דילמת פנטזי

mp3athlon

New member
דילמת פנטזי

הגעתי למצב אחרי טרייד מוצלח שיש לי ארבעה RB בקבוצה, וההתלבטות היא אם לעשות לאחד מהם טרייד - ואם כן, אז את מי מהארבעה לתת וכנגד איזו עמדה (ומה אתם חושבים אני יכול לקבל).

אשמח לדעות. הארבעה הם:
כריס ג'ונסון
מייקל טרנר
מוריס ג'ונס דרו
רייאן מת'יוז

חוץ מזה, בקבוצה יש את מט רייאן ה-qb, מגטרון, גרג ג'נניגס, ברנדון לויד מלקולם פלויד ואנטוניו בראון כ-wr (שניים פותחים כל שבוע), פטיגרו כ-te, גוסקאוסקי הקיקר וההגנה של אריזונה.

ofribecker

New member
השיקולים המרכזיים

השיקולים המרכזיים שלך צריכים להיות לפי לוח המשחקים. תבדוק היטב את מועדי ה bye weeks של כל אחד מהשחקנים ותראה אם לא נופל לך שבוע של הרבה חוסרים.
לא כתבת אבל אני מניח שגם RB פותחים שניים כל שבוע. אם זה אכן כך אז למה לחפש טרייד?
אם רק RB אחד פותח כל פעם, אז כדאי לעשות טרייד כדי לקבל טייט אנד, קיקר או הגנה נוספים.

mp3athlon

New member
starters

יש 5 פותחים בין RB ו-WR. אין לי בעיית bye בכלל.

אז השאלה אם לשמור על ארבעה ולפתוח כל שבוע לפי המאצ'-אפ, או לנסות לשפר עמדות ב-TE. משהו כמו gronkowski בשביל מת'יוז.

Yo-man

New member
הראשון שהייתי מקריב אצלך זה מת'יוז

וגרונקובסקי הוא אופציה מצוינת. שנה שעברה הוא היה בעשרת הרסיברים המובילים והוא לא רסיברים...
אז אם אתה יכול להשיג אותו - לך על זה

omrili77

New member
אם מישהו מוכן לתת לך את גרונק תמורת מת׳יוז

לך על זה, ומיד אח״כ שלח אותו לבדיקה פסיכיאטרית.
לי יש את מת׳יוז, אני משאיר אותו בינתיים אבל אני לא יודע אם אני אתן לו עוד הרבה קרדיט. יש לו בעיית פאמבלים חמורה, ואם זה לא מספיק אז נורב טרנר גם עושה לו סדרת חינוך. הוא לא פתח ובקושי שיחק השבוע (כאקט חינוכי), וכנראה ששבוע הבא הוא כן יפתח אבל יאבד את מצבי ה-goal line לטובת באטל.
אצלי הוא עדיין פותח, but not for long אם זה יימשך ככה

clevelandrocks

New member
אני הייתי שומר את ארבעתם

בגלל הנטיה של RB להיפצע, טוב שיהיה לך אחד ספייר. מה גם ששאר העמדות שלך לא חלשות במיוחד.

mp3athlon

New member
עדכון

חברים - רציתי לעדכן שהצלחתי להשיג טרייד מוצלח לדעתי, לפי הקווים המנחים פה - קיבלתי את גרונק וממנינגהם (שילך לוייבר מיד) עבור ג'ונסון ומלקולם פלויד. נראה לי טרייד טוב בשבילי.

אז עכשיו אני עם QB ראיין, RB אם ג'יי די, טרנר ומת'יוז, WR מגטרון, ג'נינגס, בראון וברנדון לויד, TE גרונקאוסקי, K גוסטקאוסקי וההגנה של אריזונה. לא רע בשביל ליגה של 10 קבוצות...

למעלה