דימום קל לאחר שאיבה

מצב
הנושא נעול.

lital1975

New member
דימום קל לאחר שאיבה

דימום קל לאחר שאיבה
היי בנות. אני לא יודעת אם אתן זוכרות אותי, אבל אני עדיין כאן. אמנם שמרתי על פרופיל נמוך, אבל עקבתי בדריכות רוב הזמן. אתמול עברתי שאיבה ומה שמדאיג אותי זה שיש לי עדיין דימום קל (מהדיקור???) מישהי חוותה? או שאני צריכה להתחיל לדאוג גם מזה? תודה ושיהיה בהצלחה לכולנו!

נשמע הגיוני שיש דימום קל

דימום קל לאחר שאיבה
היי בנות. אני לא יודעת אם אתן זוכרות אותי, אבל אני עדיין כאן. אמנם שמרתי על פרופיל נמוך, אבל עקבתי בדריכות רוב הזמן. אתמול עברתי שאיבה ומה שמדאיג אותי זה שיש לי עדיין דימום קל (מהדיקור???) מישהי חוותה? או שאני צריכה להתחיל לדאוג גם מזה? תודה ושיהיה בהצלחה לכולנו!
נשמע הגיוני שיש דימום קל
אני ממש לא מצליחה לזכור אם היה לי או לא. חושבת שכן. אם הוא הולך ונעלם אני א חושבת שיש לך מה לדאוג.

liati7

New member
אני לא חושבת שזה משהו רציני

דימום קל לאחר שאיבה
אני לא חושבת שזה משהו רציני
לי לא זכור אם היו דימומים, אבל אם את לחוצה כדאי שתתקשרי לרופא או ליחידה ןתשאלי. שיהיה לך בהצלחה

hillawr

New member
נשמע הגיוני לחלוטין

דימום קל לאחר שאיבה
נשמע הגיוני לחלוטין
אם הדימום חלש מאד. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה