דימום

paz ezra

New member
דימום

היום אחרי 13 יום מהחזרת עוברים מוקפאים אחרי ביופסיה (שיטה לאבחון מחלות גנטיות) שהיה להם סיכוי מאוד קטן להיקלט קיבלתי תוצאה של בטא בערך של 117 וזאת אחרי שהייתי בטוחה שכבר קיבלתי כי התחילו לי כתמים חומים עם קצת אדום שממשיכים גם היום. האם זה אמור לקרות? האם זה מראה על הפלה? יום שלישי אני צריכה לבוא לבדיקה נוספת אבל הדימום מאוד מלחיץ אותי. אודה לכם על תשובותיכים ובהצלחה לכולכן.

אפרת12

New member
למה להכניס הודעה על בטא כזו ככה../images/Emo35.gif

הרבה הריונות התחילו עם דימומים - וגם המשיכו ככה. יש לך בטא יפה. אבל נראה לי שאת חוששת מ
... אז רק מחזיקה
שימשיך להכפיל וכן הלאה

שירן55

New member
לא מחייב שזו הפלה, לדעתי זה הריון

קרו מקרים דומים לבנות מהפורום שהיום הן בהריון. מקווה שאני לא טועה, אך אם החזירו לך מספר עוברים, אז יתכן שלא כולם החזיקו מעמד ולכן בא הדימום. לדעתי לפחות אחד השתרש אם קיימת הבטא שציינת. מחזיקה אצבעות ותעדכני לאחר הבדיקה.
ב ה צ ל ח ה

Big Mama 1

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

יש לא מעט ילדים שנולדו אחרי שההריון התחיל עם דימומים. חכי להכפלה ודווחי מיידית! מחזיקה לך אצבעות הכי חזק!

חגיתלה

New member
זאת כותרת הריונית???

בטא 117! מבינה את החששות והפחדים. אבל תדפדפי פה ותראי כמה הריונות התחילו עם מעט דימום? אולי זה עובר שלא שרד, אולי זה ההורמונים? מי יודע... העיקר שהבטא תכפיל ותשלש ותפעם ותהפוך אותך לאמא המאושרת ביותר עלי אדמות. מחזיקה לך אצבעות

אנה מ

New member
../images/Emo35.gif חשבתי שדימום של הריון נמשך

מעט זמן. האם זה יכול להמשך מס' ימים וניתן לחשוב בטעות שזה מחזור?

bapi

New member
בהחלט יכול להמשך

אני שמעתי סיפורים על בנות שלא ידעו שהן בהריון עד בערך חודש רביעי כי המחזור המשיך באופן סדיר תמיד יכולות להיות הפתעות (רק לא לי כמובן
)

babywishing

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

מצטערת שאין לי תשובות חד משמעיות, כי אני לא מבינה בזה. אבל כבר ראיתי די מקרים בפורום פה של הריון עם דימומים שנפסקו אחרי כמה ימים, וההריון המשיך לו 9 חודשים בריאים ותקינים. מתפללת ומקווה שכך זה גם יהיה אצלך. מחזיקה
חזק חזק להכפלה ולהריון בריא ותקין

תמר27

New member
בשעה טובה ../images/Emo65.gif

זה הריון ! באמת ! תגידו, מה קורה לבנות פה, שמרוב שאין לנו סיכוי אנחנו כבר לא מאמינות שזה זה ?! וואו ! נראה לי שתיכף נצטרך לסגור את הפורום בקצב הזה של שתי הודעות הריון ליום
אבל אל תשכחו אותי פה, בסדר?!

paz ezra

New member
תודה

תודה לכל הבנות על העידוד. אני בינתיים קצת בלחץ כי הדימום קצת התחזק לי יותר היום למרות שגם בדיקה ביתית היום וגם בדיקת דם הראו היריון. אני ימשיך לדווח אחרי הבדיקה. תודה ובהצלחה.

בולה101

New member
מבחינתי ה-ר-י-ו-ן ../images/Emo95.gif

רק היום חזרתי מהדרכה להפריה ראשונה והאחות חזרה והדגישה: "גם עם דימום לבוא לבדיקת בטא ולא להפסיק תמיכה" אז אחרי מה ששמעתי היום את בהההררריייוווןןןןןןןןןןןן בנות אתן שמות לב מה קורה פה......... ופז - תתחילי לעכל

paz ezra

New member
דיווח בטא

בגלל הדימומים שהולכים ומתגברים אמרו לי לבוא שוב לבדיקת בטא היום הייתי בלחץ ממש נוראי וחשבתי שזה בטוח אבוד התקשרו אליי ואמרו לי שזה עלה ל-178 (אתמול היה 117). הבטא עלתה יפה אבל עכשיו היה לי פעם אחת דימום נורא גדול וגם היה לי יום אחד שבוע שעבר ששכחתי לקחת את התמיכה (]פרוגינובה ואטרוגסן), אני עדיין בלחץ נוראי, לא נראה לי שדימום כמו וסת יכול להיות היריון ואני קצת פסימית ומקווה שאני טועה.

למעלה