דימום

shiri_koren

New member
דימום

היי בנות אני שבועיים אחרי לידה מוקדמת בשבוע שעבר כשהייתי אצל הרופא הוא נתן לי פרוגילוטון. האם עוד מישהי קיבלה את זה? האם כשמקבלים את זה הדימום אמור להפסיק? אם זה לא מפסיק האם זה אומר שהכדור לא עושה את פעולתו? אני נורא לחוצה אשמח לשמוע תגובות שירי

שירי

שירי שלום. צר לי לשמוע כי עברת לידה מוקמת. אם תרגישי צורך ויכולת לשתף אותנו בנסיבות, אנחנו כאן, תמיד. אני לא מכירה את הכדור אבל בעקרון דימום לא אמור להמשך יותר משבועיים. האם עשית גם בדיקת אולטרה סאונד לשלילת השארות שאריות ברחם? אם לא, כדאי שתתעקשי על הבדיקה. בהצלחה פילה סגולה

ריקי29

New member
שירי יקרה,

צר לי על אבדנך. לי היו דימומים במשך שלושה שבועות שהלכו והתמעטו עם הזמן. אני לא יודעת מהו הכדור שקיבלת, לא זכור לי שקיבלתי כדור כלשהו מעבר לכדור להפסקת יצירת החלב שלא השפיע על הדימומים (כי לא היה אמור) מקווה שתקבלי כאן תשובה.

היי בנות באותו נושא אני בלחץ איימים

כמו שסיפרתי לכן עברתי הפלה לפני שלושה שבועות בשבוע 12 ועד עכשיו יש לי דימום, הייתי אצל הרופא לפני כשבוע והוא נתן לי מטרוג´ין להפסקת הדימום, עשיתי אולטראסאונד והוא אמר שיש לי עוד משהו קטן מאוד ברחם , ונתן לי את הכדורים, לצערי הדימום עדיין ממשיך ואני סובלת מכאבים נוראים בגוף כתוצאה מהכדורים, אני צריכה לדבר איתו היום.... בכל מקרה מה עושים? האם אצטרך לעבור שוב סיוט של חדר ניתוח והרדמה??? ספרו לי בבקשה.... אני בפחד נוראי.... תודה דיקלה של שון

ריקי29

New member
אוי הדימום הזה...

לי פסק הדימום רק לאחר שלושה שבועות וחצי. נראה לי שכדאי שתלכי להבדק על מנת למנוע אפשרות של השארות שאריות. מחזיקה אצבעות שהכל בסדר.

shiri_koren

New member
היי דיקלה

אני שבועיים וחצי אחרי ואני עדיין עם מעט הפרשות אבל אני מקבלת כדורים כדי לבנות את הרירית ולקבל מחזור. אני עשיתי כבר שלוש פעמים אולטראסאונד מאז הגרידה ואמרו לי שהכל נקי. דרך אגב כתבתי לרופאים באתר דוקטורס והם אמרו לי שזה טיבעי שיש דימום אחרי תקופה כזו של זמן וגם דיברתי עם חברה שלי אתמול שאמרה לי שלה הפסיק הדימום רק אחרי 5 שבועות. אז לדעתי בקטע הזה של הדימום את יכולה להיות רגועה אבל להיות ערה שהכל נקי בפנים - כי זה יכול לעשות הידבקויות. מקווה שהכל בסדר שירי

הכל בסדר ../images/Emo13.gif מקווה לחזור לשיגרה...

אז הייתי היום אצל הרופא ועשיתי אולטאסאונד והכל בסדר, בשבוע שעבר היה משהו קטן שהוא ראה ועכשיו הוא נעלם למזלי...... אז הוא אמר שהכל תקין ואין לי מה לדאוג..... מקווה לחזור לעניינים מהר
תודה על דאגתכן בנות דיקלה של שון שחוגג בעוד חודש שנתיים

shiri_koren

New member
גם אני חזרתי מהרופא

ואומנם הדימום עדיין ממשיך אבל הכל נראה בסדר. שירי

למעלה