דילמת פנטזי

Yo-man

New member
דילמת פנטזי

1. יש לי את ההגנה של מיניסוטה בבית נגד ניו-יורק במשחק שנדחה ביום אחד או את ההגנה של פילדלפיה בדאלאס. אני מאמין שדאלאס יכניסו יותר נקודות מניו-יורק, אבל גם בלי אסנטה אני חושב שלפילדלפיה יש יותר סיכוי ליצור איבודי כדור... עם איזו הגנה היתם הולכים? 2. דונלד דרייבר בדטרויט (אולם סגור), מדורג 55 בעמדת הרסיברים בליגה, או לי אוונס מבאפלו, מדורג 40, בבית (בשלג) מול קליבלנד. בינתיים שמתי את דרייבר ואת פילי על הלוח. למישהו יש דעה שונה?

RoyBehar

New member
לדעתי

אני מסכים איתך לגבי דרייבר. רסיבר שמשחק באולם סגור נראה לי עדיף בהרבה על רסיבר במזג אויר לא צפוי. לגבי ההגנות אני חושב שדווקא הייתי הולך עם מינסוטה - גם בגלל דחיית המשחק - לויקינגים זה מצויין, זה עוד יום לנוח + עוד יום להתכונן, בזמן שהג'איינטס תקועים בקנזס סיטי, לא בדיוק במצב אופטימלי לאימון או מנוחה. חוצמזה שדאלאס של השבועות האחרונים, ועוד בבית.. לא יודע, לא חושב שהייתי שמח לשחק נגדם.

RoyBehar

New member
גם לי יש דילמה קטנה

בעמדת הQB: דרו בריז מול סט. לואיס (ההגנה מדורגת 11 נגד מסירה) קייל אורטון נגד אריזונה (מדורגת 18) ג'ו פלאקו נגד יוסטון (מדורגת 32) על הנייר פלאקו אמור לקרוע את ההגנה של יוסטון, אבל קשה לי באמת לבנות עליו, לא יודע למה. מרגיש לי כמו משחק שלא ימסרו בו יותר מידי. אורטון לא צפוי - אחרי הנקודה הבודדת שהוא הביא לי מול קנזס סיטי (בחיי! נקודה אחת!) ועוד עם מאמן חדש. די שללתי אותו. בריז - על הנייר מתוך השלושה שלי הוא מול ההגנה הגרועה ביותר (בכל הליגה בעצם) אבל אני מפחד שזה יהיה בלואו-אאוט והם יתחילו לרוץ ולשרוף שעון מהרבע השלישי בערך. מה אתם אומרים? וד"א, אם למישהו יש את ההגנה של סאן דייגו - מאט קאסל בחוץ היום ,ברודי קרוייל פותח במקומו. תוסיפו לזה את ה-10 נקודות שהם שמו בקושי נגד דנבר בבית ולדעתי ההגנה של סאן דייגו מתפוצצת היום.

RoyBehar

New member
נתקע לי המחשב באמצע והתבלגנה לי ההודעה

בריז כמובן על הנייר מול ההגנה הכי טובה מתוך השלוש ולא הכי גרועה. פלאקו מול הכי גרועה.

REDSKINS

New member
באמת קשה

שלושתם יעשו כמות כמעט זהה של נקודות. השאלה מי יעשה הכי הרבה. אני הייתי הולך על אורטון , כי ההתקפה של אריזונה לא תיהיה הרבה זמן על המגרש , מה שאומר שאורטון כן יהיה הרבה על המגרש. בNO הם גילו משחק ריצה לא רע ואם הם יבזבזו שעון בריז לא יעשה הרבה נקודות. פלאקו על הנייר באמת הכי טוב אבל קשה לי לבטוח בו. חוץ מזה , ליוסטון יש התקפה טובה אז הזמן שפלאקו יהיה על המגרש לא יהיה כמו הזמן שאורטון יראה.

omrili77

New member
../images/Emo58.gifDEN@ARI, STL@NO

אוי ויי, נראה לי שהוא שוב נותן לך נקודה... רציתי לכתוב לך שלא תעיז לא לפתוח עם בריז אבל לא רציתי לצאת טמבל, אני מקווה שעשית את הדבר הנכון ופתחת עם בריז... תמיד תפתח עם בריז... החוק הראשון של פנטזי אומר Never bench your studs. אז נכון שבגלל זה סטיבן ג'קסון דופק אותי שבוע אחרי שבוע, אבל חוק זה חוק

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif דנבר-אריזונה, פילי-דאלאס

נתן 2 נקודות... תכלס שיפור של 100% משבוע שעבר... פדיחה. הפסדתי את המשחק ואת המקום הראשון בליגה על השטות הזאת. הייתי צריך ללכת עם בריז. למדתי את הלקח. בפלייאוף אורטון על הספסל. (האמת שזה לא הפסיד לי את המשחק, כי עם בריז עדיין הייתי מפסיד ב-3 נקודות, אבל בגלל שהמאזן שלי הוא תיקו על המקום הראשון, יכול להיות שה- 30 נקודות הבדל האלה היו משאירות אותי במקום הראשון על הפרשים, לא בדקתי). אבל כמה עצוב זה שהפסדתי לקבוצה שהQB שלה היה ברט פארב והטייט אנד היה טוד היפ (שניהם לא שיחקו)? בסופו של דבר, דשון ג'קסון במו ידיו ורגליו גמר עליי השבוע. 39 נקודות. מטורף! יש לי בעיה קשה בגזרת הרסיברים. כולם bust אחד גדול.

omrili77

New member
../images/Emo58.gifDEN@ARI, GB@DET

וואו, אני לא חושב שבחיים ראיתי כ"כ הרבה נקודות פנטזי מבועט (ג'יי פילי מאריזונה), והמשחק עוד לא נגמר: 5 FG (כולל אחד של 55 יארד ואחד של 49 יארד) 2 XP 1 TD בריצה 1 תיקול יש מצב שאם הייתי משאיר אותו (הוא היה בקבוצה שלי כמה מחזורים) הייתי מנצח את שי למרות הפציעה של רודג'רס, אבל לצערי זה לא המצב. damn you, stupid concussion!

למעלה