דילמת פנטסי

ESPN

New member
דילמת פנטסי

אארון רוג'רס או מאט שאוב?
כן, כן, זה אולי יפתיע את אלו מכם שלא עוקבים צמוד אחרי מר רוג'רס, אבל עוברת על הבחור (ובהתאמה עלי) עונת פנטזי בינונית ומאכזבת למדי. בארבעת השבועות האחרונים הניקוד שהוא השיג בשיטת הניקוד של הליגה שלנו: 16, 27, 16, 26. לעומת זאת מאט שאוב שכביכול לא עושה כלום חוץ מלהאכיל את אריאן פוסטר: 14(נגד ניו אינגלנד), 30, 30 ו... 77... כשמוסיפים לזה את העבודה שרוג'רס משחק ברוח של שיקגו נגד ההגנה של שיקגו ואילו שאוב בבית, כנראה עם הגג סגור נגד אינדי, מתקבלת הדילמה.
יש לי גם את ראסל ווילסון שהרמתי עכשיו מהוויברס, נגד הבילס במשחק בדום בטורנטו.

מה אתם אומרים?

RoyBehar

New member
המממ... חתיכת דילמה

כבר כתבתי הודעה שלמה על כמה שזה קשה להוריד שם כמו רוג׳רס לספסל אבל אולי בכל זאת זה הדבר הנכון לעשות, אבל אז חשבתי על זה עוד קצת.
דבר ראשון, אני שמח שאני לא במקום שלך כי זה מסוג ההחלטות שהסיכוי לבעוט בעצמך בגללן הוא גדול במיוחד בכל מקרה.
בכל מקרה הממוצע של רוג׳רס לנקודות העונה עדיין יותר גבוה ונראה לי שהייתי הולך איתו בכל מקרה.

RoyBehar

New member
יצאה לי הודעה קצת עילגת

הרבה יותר מידי ״בכל מקרה״ בשביל הודעה אחת.
מה שניסיתי להגיד זה שעם קוורטרבק כמו רוג׳רס הסטטיסטיקה לא תמיד אומרת את האמת ואולי על הנייר זה נראה כאילו הוא בדעיכה אבל עדיין יש יותר סיכוי שהוא יתפוצץ (גם מול הגנה כמו של שיקגו) מאשר ששאוב יחזור על המשחק 70 נקודות שלו מול קבוצה כמו אינדי שבאים רעבים למשחק נגדו.

BOSTON 86

New member
הייתי הולך עם מאט שאוב

ההגנה של אינדי חלשה בהרבה משל שיקאגו.
בנוסף, גם כאשר אינדי מנצחים הקווטרבק מולם צובר מספיק נקודות כדי שזה יהיה מספיק טוב.
אל תשכחי שבמשחק הקודם בין גרין בי ושיקאגו המהלכים הגדולים של גרין בי היו בכלל של הספיישל טים וההגנה.
ובכלל לא דיברתי על הרסיברים של גרין ביי שמשמיטים הרבה מסירות טובות של רוג'רס.
בקיצור - מאט שאוב.

Yo-man

New member
אני דווקא נוטה לווילסון

הולך להיות להם משחק קל למרות מזג האויר של באפלו.
לבאפלו אין הרבה הגנה.
אבל אם לא אז אני גם חושב ששאוב עדיף על רוג'רס השבוע.

PACK PACK

New member
רודג'רס!!!

א. ההגנה של שיקאגו פצועה וחבולה (אורלקר, ג'נינגס, מלטון ועוד כמה) ולא משהו ב-4 משחקים האחרונים.
ב. הסיבה הכי חשובה - אם רודג'רס יביא תפוקה גבוהה משוב ויהיה על הספסל, את תאכלי את עצמך - בטח אם יעלה לך במשחק.

ESPN

New member
ברגע האחרון השתפנתי

והלכתי עם רוג'רס. בעיקר כי האלטרנטיבות לא היו אטרקטיביות במיוחד.

RoyBehar

New member
גרין ביי - שיקגו

הוא מסתמן כבחירה הנכונה סו פאר

ESPN

New member
שאוב, רודג'רס, ווילסון

והתשובה הנכונה....
וילון מספר שלוש - ראסל וילסון עם 49 נקודות פנטזי, רובם תולדה מכך שהחליט להיות ראנינג בק ליום אחד ולרוץ אול אובר ההגנה של הבילס.
לא נורא, ניצחתי גם ככה. וברכות ליורם על הניצחון במיני טורניר פנטזי קיו.ביז. שנולד מהדילמה הזאת.

למעלה