דימום שבוע 6

מאיהג5

New member
דימום שבוע 6

החל מהבוקר דימום. נסעתי למיון. נצפה שק הריון ללא שק חלבון ללא עובר. לא אופייני לבטא 11609 שהיתה לפני שבועיים. כנראה הריון לא תקין שלא התפתח וזו תחילת הפלה. אין צורך כרגע בגרידה. קבעתי שבוע הבא שוב אולטרסאונד כדי לראות אם נגמר הסיפור. הבנתי שצריך התערבות או כדורים או גרידה לסיום ההריון ואיפוס הבטא וקראתי שכדורים זו פרוצידורה ארוכה וכואבת. זו תרומה ראשונה. מיואשת. מה לעשןת?

להמתין עוד שבוע..... אני עדיין לא רוצה להספיד את ההריון.... אצל מי היית אמורה לעשות את ה US לדופק?
את אמורה לחזור לד"ר באום למעקב הקרוב?
ממה שאני יודעת ד"ר בר חוה מעדיף לתת את כדורי הציטוטק ולא גרידה כי זה מאפשר חזרה מהירה לטיפולים.
מקווה שיהיו בשורות טובות
איילת

מאיהג5

New member
דר באום

הייתי אמורה בעוד שבוע וחצי לעשות אולטרסאונד ראשון אצל באום. דיברתי איתו היום ועדכנתי אותו. בעל מקרה זה לא נשמע טוב כי אין שק חלבון. אז איך הבטא היצה בשמיים לפני שבועיים? הבנתי שכדורים זה הלך הרוך דווקא ומסובך עם דימומים וכאבים יותר מחודש ולא תמיד מצליח. ובכל מקרה מבוצע עד שבוע שביעי ולא נראה לי שאספיק. בינתיים הדימום נפסק אבל זה כבר לא משנה. מה לעשות?

תמתיני עוד שבוע ותראי מה אומר באום....צריך יהיה לעשות US לראות מה קורה
זה נכון שעם הכדור זה יותר כואב ממה ששמעתי, אבל...הייתי בודקת איזה הליך הכי פחות פוגע ברירית הרחם ומאפשר חזרה מהירה לתהליך, הרי זה בסופו של עניין מה שאת רוצה, לא?
בפורום פוריות בתפוז יש על זה לא מעט מידע, שווה לך לחפש
אוףףףף כל כך מתסכל וכואב.....

אוי...

מצטערת מאוד על מה שאת עוברת..אני גם בעד שתחכי עוד שבוע, עד שתהיו ממש בטוחים. לא מסתדר לי רק הבטא - אם עכשיו את שבוע שש אז בטא 11600 לפני שבועיים זה גבוה מאוד!
לגבי ההפלה, כשמפסיקים את התמיכה יש דימום ולפעמים זה מספיק ולא צריך כדורים. מה שכן, כדורים מזרזים ומקצרים את הזמן. אני לקחתי ולא היה נורא בכלל...מציעה לך לחכות שהדימום יסתיים ואז לעשות אולטראסאונד
ולראות מה המצב. מאחלת לך שיעבור בקלות ושהפעם הבאה תהיה הריון תקין!

מאיהג5

New member
היי

בדיוק עכשיו הייתי בשירותים ולאחר שהדימום איכשהיו נפסק כמעט מאתמול פתאום התגבר בשעה האחרונה כשישנתי וקמתי לשים תמיכה ואני יכולה להשבע שראיתי את שק ההריון שיצא. ברור שלא יודעת איך נראה אזל זה היה פשוט כמו שקית ארוכה וקרועה חלקה שקופה וחלקה אדומה. סליחה על התיאור. אין לי כאבי בטן. מחכה כבר ליום ג לבדיקה ואעשה בטא מראש ביום ב שתהיה מוכנה ולראות שבירידה. עד שהגעתי לשלב זה אחרי שנתיים של טיפולים קשים ואינטנסיביים הכל נגמר בשניה.

עצוב לשמוע...מקווה שהגוף יתנקה מעצמו.
כמה שעצוב חשוב לזכור.... אם אכן זאת הפלה, משהו בהריון היה לא תקין כך שטוב שהוא נפסק מהר
וגם...הגוף שלך יודע להכנס להריון שזה היבט חשוב....
אולי שווה לעשות בדיקות מקיפות לפני ההחזרה הבאה כמו בדיקות קרישיות?

איילת

מאיהג5

New member
היי

אבל הבנתי שזה קשןר לכרומוזומליות של הביצית ולא לבעיה אצלי. האם זה אומר שהביצית לא היתה איכותית או שזה לא קשור? זהו משהו שיודעים ני?

לא אומר כלום.... אי אפשר לדעת שום דבר....אבל לעיתים אחרי הפלה/הריון כימי שווה לברר קצת יותר לעומק
לעיתים זה קורה בגלל מדדים שונים אצלנו כמו בעיה בבלוטת התריס ועוד.... שווה לשלול לדעתי
איילת

מאיהג5

מצטערת לקרא את שעברת.
מאחלת לך בשורות טובות.
אני בזמנו לקחתי ציטוטק X2 ולא ראיתי מזה טוב.
הייתי בבית מס' שעות והלכתי לנוח.
בשעה 23.00 החלו כאבי תופת בלתי נסבלים. חשבתי שעוד רגע אני הולכת למות.
ולקחו אותי עם אמבולנס לבית חולים ולמחרת עשו גרידה.
לפעמים נשארות חתיכות ולא תמיד הכל יוצא עם הציטוטק.
אבל אל תקישי שכל הנשים מגיבות כך, כיוון ששמעתי מחברה ששמו לה 2 ולאחר מכן עוד 1 ולא הרגישה כלום.
אז תמתיני למה שהרופא שלך יגיד לך.

מחזיקה לך אצבעות

היי

כרגע הייתי מגדילה את התמיכה או גסטון לא הייתי מספידה
כלום הייתי עם תאומות ודימום בהתחלה פשוט נחתי ולקחתי גסטון.
והשאר סבלנות עם כול הקושי.

מאיהג5

New member
נס גדול

היום 4 ימים לאחר הבשורה מהמיון בבילינסון שיש ספק שק הריון ריק דימום מסיבי שנמשך 3 ימים והפלה מאיימת, עשיתי בטא בבוקר לפני אולטרסאונד נוסף אחה"צ לבדוק אם ההפלה הושלמה. הבטא יצאה 80000. הטריד אותי מאוד כי קראתי על הריון מולרי שהבטא עולה ושק ההריון ריק וזהו בדיוק המצב שלי ואז באולטרסאונד הפלא ופלא. יש עובר יש שק חלבון ויש דופק. הריון תקין לחלוטין ועוד אומר שלא בטוח שיש רק אחד למרות שאני לא מבינה איך כי החזרתי עובר אחד. הרופא אמר לא קשור. שאלתי לגבי הדימום הרב שהיה 3 ימים. אמר לא מעניין כי מה שמעניין זה העובר שחי. לא מבינה איך לאכול את כל הסיפור הזה. שבוע 6 פלוס 5 ימים לפי חישוב של שבועיים לפני השאיבה מהתורמת.

בשעה טובה!!!!
לשמור על אופטימיות זהירה.....זה אחד הדברים שלומדים בטיפולי פוריות
שמחה לשמוע! להמשך תקין
איילת

מאיהג5

New member
שוב דימום

אך קל יותר וכהה יותר. חום אדום. מה לעשות. אתמול האולטרסאונד היה תקין. לגשת למיון שוב? להתקשר לרופא שלי? מפחדת כבר להכנס לשירותים.

למעלה