דימום חלש

דימום חלש

היום זה התאריך שבו היתה צריכה להגיע המכשפה , ואכן התחיל לי דימום חלש הבוקר . לפי הפרוטוקול החדש שלי אני צריכה להתחיל זריקות של 4 אמפולות גונל אף ביום השני למחזור . צלצלתי לאיכילוב והשארתי הודעה במזכירה האלקטרונית (אני מקווה שיחזרו אליי במהלך היום , היום שישי - יום קצר). אני פשוט לא יודעת מה נחשב ליום השני , האם היום למרות שזה דימום חלש נחשב היום הראשון? אשמח אם מישהי תדע לעזור לי , ואני גם מקווה שיחזרו אליי מאיכילוב עם הוראות ברורות עוד היום . זה פשוט פרוטוקול כזה הפוך , קודם גירוי ואחר כך דיכוי עם צטרוטייד (זריקה אחת 3mg ) לפי מעקב זקיקים , אז זה קצת מבלבל. זהו , תודה רבה מראש ותחזיקו לי אצבעות בטיפול החדש .

מחזיקה לך הרבה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם של הבעל, החמות, הכלב והשכנים

עינתפ

New member
גם לי זה קרה בטיפול האחרון, הרמתי

טלפון לרופא שלי, ונאמר לי לחכות לדימום יותר חזק ואז לספור. אז חכי ותראי. עינת

מיכל25אב

New member
כמובן שמחזיקים אצבעות..

למרות שאני לא מבינה את הפרוטוקול הזה...מצטערת

דש1דש

New member
כשלי היה דימום חלש

הרופא אמר לא לספור יום ראשון שלו - ולפעמים גם יום שני - תלוי אם התחזק או לא. בכל מקרה - מאחר ולפניך שאלה של יום אחד בלבד ועדיף לא להתחיל עם כלום בלי ממש לוודא - היום זה לא נחשב.... לדעתי הלא מוסמכת

LeeLoo1

New member
הי דנדוש

זיידמן אמר לי שהמחזור מתחיל שיש זרימה חזקה... עשית בדיקת הריון?? אולי כדאי שתבדקי קודם... חברה שלי היה לי דימום חלש יומיים והפסיק עשתה בדיקת הריון ויצא חיובי... אז אולי בהצלחה

neta2

New member
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק../images/Emo45.gif

ואולי בכל זאת הדימום הזה הוא בשורה של משהו אחר????

לימי5

New member
מה זה דימום חלש?

את מתכוונת לטיפטוף??? בדיוק היום התקשרתי מאותה סיבה למדיקל לשאול כי קיבלתי בבוקר וזו השאלה ששאלו אותי והאחות אמרה שאם אני שמה תחבושת ונאמר אחרי שעה אפשר להחליף זה כבר דימום. חלש =טיפטוף בלבד! אני התחלתי היום סינרל וביום ראשון 3 אמפולות גונל. שיהיה בהצלחה

לימי5

New member
ואגב, הרופא אמר לי

שאם אני מקבלת בערב אז יום=24 שעות ולכן היום השני זה לא בדיוק למחרת אז אפשר לא לספור כיום. הוא ניסה להסביר שזה לא מדוייק ואם יש פספוס של חצי יום לא נורא אז אולי לחכי עוד קצת?

חברותי היקרות ../images/Emo24.gif

הדימום תפס לו תאוצה (אלא מה )ודברתי עם האחות באיכילוב . אז מחר אני מתחילה להזריק ( איך התגעגעתי......
) ורק ביום רביעי (היום השישי למחזור) לבוא למעקב - US ראשון ובדיקת דם , זה לא מאוחר מידי
כי אני בלי דיכוי עד הצטרוטיד . תודה על התגובות עכשיו נותר לכם להחזיק לי אצבעות .

saga

New member
דנדוש../images/Emo13.gif

שיהיה בהצלחה
מחזיקה לך אצבעות

פפושקי

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif

ונדהמת כל פעם מחדש מהאופטימיות שלך. עם אופטימיות כזו את בטוח הולכת להצליח ובגדול! נשיקות פפושקי

../images/Emo25.gifדנדושה יקירתי!!! ../images/Emo23.gif

אני מחזיקה לך את כל האצבעות שיש ומאחלת לך המון המון בהצלחה! אמן שהפעם הכל יילך טוב עם תוצאות טובות גם כן! אוהבת המון המון כלשם

נוג

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo15.gif../images/Emo50.gif

למעלה