הפירגון הזה שלכם וההשתתפות בשמחה ממש מרגשות אותי - אני עם דמעות בעיניים.בטח כולכן גם יודעות שעוד מרגיש מוקדם לחגוג ולספר לחבר'ה ודרך הפורום הנפלא הזה אני מרגישה שיש לי עם מי.
zofi תודה תודה תודה
כל כך איתך...
אנחנו עד היום הזה סיפרנו רק להורים...
וההרגשה הזו לשתף כאן עם הבנות היא מיוחדת במינה
אנו כולנו כאן באופטימיות זהירה
שמחה בשבילך מאוד!!
יאללה גל של הריונות בפורום שלנו- אמן!!!
כל יום:אסטרופם 1, פרוגינובה 1, פעמיים ביום אנדומטין*3
כל יומיים - זריקת גסטון.
עד כאן התמיכה הקבועה והיא עדיין נמשכת
בנוסף קיבלתי יומיים אחרי ההחזרה זריקת פרגניל וארבעה ימים אחרי ההחזרה זריקת decacpety/
פרוגינובה עם האסטופרם ולא צלח וכעת לקחתי ללא אסטופרם וללא גסטון ונקלטתי אך רק כימי. מוזר
נראה מה ייתן לי עכשיו בנוסף יש לי פגישה עם קופרמינץ
שיהיה לך הריון קל ומשעמם 5555
לא יודעת לענות לך.... בעיקרון עם התמיכה האינטנסיבית שאת מקבלת לא אמור להופיע המחזור לפני הפסקת התמיכה (ככה היה אצלי בכל אופן.....)
לעיתים יש דימומים בתחילת הריון שיכולים לנבוע מעובר אחד שהחליט לפרוש (היו שניים נכון) או מכל סיבה אחרת נוספת
ממשיכה להחזיק חזק אצבעות
שבת שלום
איילת
קודם כול לא להפסיק תמיכה עד שלא תדעי
בכול אופן מאוד חשוב לדעת עם פעם היית בהריון
מטיפולים כי יש בנות שקבוע עם הם עשו החזרה ולא היה הריון
קיבלו דימום לפני הזמן אצלי למשל כשהיה לי דימום
חזק ביום העשירי מזה נולדו לי נסיכות וגם לי היתה אותה תחושה של עצב כי עד לבדיקה באמת לא יודעים ברוב הפעמים זה הריון ביחוד עם יש כאבי מחזור.בהצלחה.
זו פעם ראשונה שאני עוברת טיפולים וישר הלכתי על תרומה כשגיליתי שיש לי רזרבה שחלתית נמוכה.זוהי ההחזרה הראשונה. הייתי בהריון טבעי לפני כ 7 שנים (מזה יש לי ילדה מדהימה )
בינתיים הדימום פסק ככה שנראה לי שזה היה משהו שולי. נצשיך להיות אופטימיים לקראת יום ראשון - מקסימום.... מוכנה גם לאופציה השנייה