דילר "אמין" לרכבים???

דילר "אמין" לרכבים???

מישהו מכיר דילרים אמינים ( אם יש דבר כזה) בטורונטו??? מחפשים לרכוש רכב מדילר שאפשר לסמוך עליו.. אפשר לשלוח לי במסרים שלא תהיה פרסומת.. תודה וחג שמח לכולם!!!

איך שקיבלנו את המידעים,

ישר תפסנו את הנשקים ועלינו לרכבים. כך ממש אמר קצין משטרה בראיון לרדיו, לא מזמן. רכב, כמו נשק, כמו מידע, כמו פצמ"ר, כמו מים, אי אפשר להוסיף לו ים ולעשות ממנו רבים. יש כלי רכב, ואפשר גם מכוניות. ואת כולם תמצאי אצל בני גרובר, ואין לי את הטלפון שלו כרגע. את המידעים האלה אשלח לך מאוחר יותר.

Hamilton1

New member
I know one

Try the one in Keele/Steels behind the TD bank. I bought acar from him (ALEX) for 400 dollars, drove it for a year without any problems. He is a nice guy.

Hamilton1

New member
car

Chrysler Dynasty LE V6, the body a litle rusty but it drove very well, including the last winter, I think it was a tank merkava before they modified it to be a car

blondini

New member
דילר "אמין"?

כזה שאפשר לסמוך עליו? זה בערך כמו לחפש פוליטיקאי "ישר", סיני "נחמד", סקוטי "נדיב", אירי "פיכח", ישראלי "מנומס", כושי "עשיר" (עם יאכטה) או יהודי "עני". כולם נמצאים בספר האגדות. לדעתי אם אתה לא בלחץ של זמן שווה לחפש רכב ממוכר פרטי. אפשר להתרשם מהמוכר ומהרכב הרבה יותר טוב, לקחת את הרכב לבדיקה במוסך חיצוני, להשיג מחיר נמוך משמעותית מדילרשיפ, וגם לחסוך את תשלום המס הפדרלי (7%).

uzipikar

New member
חחחחחחחחחחחח

אוייייי, יצא לי קצת פיפי בתחתונים מרוב צחוק......

mikki01

New member
יש מבצע בSHOPPERS ../images/Emo8.gif

לחיתולים למבוגרים גש לשם הם יפתרו לך את הבעיה

למעלה