דילמת פריסה מתאימה

ב מ ב ו ש

New member
דילמת פריסה מתאימה

ממ שאלה. מדובר בדילמה בזוגיות. השאלה היא: מה עלי לעשות? האם עלי לצאת מהבית? איפה אני נמצאת מול בן הזוג? אלו השאלות שנשאלתי והאמת שאני די הייתי בדילמה אלו פריסות לעשות. אני לא אוהבת תשובות של כן ולא, מבקשת הסברים מהקלפים. במה אתם הייתם בוחרים\ ממליצים?

פריסת מגן דוד זוגי

רק השבוע נתתי את הפריסה הזאת בקומונה שלי העתקתי אותה לכאן בשבילך. .................1 מה השואל חושב..................חפיסה הפוכה מעלה 4 מה השואל מביא לקשר.........5 מה בן הזוג מביא לקשר .................7 מה שניהם מרגישים 2 מה מפריע לשואל בקשר......3 מה מפריע לבן הזוג בקשר .................6 מה בן הזוג חושב המספרים מסמלים את אופן חלוקת הקלפים. סדר הקריאה אינו חשוב אני אוהב להתחיל במחשבות ורגשות, 1 6 7 אח"כ פעולות 4 5 הפרעות 2 3 ולסיום אני מקבל מסר נוסף מהקלף שבתחתית החפיסה זה מסר מהתת מודע ו ז ה ו .

כשאת מסיימת לחלק את הקלפים

את הופכת את הקלפים שנותרו ביד עם הפנים כלפי מעלה הקלף הנגלה הוא קלף המסתורין.

לא כל כך הבנתי

את צריכה להבהיר את מה שאת רוצה לדעת... יש לך בן זוג כרגע? מה את מתכוונת בלצאת מהבית? מה בדיוק את רוצה לעשות?

ב מ ב ו ש

New member
נתמאל חומד../images/Emo13.gif

ראשית מישהו מתייעץ איתי בשאלות האלו וזה לא עלי. שנית, בגדול, אם זה לא היה ברור, זה היה תיאור מצב, התלבטות של מישהי שמתייעצת איתי. מצבה הוא : התלבטות בקשר שלה. עכשיו : מהי לפי דעתך הפריסה ההולמת ביותר כדי לתת מענה שיכלול כמה שיותר מהשאלות שלה.

שאלות לא ברורות

אבל מה זאת אומרת "האם עלי לצאת מהבית"? איך אפשר להבין את זה בלי הסבר נאות? האם את רוצה לתת לה תשובות ספציפיות או להשאר כללית כך שהיא לא תוכל ליישם דבר בפועל? הרי אחד מתפקידינו כקוראים הוא להביא את השואל לחדות ראייה... לגבי השאלה אודות המצב הזוגי שלה מול בן הזוג הייתי ממליץ על פריסת הקשר הבין-זוגי: 1. צד השואל 2. הצד השני 3. מה עוזר 4. מה מפריע 5. פוטנציאל הקשר אם היא רוצה ממש לנתח את מצב האהבה בקשר, את יכולה להשתמש בפריסת משולשי האהבה שלי
אחלה פריסה צד השואל 1. תשוקה 2. אינטימיות 3. מחויבות הצד השני 4. תשוקה 5. אינטימיות 6. מחויבות

רשף כשף

New member
תשובה

1. כל השאלות הללו ניתנות להענות בפריסה זוגית אחת: 2 3 1 5 6 4 8 9 7 פירוט העמדות: 1- בת הזוג כיום 2- בן הזוג כיום 3- מצב הקשר כיום 4- עצה לבת הזוג 5- פעולת בן הזוג 6- המלצה לשינוי בקשר 7- תוצאה לבת הזוג 8- תוצאת פעולת בן הזוג 9- תוצאת השינוי בקשר

למעלה