הינה פירטטתי
אוקיי אספר ברשותך מה הבעיות בדימוי עצמי 1- הייתה לי אימא שהשפילה אותי הכתה אותי ,נאנסתי בילדות, ....מבחינה חברה לא היסתדרתי , בעית קשב וריכוז,הפרעת אישיות גבולית ,לא היסתדרתי עם בנות 2- חשתי שאני עוף מוזר, נדחקתי לשוליים, ...אימפולסיבי,היפר אקטיבי.....לא הצלחתי בלימודים 3-בנות שרציתי דחו אותי ....הרגשתי שנוא,דחוי........ 4-נהפכתי ליותר אגרסיבי ואימפולסיבי, חסר סבלנות,עצבני........ 5-מילדות כנראה חשתי צורך באהבה,חיבה, ליטוף....חסרים מהאימא ,דבר שנמשך עד היום ....מאידך נוצרה אצלי משיכה למזוכזם מילדות עד היום .....אימא טובה אימא רעה 6- כשאני נתקע ...נכנס לדיכאון ועצבים עם מחשבות אובדניות 7- הדימוי עצמי הנמוך כול כך חזק אצלי , לדוגמא אני קבעתי עם נטרופאתית בטלפון, באתי אליה,ראיתי שהיא צעירה ויפה מאד,אמרתי לה שאני צריך ללכת לשירותים....וברחתי ,קיללתי אותה,היתעצבנתי מאד .......דימוי עצמי נמוך אני העלוב והסרוח מול צעירה מוכשרת ויפה מאד ,הבהיל אותי איים עלי ....נחרדתי מהמצב וברחתי ....קיללתי אותה משום שעצם נוכחותה בעולם משפילה אותי ,חש שהיא צוחקת ולועגת עלי ....ורציתי שכול הבינין יפול עליה בתחנה לבריאות הנפש שמו לי מתמחה צעירה ויפה מאד ,ישבתי 2 חודשים ומשהו הפריע לי ,ואז בא הפיצוץ וקראתי לה נאצית .....המנהלת עשתה שלום בינינו ,וכנראה אמרה לה ליהיות יותר נחמדה אלי , 3 פעמים היא הייתה נחמדה,ואז כול המתח בינינו ירד פלאים, דיברנו על היופי שלה,היא שאלה למה זה מפחיד אותך, הסברתי שאני הקטן מול היופי שלך מפחיד אותי, זה כאילו את צוחקת ואומרת לי ,אתה עלוב ואני מוצלחת יפה ומוכשרת ....אבל כשהיתיחסת אלי יפה נרגעתי מאידך אם אפגש עם בר רפאלי בדייט,אני אהיה שמח כי עצם זה שהיא נפגשת איתי מרים לי את הביטחון העצמי ........הכול תלוי בסיטואציה אם זה סתם בחורה ברחוב , אז יש מתח אבל חלש, אם זה עורכת דין,רופאה ....יפה מאד ומוכשרת שהם מטפלים בי ..אם זה עורכת דין יפה מאד ונגדי אני רוצה לקבור את עצמי או להרוג אותה מענין שמול גבר יפה ומוכשר גם יש את הבעיה אבל לא כמו עם אישה מרוב כאב וצער מהבעיה ,אני נכנס לדיכאון קשה ,עם מחשבות אובדניות, ....... בעינין המזוכיזם ,יש כאן גם דימוי עצמי נמוך....גם האימא הרעה כמו שפרויד דיבר עליו .....במקום היתמודדות עם חברה נורמאלית המוח מעדיף מזוכיזם להיות קטן וזהו איך מתמחה בתחנה לבריאות הנפש יוכל לטפל בכול הבעיות שלי שהזכרתי ......