דימוי גוף

ספורט

וזה לא סתם, זה מעלה ביטחון עצמי. חוץ מזה שזה גם בריא וטוב גם לנפש וגם לגוף. כשמרגישים טוב, נראים טוב.

לי ספרים עזרו

אני מאוד אוהבת ספורט, היו תקופות שלמדתי קרב מגע וזה היה כיף. אבל גם היו כמה ספרים שמאוד השפיעו עלי באופן חיובי בנושא. "גופה של אישה, תבונתה של אישה" של נורת'רופ וגם "כיצד הפכה האישה לגבר" של טובי בראונינג. הם מדברים הרבה על מה שמיוחד בנשים. בראונינג מדברת על כמה שהשומן מושמץ לא בצדק בחברה. מאוד מעניין ועושה תחושה טובה. גם הסדנה של מירב (שכתבתי עליה) עשתה לי עוד צעד בכוון. זה תהליך ארוך... אני חושבת שגם להיות בסביבה של אנשים שלא אובססיביים מהמשקל (ובטח שלא גבר שמוטרד מכל קילו) עוזר.

אני אוהבת

לשיר ולרקוד מול המראה... זה בשבילי הדבר העוזר לי... שוב, אני בתהליכי קבלה עצמית

ToryMaster

New member
וואו

המשפט האחרון שלך עשה לי בלעכס בלב. זה באמת מדהים איך רוב בעיו תהדימוי העצמי (החיצוני בעיקר) של נשים נובעות ממשקל. כלומר, מישהי יכולה להיות יפהפיה, אבל אם היא שוקלת ארבעה קילו "יותר מדי", היא נראית נורא.

נראית נורא?

בעיני עצמה? כי בעיני הסביבה אני לא חושבת שאת צודקת, בכלל בכלל. במשך חיי גיליתי שמעטים מאוד הגברים שמוטרדים מכמה קילו עודפים. כמובן שאלו שמוטרדים, דוחים אותי עד היסוד. משהו שם דפוק לדעתי. אבל רובם פשוט לא ככה! להיפך, הם משתמשים בביטויים כמו "נשית", "מלאה במקומות הנכונים", "יש מה לתפוס". אני באמת ממליצה לך על הספר האחרון שכתבתי עליו (אני לקחתי מהספריה).

ToryMaster

New member
כןכן, התכוונתי בעיני עצמן

אין לי כל כך ספריה לקחת ממנה, אבל אני אחפש

את צודקת. אני זוכרת שראיתי

עם חבר שלי לשעבר את האולימפיאדה, ובדיוק היה ריצת נשים: רזות, שריריות ועם תחת מושלם. ואני אוטומטית "הלוואי והיה לי תחת כזה" והוא אמר "את לא צריכה תחת כזה".. ואז פשוט שתקתי אח"כ בלילה, הוא הסביר לי למה אני לא צריכה תחת כזה...

טושית18

New member
ייקח לי שנה לענות...

הכי בכנות:אני בחורה מלאה ונמוכה,תמיד היו לי בעיות עם עצמי בגלל זה.פעם היה לי פחד מטורף מעירום ליד בחור/מישהו אחר. עכשיו זה עבר. רק לא יכולה להיות ערומה ליד מישהו באור. עכשיו מפחיד אותי שמישהו ירד לי. אבל פרט לזה המיניות שלי בריאה מאוד,משוחררת,אני עושה מה שבא לי ואומרת בדיוק מה אני אוהבת ואיך לגבר שאיתי.בכללי אני לא מרוצה מאה אחוז ממה שאני רואה במראה כשאני ערומה(בעיקר באור)אבל אני אוהבת את עצמי בכלליות,ואת הגוף שלי. יש חלקים שקצת פחות. ויש דברים אחרים שמפצים על זה.עם בנות כוסיות אני מרגישה קצת פחות ביטחון,אבל לא מפריע לי איך שאני.כן,אני משווה את הגוף שלי לאחרות-מה הייתי רוצה לתקן,מה יותר טוב.אני מתביישת בגוף שלי באור...הכי אני אוהבת בגוף שלי את הפנים,ידיים,רגליים,תחת...

למעלה