיעברו תוך כמה ימים. עברו מאז שלושה שבועות וכל יום יש לי דימומים קלים+ (אדומים וחומים) והתכווצויות חזקות, רציתי לדעת מניסיונכן האם זה רגיל או האם כדאי לפנות לרופא. מודה לכן מראש על התשובות ושבוע נבדר לכולן

טשומפי

New member
דימומים אחרי ניתוח

לי היו דימומים קלים שבעקבותיהם (לאחר המלצת רופא) הפסקתי את הגלולות) קיבלתי וסת ואז חזרתי לקחת גלולות והדימומים נפסקו. לא יודעת כמה זמן נחשב סביר לדמם אחרי ניתוח... אולי כדאי להתקשר למחלקה/יחידה ולשאול אם צריך לעשות משהו/לראות רופא? בטח עוד מעט יכנסו בנות שיוכלו לענות לך על השאלה. בינתיים אני אאחל לך החלמה מהירה וקלה. טשומפי.

זואילי

New member
מחזקת את תשובתה של טשומפי

השאלה היא האם את עדיין על דיכוי של לפני הניתוח או שהתחלת דיכוי לאחר הניתוח? ואיזה סוג(גלולות/זריקות). ומתי הביקורת? או שהיתה כבר?

l u l i 2 4

New member
דימומים אחרי הניתוח

אני עם דיכוי כבר שנה וחצי ללא הפסקה כרגע גלולות, כחודש לפני הניתוח הפסקתי את הדיכוי עם הלוקרין ועברתי מיד לגלולות. הביקורת שלי בעוד כשבועיים. תודה על העזרה והענות.

זואילי

New member
אולי כדאי בכל זאת להתקשר

בשביל השקט הנפשי עד הביקורת. למרפאת האנדו, ותגידי למזכירות שאת אחרי ניתוח ושיחזרו אלייך עם תשובה מהרופא כי סביר להניח שלא יעבירו לך אותו...

מישמש33

New member
לי אחרי הניתוח היו דימומים כחודש

התקשרתי למחלקה ואמרו לי שזה תקין, כל עוד מדובר בדם חום, אדמדם עכור אם הדם בצבע אדום ונראה דם טרי, צריך לגשת לבי"ח. אני מקווה שזה נרגע ובלי שום קשר, הייתי ממליצה להתקשר למחלקה ולדבר עם אחת האחיות בשביל להירגע. לגבי התכווצויות וכאבים, עד חודש וחצי היו אצלי, התחלתי להרגיש את תוצאות הניתוח לאחר חודשיים ו -
הכאבים הולכים ונמוגים.

lee E

New member
ענו לך כבר, כמו שמישמיש

כתבה, תתקשרי ליתר בטחון ותבררי.

l u l i 2 4

New member
תודה לכולן

היות והדימומים התחילו להתחזק (ממש כמו מחזור) והכאבים כבר בלתי ניסבלים, אנסה ליצור קשר עם הבית-החולים. מקווה שהסיפור יפתר בקרוב. תודה לכולכן על העזרה.

למעלה