דימום עם אסטרופם

haych

New member
תודה, הבעיה שזה לא יום א', אלא יום ד'

הרופאה רצתה שאני אבוא לביקורת ביום א' שזה לגמרי לגיטימי כי ברור שאין טעם לבדוק יום אחרי יום. אבל היא שכחה שאני טסה ושאוכל להבדק רק ביום ד'- שבוע מהבדיקה האחרונה.
מה שהטריד אותי זה שהאחות על דעת עצמה אמרה להמשיך לקחת עד יום ד' כשאמרתי לה שלא אוכל להבדק ביום א', ושאולי הרופאה הייתה אומרת אחרת אם הייתה יודעת שמדובר על עוד שבוע בו הפוליפ יכול לגדול.
אבל את צודקת וזה גם מה שאמרתי לעצמי - שהוא כנראה גם ככה יוסר, אז לא נראה לי שבשלב הזה זה קריטי אם הוא 14 מ"מ או 20 מ"מ.

בכל מקרה, דיברתי עם המחלקה שוב היום, וביקשתי שיוודאו עם הרופאה את העניין של יום ד' כי בלחץ של בעלי נטיתי להפסיק טיפול.
חזרו אלי שדיברו עם הרופאה והיא אומרת שהאסטרופם לא יגדיל אותו (לא נשמע לי אמין כי הוא גדל בנוכחות אסטרוגן) ושהיא לא רוצה להפסיק את הטיפול לפני שנעשה עוד מעקב. שסביר להניח שהטיפול כן יופסק בסוף, אבל רוצים לוודא עוד US ושגם חבל שאהיה במחזור בחו"ל.
אני עדיין לא לגמרי רגועה, אבל יותר רגועה משהייתי מקודם.

שחר רו1

New member
תהני בחו"ל

מוזר הפוליפ הזה שהופיע פתאום, תעדכני מה קורה ברביעי האולטרסאונד ועד אז תשכחי ממנו ותבלי

קרה לי משהו דומה

במעקב זקיקים אחרי הזרעה כושלת ולקראת הזרעה שניה טכנאית אולטרסאונד גילתה לי פוליפ. אני הייתי ספקנית כי הרופא בדק כמה ימים לפני ולא ראה כלום. הסתבר שלא רק שהיא צדקה אלא שהיא חסכה לי עוד כשלונות, ביזבוז זמן וכאב לב. מפה לשם עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית הפוליפ הוצא ו-4 חודשים אחר כך הייתי בהריון. הרופא היה רופא טוב, אבל הגעתי למסקנה שהוא פשוט התרכז בשחלות ובעובי הרירית ולכן לא ראה שום דבר אחר. הטכנאית לעומת זאת רואה המון נשים מכל מיני סיבות, היא לא תמיד יודעת מה היא מחפשת אז היא מסתכלת על הכל. בכל מקרה מה שבהתחלה היה נראה לי סוף העולם כי הוא דחה את הטיפולים התברר כסוג של ברכה. בגלל העיכוב החלטתי לעבור לIVF וכאמור נכנסתי להריון.

איגי84

New member
גם אצלי הטכנאית גילתה פוליפים

שאכן היו שם. זאת תמיד היתה אותה טכנאית שהיתה בודקת גם את הרחם במעקב זקיקים ואומרת שהיא חושבת שיש פוליפ, אף טכנאית אחרת לא העירה על זה. והרופא לא התרגש מזה.

בגלל שראו את הפוליפ כבר באולטרסאונד אישרו לי היסטרסקופיה ניתוחית ללא היסטרסקופיה אבחנתית, והוציאו 3 פוליפים. אז הטכנאית לגמרי צדקה. מה שמוזר, haych, זה שנדמה לי שכבר עשית היסטרסקופיה לא מזמן. אז איך לא ראו אם היה שם פוליפ?

איגי84

New member
סליחה, עניתי בלי לקרוא עד הסוף

אני רואה שכתבת שבאמת עשית היסטרסקופיה. מוזר.

haych

New member
וזה מאוד מערער אותי עכשיו

בהנחה שזה אכן פוליפ ואצטרך ניתוחית - האם לחזור לגולדשמיט, שאמור להיות תותח, או שלא, כי אולי הוא פספס את הפוליפ?
מוזר ממש...

haych

New member
הלוואי שזה יהיה המצב אצלי, אבל לא סביר

אני מנסה לעודד את עצמי שאולי עד עכשיו כולם פספסו, וזה מה שמסביר את הכאבים ביחסי המין ואת הכשלונות החוזרים ושאולי זה הדבר הכי טוב שקרה לי וזה יפתור את כל צרותי (הוגינאליות), אבל אז אני מזכירה לעצמי שבכוונה הלכתי להיסטרו' אבחנתית, על חשבוני, אצל אחד התותחים, כדי לדעת שאם הוא אומר לי שהכל תקין - אז באמת הכל תקין. והוא אמר שהכל תקין.
אז הוא שהוא לא תותח כמו שעושים ממנו, או שהפוליפ לא היה שם קודם...

נזכרתי שבעצם גם בסבב הקודם לקחתי אסטרופם כשבועיים במסגרת התמיכה המאסיבית שקיבלתי. אחרי השבועיים האלה עשיתי את 2 האולטרסאונדים שיצאו תקינים.

למעלה