דימוי גוף

דימוי גוף ../images/Emo85.gif

דימוי גוף, או איך אנחנו תופשות את גופינו, הוא נושא מהותי בכל הקשור ליכולת של נשים ליהנות ממין, ממגע, לאפשר לעצמן באמת להתמסר, להרגיש שהן ראויות לטוב גדול... אז...
האם אתן מרוצות ממה שאתן רואות כשאתן מתבוננות במראה, עירומות? האם אתן שמחות בגופכן וחוגגות אותו, כפי שהוא, ככה? האם אתן תופשות את גופכן באופן שונה כשאתן ליד גברים לעומת כשאתן ליד נשים? האם דימוי הגוף שלכם השתנה מאז שהתחלתן לקיים יחסי מין, ואיך? האם משהו אחר במהלך חייכם שינה את דימוי הגוף שלכן בצורה משמעותית? האם אתן חוות את הגוף שלכן באופן שונה במהלך התעלסות מאשר בשאר הזמן? האם אתן משוות את גופכן לגופן של אחרות בהזדמנויות שונות? האם אתן מתביישות בגופכן או בחלקים בו? מנסות להסתיר חלקים? האם אתן מתכוונות לשנות או שיניתן כבר דברים בגוף שלכן בצורה מלאכותית (איפורים, ניתוחים...)? מה אתן הכי אוהבות בגופכן?

עונה../images/Emo27.gif

לפעמים מרוצה ממה שאני רואה במראה-תלוי שמחה בגופי?מדי פעם תופשת את גופי באופן שונה כשליד גבר וילד אישה.. דימוי העצמי שלי השתנה- לטובה
הדבר ששינה את הדימוי העצמי שלי-ברגע ששכבתי לראשונה בזמן התעלסות חווה את גופי באופן שונה- מרגישה אחרת לפעמים אני מתביישת בחלקים בגופי- יש בי שעירות ואני סובלת
מנסה להסתיר רגליים- בחיים לא תמצאו אותי עם מיני לא שיניתי כלום הכי אוהבת את הבטן והציצים

ToryMaster

New member
נמ

האם אתן מרוצות ממה שאתן רואות כשאתן מתבוננות במראה, עירומות? לרוב? לא. פעמים מעטות אני באמת נהנית לראות את עצמי. בד"כ זה יהיה במקלחת שאחרי אקט מיני. האם אתן שמחות בגופכן וחוגגות אותו, כפי שהוא, ככה? אני חוגגת את הנשיות שלי ואת המהות שלי, לא את הגוף שלי כגוף גשמי. האם אתן תופשות את גופכן באופן שונה כשאתן ליד גברים לעומת כשאתן ליד נשים? בהחלט. זה גם מתבטא בהתנהגות שלי. ליד גברים אני הרבה יותר זקופה ומשוחררת ו*חושנית*. האם דימוי הגוף שלכם השתנה מאז שהתחלתן לקיים יחסי מין, ואיך? בהחלט. קודם זה היה גוף, אחרי זה הפך למשהו הרבה יותר מהותי ומשמעותי מזה. לפעמים אני מתייחסת אליו כאל סוג של כוח, של כלי. האם משהו אחר במהלך חייכם שינה את דימוי הגוף שלכן בצורה משמעותית? כן. אני לא רוצה לפרט
. האם אתן חוות את הגוף שלכן באופן שונה במהלך התעלסות מאשר בשאר הזמן? בהחלט. אני הרבה יותר מחוברת ומרגישה במצבים כאלה. האם אתן משוות את גופכן לגופן של אחרות בהזדמנויות שונות? תמיד. האם אתן מתביישות בגופכן או בחלקים בו? מנסות להסתיר חלקים? את הבטן, חייבת להסתיר את הבטן בכל מצב נתון. האם אתן מתכוונות לשנות או שיניתן כבר דברים בגוף שלכן בצורה מלאכותית (איפורים, ניתוחים...)? איפור, רק איפור. זה הגוף שלי, לא מרוצה? אני אלמד לאהוב. מה אתן הכי אוהבות בגופכן? את הרגליים שלי (החלק שמעל הקרסול עד הברך.

הרבה שאלות

והתשובות כבדות. האם אתן מרוצות ממה שאתן רואות כשאתן מתבוננות במראה, עירומות? אני חושבת שאולי הייתי יותר מרוצה אם הייתי סנדי בר, אבל כן, אני מרוצה ממה שאני רואה במראה. אני אוהבת את הנשיות שבי :) האם אתן שמחות בגופכן וחוגגות אותו, כפי שהוא, ככה? כן, אבל שוב.. תמיד יש את ה"יכולתי להראות יותר טוב אם ככה או ככה או ככה" האם אתן תופשות את גופכן באופן שונה כשאתן ליד גברים לעומת כשאתן ליד נשים? ליד גברים אני תמיד ארגיש יפה יותר, סקסית יותר. ליד נשים אני עדיין מרגישה טוב, פשוט לא באותה רמה. האם דימוי הגוף שלכם השתנה מאז שהתחלתן לקיים יחסי מין, ואיך? כן.. הייתי יותר ביישנית.. חשבתי שיש מה להסתיר, כשבעצם אין. האם משהו אחר במהלך חייכם שינה את דימוי הגוף שלכן בצורה משמעותית? כן. בקיץ האחרון עוד הייתי כ-ו-ס-י-ת. התחלתי לקחת גלולות שגרמו לי להשמנה של כבערך 7-10 קילו, שאני עדיין נלחמת להוריד חזרה. אם עדיין נראתי טוב או לא לא שינה לי, הרגשתי רע. הרגשתי שמנה, הרגשתי מכוערת. היום אני עובדת על הק"ג המיותרים אבל מרגישה טוב גם כשהם נמצאים. האם אתן חוות את הגוף שלכן באופן שונה במהלך התעלסות מאשר בשאר הזמן? אין כזה הבדל. אולי אני מרגישה קצת יותר סקסית בזמן סקס. האם אתן משוות את גופכן לגופן של אחרות בהזדמנויות שונות? יאפ. האם אתן מתביישות בגופכן או בחלקים בו? מנסות להסתיר חלקים? מתביישת לא, זו מי שאני. מסתירה כן, כי לא הכל צריך לחשוף. האם אתן מתכוונות לשנות או שיניתן כבר דברים בגוף שלכן בצורה מלאכותית (איפורים, ניתוחים...)? ניתוחים לא, חדר כושר כן, דיאטה כן, איפור קליל כן. אני שונאת יותר מידי איפור, אני חושבת שהפנים שלי יפות כמו שהן אז אני משתמשת באיפור לפעמים רק כדי להדגיש את הדברים היפים שבי :) מה אתן הכי אוהבות בגופכן?

אופס שכחתי לענות

על השאלה האחרונה: מה אתן הכי אוהבות בגופכן? פנים, חזה, כתפיים ורגליים. לפעמים אני אוהבת את הבטן
לפעמים לא.

תשובות

1. אין לי בעיה לראות את עצמי ערומה במראה. 2. אני שמחה בגופי 3. ברור שאני תופשת אחרת כשאני ליד גבר או אישה 4. לא זוכרת. התחלתי יחסי מין בגיל מוקדם 5. כן. הסרת שיער לצמיתות שעשיתי 6. בשעת התעלסות הגוף מגיב ומרגיש אחרת. 7. אני לא משווה את גופי לאחרות. כל אחת מה שאלוהים נתן לה. 8. אני לא מתביישת בגוף שלי או בחלקים ממנו 9. לא שיניתי כלום בגוף שלי באופן מלאכותי (למעט הסרת שיער - אם זה נקרא שינוי) 10. אני אוהבת את הגוף שלי כמות שהוא שלם.

S i r i u s

New member
../images/Emo9.gif

האם אתן מרוצות ממה שאתן רואות כשאתן מתבוננות במראה, עירומות? לפעמים כן, לפעמים לא. אני חושבת שזה תלוי במצב הרוח שלי. האם אתן שמחות בגופכן וחוגגות אותו, כפי שהוא, ככה? אני לא מתלוננת... זאת אומרת, אני מודעת לחסרונות שלי ואני חושבת שלמדתי לקבל אותם בזמן האחרון. האם אתן תופשות את גופכן באופן שונה כשאתן ליד גברים לעומת כשאתן ליד נשים? לא ממש. האם דימוי הגוף שלכם השתנה מאז שהתחלתן לקיים יחסי מין, ואיך? כן, בן זוגי גרם לי להרגיש סקסית, נשית, לא יודעת, להעריך את עצמי יותר אני מניחה. האם משהו אחר במהלך חייכם שינה את דימוי הגוף שלכן בצורה משמעותית? לא האם אתן חוות את הגוף שלכן באופן שונה במהלך התעלסות מאשר בשאר הזמן? אני לא חושבת שיש שינוי. אולי יותר מודעת לעצמי. האם אתן משוות את גופכן לגופן של אחרות בהזדמנויות שונות? לא ממש, לפעמים כשאני רואה מישהי עם גוף יפה לדעתי אני חושבת שהיה נחמד אם היתה לי בטן שטוחה
האם אתן מתביישות בגופכן או בחלקים בו? מנסות להסתיר חלקים? לפעמים את הבטן, תלוי באיזה בגד מדובר. האם אתן מתכוונות לשנות או שיניתן כבר דברים בגוף שלכן בצורה מלאכותית (איפורים, ניתוחים...)? אממ איפור לפעמים, לא מאמינה שהוא שנה בי משהו באופן דרסטי. מה אתן הכי אוהבות בגופכן? את העיניים

b t t y b o o p

New member
ואני!!!

האם אתן מרוצות ממה שאתן רואות כשאתן מתבוננות במראה, עירומות? המ...לא בדיוק האם אתן שמחות בגופכן וחוגגות אותו, כפי שהוא, ככה? לא האם אתן תופשות את גופכן באופן שונה כשאתן ליד גברים לעומת כשאתן ליד נשים? בהחלט האם דימוי הגוף שלכם השתנה מאז שהתחלתן לקיים יחסי מין, ואיך? לא יכולה לענות האם משהו אחר במהלך חייכם שינה את דימוי הגוף שלכן בצורה משמעותית? כן, תמיד מופעל עלי לחץ מתמיד בנושאים של יופי ולימודים כי המשפחה שלי כולם יפים ויפות אז התחלתי לאכול והרבה והשמנתי.אבל אל דאגה כבר חזרתי למשקל ההתחלתי שלי(51) יש! האם אתן חוות את הגוף שלכן באופן שונה במהלך התעלסות מאשר בשאר הזמן? ---- האם אתן משוות את גופכן לגופן של אחרות בהזדמנויות שונות? כן, כמעט תמיד האם אתן מתביישות בגופכן או בחלקים בו? מנסות להסתיר חלקים? בנחלט! בעיקר את היריכיים ואת הישבן האם אתן מתכוונות לשנות או שיניתן כבר דברים בגוף שלכן בצורה מלאכותית (איפורים, ניתוחים...)? לא מתכוונת? כן אני רוצה לעשות לייזר לכל הגוף מה אתן הכי אוהבות בגופכן?את החזה שלי....(מידה c75!)

דנטל

New member
יששששששששששש שאלון

האם אתן מרוצות ממה שאתן רואות כשאתן מתבוננות במראה, עירומות? היום כבר כן האם אתן שמחות בגופכן וחוגגות אותו, כפי שהוא, ככה? ועוד איך חוגגת האם אתן תופשות את גופכן באופן שונה כשאתן ליד גברים לעומת כשאתן ליד נשים? מאוד, ליד נשים הסיכוי כמעט אפסי שאתפשט האם דימוי הגוף שלכם השתנה מאז שהתחלתן לקיים יחסי מין, ואיך? כן, אבל לא ישר אחרי הזיון הראשון, אלא היה צורך בעוד כמה שנים, אבל סקס בהחלט תרם לדימוי הגוף האם משהו אחר במהלך חייכם שינה את דימוי הגוף שלכן בצורה משמעותית? הטעם האישי שלי שהיום אוהב גוף שמן האם אתן חוות את הגוף שלכן באופן שונה במהלך התעלסות מאשר בשאר הזמן? לא האם אתן משוות את גופכן לגופן של אחרות בהזדמנויות שונות? לא האם אתן מתביישות בגופכן או בחלקים בו? מנסות להסתיר חלקים? לא ממש, זה לא שעם בגדים לא שמים לב שאני שמנה, אז אין לי מה להסתיר האם אתן מתכוונות לשנות או שיניתן כבר דברים בגוף שלכן בצורה מלאכותית (איפורים, ניתוחים...)? הוספתי קעקועים ופירסינגים שבעיני תורמים אופי ללוק כמו איפור וניתוחים מה אתן הכי אוהבות בגופכן? את העור החלק, הציצים, הגובה שלי, השיער לפעמים

Tidal

New member
אבוי.

האם אתן מרוצות ממה שאתן רואות כשאתן מתבוננות במראה, עירומות? לחלוטין לא. האם אתן שמחות בגופכן וחוגגות אותו, כפי שהוא, ככה? ההפך. האם אתן תופשות את גופכן באופן שונה כשאתן ליד גברים לעומת כשאתן ליד נשים? אני מניחה שכן, אצל נשים זה בעיקר השוואות. האם דימוי הגוף שלכם השתנה מאז שהתחלתן לקיים יחסי מין, ואיך? שאלה טובה,אני צריכה לחשוב על זה. האם משהו אחר במהלך חייכם שינה את דימוי הגוף שלכן בצורה משמעותית? לצערי.. האם אתן חוות את הגוף שלכן באופן שונה במהלך התעלסות מאשר בשאר הזמן? תלוי אם זה "יום גוף" "טוב" או "רע" . בימים טובים אני עוד מסוגלת להנות מהמבטים והנגיעות. בימים רעים אני רק דואגת להתכסות ולחושך. האם אתן משוות את גופכן לגופן של אחרות בהזדמנויות שונות? תמיד האם אתן מתביישות בגופכן או בחלקים בו? מנסות להסתיר חלקים? כל הזמן. האם אתן מתכוונות לשנות או שיניתן כבר דברים בגוף שלכן בצורה מלאכותית (איפורים, ניתוחים...)? הדבר הכי קריטי כרגע הוא הרזיה. איפור- מעט. ניתוחים-כרגע לא. מה אתן הכי אוהבות בגופכן? המ. את העיניים? את העור. שהוא חלק. (דפוק,אבל חלק.) פיו. הסקר הזה לא בא בתקופה טובה.

אז ככה...

האם אתן מרוצות ממה שאתן רואות כשאתן מתבוננות במראה, עירומות? כן, מאוד מרוצה...
האם אתן שמחות בגופכן וחוגגות אותו, כפי שהוא, ככה? לחגוג לא, אבל שמחה מאוד באיך שאני ניראת. האם אתן תופשות את גופכן באופן שונה כשאתן ליד גברים לעומת כשאתן ליד נשים? בטח! נשים הרבה יותר שמות לב לכל פרט קטן,ליד נשים אני מתרגשת יותר, גברים בדרך כלל לא שמים לב לפרטים הקטנים,אלא מסתכלים על הגוף שלי באופן כללי. האם דימוי הגוף שלכם השתנה מאז שהתחלתן לקיים יחסי מין, ואיך? מאז שאני זוכרת את עצמי,אני אוהבת טפח את הגוף שלי,ולפנק את עצמי. האם אתן חוות את הגוף שלכן באופן שונה במהלך התעלסות מאשר בשאר הזמן? נו..איזה שאלה....
האם אתן משוות את גופכן לגופן של אחרות בהזדמנויות שונות? כל הזמן, כל בחורה שניראית טוב,אני ישר בוחנת אותה בשבע עיניים, ורואה מה אני יכולה לשפר עוד בגופי. האם אתן מתביישות בגופכן או בחלקים בו? מנסות להסתיר חלקים? ממש לא! אני לא מתביישת מאף חלק בגוף שלי, אוהבת איך אני ניראית. ואם הייתי יכולה לבחור..הייתי בוחרת את הגוף שלי... האם אתן מתכוונות לשנות או שיניתן כבר דברים בגוף שלכן בצורה מלאכותית (איפורים, ניתוחים...)? כרגע..בטח שלא! אבל בעתיד...למה לא? מה אתן הכי אוהבות בגופכן? אני לא יכולה להצביע על דבר אחד בגוף שלי שאני אוהבת במיוחד, אני פשוט שמחה ואוהבת את כל הגוף שלי.מכפות הרגלים ועד השערות שאני משקיעה בהן שעות על גבי שעות...

אמ..

האם אתן מרוצות ממה שאתן רואות כשאתן מתבוננות במראה, עירומות
לא ממש, האריזה הכללית בסדר, אבל רק לעיני לפעמים. האם אתן שמחות בגופכן וחוגגות אותו, כפי שהוא, ככה
אני יותר מרחמת עליו על מסכת העינויים שאני עושה לו. האם אתן תופשות את גופכן באופן שונה כשאתן ליד גברים לעומת כשאתן ליד נשים
אמ, כן, לא יודעת למה, אבל שאני עם גברים באיזור(אני כמובן אל מדברת על עירום) אני מרגישה איתו סבבה, אבל ליד נשים אני מאוד ביקורתית לגבי. האם דימוי הגוף שלכם השתנה מאז שהתחלתן לקיים יחסי מין, ואיך
אה, אני סתם בתולה
האם משהו אחר במהלך חייכם שינה את דימוי הגוף שלכן בצורה משמעותית
אני לא חושבת, אבל מישהו אחד הצליח לגרום לי לאהוב חיבוקים האם אתן משוות את גופכן לגופן של אחרות בהזדמנויות שונות
לצערי כן. האם אתן מתביישות בגופכן או בחלקים בו? מנסות להסתיר חלקים
מנסה להסתיר הכל כמעט.. לא אוהבת את הרגליים או את הבטן שלי. האם אתן מתכוונות לשנות או שיניתן כבר דברים בגוף שלכן בצורה מלאכותית (איפורים, ניתוחים...)
מתכננת אנוכי על ניתוח אחד. מה אתן הכי אוהבות בגופכן
את השיער הג'ינג'י שלי.
(שהוא לא ממש שלי, הוא מצבע..)

mitzy21

New member
../images/Emo152.gif

האם אתן מרוצות ממה שאתן רואות כשאתן מתבוננות במראה, עירומות? - לא... לא מרוצה מהמשקל, אבל עושה משהו בקשר לזה. באופן כללי מרוצה
האם אתן שמחות בגופכן וחוגגות אותו, כפי שהוא, ככה? - לא שמחה בו ולא חוגגות בו.. אבל שמחה שאני אישה. האם אתן תופשות את גופכן באופן שונה כשאתן ליד גברים לעומת כשאתן ליד נשים? - כן, כשאני עם גבר אין לי בעיה להתפשט ולהסתובב בעירום, כשאני ליד בחורה אני מתפדחת אפילו להחליף בגדים לידה מחשש שתשפוט אותי. האם דימוי הגוף שלכם השתנה מאז שהתחלתן לקיים יחסי מין, ואיך? - אולי קצת, ורק לטובה. האם משהו אחר במהלך חייכם שינה את דימוי הגוף שלכן בצורה משמעותית? - לא.. האם אתן חוות את הגוף שלכן באופן שונה במהלך התעלסות מאשר בשאר הזמן? - כן, מרגישה הרבה יותר בטוחה בעצמי וגם יותר מושכת, סקסית וחושנית. האם אתן משוות את גופכן לגופן של אחרות בהזדמנויות שונות? - בכל הזדמנות! האם אתן מתביישות בגופכן או בחלקים בו? מנסות להסתיר חלקים? - מתביישת בבטן ומסתירה אותה תמיד. האם אתן מתכוונות לשנות או שיניתן כבר דברים בגוף שלכן בצורה מלאכותית (איפורים, ניתוחים...)? - מתאפרת, אבל לא אעשה ניתוח קוסמטי. מה אתן הכי אוהבות בגופכן? - את החזה

בת עולם

New member
גם אני

האם אתן מרוצות ממה שאתן רואות כשאתן מתבוננות במראה, עירומות?
באופן כללי האם אתן שמחות בגופכן וחוגגות אותו, כפי שהוא, ככה?
כן האם אתן תופשות את גופכן באופן שונה כשאתן ליד גברים לעומת כשאתן ליד נשים?
לא האם דימוי הגוף שלכם השתנה מאז שהתחלתן לקיים יחסי מין, ואיך?
השתנה לטובה אבל זה לקח כמה שנים טובות האם משהו אחר במהלך חייכם שינה את דימוי הגוף שלכן בצורה משמעותית?
היו מספר גברים שהשפיעו לטובה... האם אתן חוות את הגוף שלכן באופן שונה במהלך התעלסות מאשר בשאר הזמן?
בזמן התעלסות אני יותר משוחררת ומרגישה יותר נח עם הגוף שלי האם אתן משוות את גופכן לגופן של אחרות בהזדמנויות שונות?
לא האם אתן מתביישות בגופכן או בחלקים בו?
לא ממש מנסות להסתיר חלקים?
לפעמים את הבטן האם אתן מתכוונות לשנות או שיניתן כבר דברים בגוף שלכן בצורה מלאכותית (איפורים, ניתוחים...)?
לא מה אתן הכי אוהבות בגופכן?
השדיים

שאלה לכולכן ../images/Emo45.gif

גם למי שלא ענתה כלל
איך נראה לכן ניתן לשפר את מערכת היחסים שלנו עם גופינו?
נשמע שרובינו לא בדיוק חיות איתו בהרמוניה. שופטות, מציקות, משוות, דוחות אותו. חלק עשו כבר דרך בכיוון
אז אולי תראו לנו את השביל שהלכתן בו. וגם אלה שלא, חישבו על דרכים אל מעבר לדחייה העצמית.. מה כדאי לנו לשנותבגישה שלנו, שיהפוך את הקשר שלנו לעצמנו לאוהב ומקבל יותר? האם אתן מוכנות להשתנות ולהתייחס אל גופכן כאל מקום שנפלא להיות בו
? זיכרו, זה הגוף שלכן, אתן

ToryMaster

New member
אני חושבת

(וזה מחזיר אותי לשיחה שלנו מוקדם יותר) שלהפעיל את הגוף, להשתמש בו (אומנויות לחימה לדוגמה כמו שהצעת), יכול לעזור.

../images/Emo45.gif

אכן כן
ממליצה בחום
גם כל מיני סוגים של תנועה, כמו מחול, קונטקט, שחייה, סטפס, ריקודי בטן
האם יש דברים שכבר עשית בעבר, שאת יודעת שעזרו לך ובא לך לשתף בהם?

ToryMaster

New member
למעןהאמת, כן ../images/Emo9.gif

רכיבה על סוסים, כטיפול מעורב. גם העבודה עצמה עם הסוסים (הטיפול בהם ובסביבה שלהם) וגם העבודה עליהם (הרכיבה) עובדים על שני מישורים חיוניים. האמת, שהתקופה הקשה שלי התחילה בדיוק כשהפסקתי לרכוב

mitzy21

New member
ספורט ../images/Emo178.gif

אני מרגישה שמאז שהתחלתי לעשות הרבה ספורט, הגוף מתעצב ומתחטב ואני מתחילה להרגיש יותר טוב איתו.

ספורט זה ה דבר.

רוב סוגי הספורט האירובי תורמים להרגשה כללית טובה וחיובית. כשאני בעיצומו של שיעור כל החושים מתחדדים וההרגשה יותר מסקסית. (חוץ מזה שיש את שאר המתעמלים עם הגופות המיוזעים.......חחחחח)

למעלה