דימום עם לוקרין?

קרנון32

New member
דימום עם לוקרין?

לפני 3 שבועות קיבלתי את הזריקה והיום הופיע קצת דימום כמו תחילת מחזור הגיוני נורמלי?

היי קרנון

כשאני קבלתי את הזריקה, נאמר לי על ידי הרופא שכשבועיים אחרי קבלתה יופיע מחזור. אף הזהיר שמחזור זה יהיה כואב אולי יותר מקודמיו וכדאי שיהיו לי משככי כאבים מתאימים בבית. האם לא נאמר לך כלום בנושא? תרגישי טוב, אניש.

זואילי

New member
כן. הגיוני ונורמלי

הכל תלוי בתיזמון של ההזרקה. אז ייתכן כי היה ביוץ ותקבלי עכשיו. אח"כ כנראה שכבר לא. מאחלת לך 3 חודשים מבורכים ללא מכשפה ו
ללא כאבים.

קרנון32

New member
הרופאים לא אמרו לי כלום...

רק לקחת את הזריקה כי זה יקל על הנתוח הנתוח עוד שבועיים קצת פחות אני לא מרגישה טוב כללית כאבים בעצמות חום אולי שפעת....? זואילי את הזריקה קיבלתי בדיוק ביום שקבלתי מחזור אז זה אומר שהיה ביוץ? נכון? אוף!!!! אין לי כח יותר אני כבר חולה עוד לפני הנתוח כל היום אני מתלוננת

זואילי

New member
יהיה בסדר קרנונית ../images/Emo24.gif

זה הכל ביחד. הלחץ, הפחד, העייפות של הגוף ושל הראש שלא מפסיק לחשוב ולדאוג, ואולי נחתה עלייך גם שפעת. תקחי ויטמין סי או תבקשי כמו נסיכה מפונקת שיסחטו לך מיץ טרי, תרבצי על הספה מול ערוץ 20 בהוט... תתחפרי מתחת לפוך עם ספר והכוחות יגיעו כשיגיעו. תתלונני תתלונני ואנחנו נעשה לך טובה טובה
עד שתרגישי טוב.

קרנון32

New member
אני במנוחה זהו ../images/Emo3.gif

הבנתי שאי שאפשר להילחם בגוף יותר הוא רוצה לנוח זואילי את כל כך צודקת זה הלחץ והפחד והכל ביחד אני נחה לי בבית ובאמת רואה ערוץ 20 בהוט (-: מכינה לי מרק טוב ומלא עם החתולים האהובים שלי
הבנתי שאולי אני זקוקה למנחה כבר מעכשיו אני לא יודעת איך מגיבים בעבודה ואיך יגיבו מקווה שטוב וזה עוד לפני הנתוח... זואילי אני צריכה לעדכן בתל השומר שאני בסוג של מחזור? בגלל הנתוח?

זואילי

New member
עד הניתוח זה יעבור לא?

היו מקרים של בנות שנותחו בזמן ווסת. אם הניתוח היה בעוד יומיים, אז הייתי אומרת לך שרק בשביל השקט הנפשי תעדכני. אבל יש עוד זמן. ולא, לא נראה לי שהיית מרויחה דחייה במועד..

קרנון32

New member
../images/Emo9.gifחבל...

אני באמת מנסה בכל מיני דרכים לדחות את הרגע... פשוט פחדנית!! מסתבר שזה לא ממש מחזור פשוט פה ושם טפטוף אז נראה לי שכן עד הנתוח זה יעבור וקניתי לי ספר חדש שאתחיל לקרוא אותו עכשיו ואולי אחרי הנתוח כי הוא קצת עבה הולכת להכין מרק ולהמשיך במנוחה מול הוט 20 או קריאה בספר או שינה מתוקה

למעלה