דילמת עבודה

בארבאבא

New member
דילמת עבודה

אני עובדת כרגע בשתי עבודות בתחום החינוך.התברר לי שגם הכסף יחד-הוא לא בדיוק כסף מוצלח. באחד הפאבים שאני מבלה בהם,ראיתי שמחפשים מלצרית.העניין הוא ששם מחפשים מלצרית רק לשישבת.מבחינת כסף,זה יכול להיות טוב בשבילי.רק מלצרית אחת במשמרת,מה שאומר שכל הטיפים אליי. מצד שני,זה אומר מבחינתי להקריב את סופי השבוע שלי,לשכוח מיציאות בשישבת. האופציות שלי למעשה הן להתפטר מעבודה אחת,בחינוך ולחפש משהו במלצרות[דיי קשה,נקשרתי לילדים], או לקחת עבודה שלישית. מה דעתכם?במה אתם הייתם בוחרים?

RoieS316

New member
השאלה שצריכה להישאל היא

עד כמה זה לא מספיק? כמו שאני מכיר אותך קצת, הסופ"ש הוא די קדוש, אז עדיף לא לגעת בו. הייתי מתפטר מעבודה אחת, שלוש עבודות זה באמת המון.. אלא אם כן יש לך כוח לזה, והיא לא כל יום.

בארבאבא

New member
הסופ"ש זה בהחלט הדילמה

זה גם הזמן היחיד שלי עם אנשים. מצד שני,זה פאב,וזו אחלה אווירה.. מעצבן. אף אחת מהעבודות היא לא כל יום. עבודה אחת היא שלושה ימים בשבוע,אפילו לא ברצף,והשנייה היא דיי..מתי שאני פנויה.

בארבאבא

New member
כמו שאמרתי,העבודה במלצרות

זה רק לסופי שבוע,שישי ושבת.אמצע שבוע אני לא עובדת בזה. שלושה ימים בשילוב,כמה ימים בשבוע בתנועה[תלוי מה יש],ושישבת כמלצרית. הבעיה היחידה בשבילי,שזה כרגע מונע ממני לצאת בסופשים,שזה דיי חשוב לי.

irreplacable

New member
זה עניין של סדרי עדיפויות.

עד כמה היציאות בשישי-שבת חשובות לך? לי לא כזה חשוב. אני דוגלת בזה שבגיל שלנו כמה שיותר לעבוד זה יותר טוב. ז-ה הגיל. (במידה שגם חוסכים את הכסף ולא מבזבזים אותו על שטויות). את תהיי מסוגלת מבחינת זמן לעבוד ב3 עבודות? יש לך מחויבויות נוספות (לימודים, תחביבים...)?

תתחילי מהשילוב של העבודה הזו בסופ"שים

תראי שזה לא מסתדר/ לחוץ לך מידי? תחליטי מה לעשות. אחרי שתראי איך הולך שם יהיה לך יותר מידע לגבי איפה את כן רוצה להיות ואיפה פחות...

למה לקרוע את עצמך ככה?

אז תקני פחות ג'ינס... תעשי פחות תספורת. תעברי לדירת 2 חדרים במקום 3. זה עדיף מחיים שהם לא חיים. לדעתי לפחות.

בארבאבא

New member
אין לי כרגע אפילו כסף לדירת חדר

אני עדיין גרה עם ההורים.רק לפני מספר חודשים השתחררתי, והשתחררתי עם מינוס.קשה לי לבקש יותר מידי מההורים,אז למרות ה"משכורת",מימנתי את עצמי לרוב. הרצון שלי למשכורת טובה,זה מעבר לג'ינס,אני רוצה שיהיה לי כסף כדי שאוכל לטייל בחו"ל,כדי שיהיה לי אוטו,כי אני לא רוצה להיות בגיל 27 עדיין תקועה בבית של ההורים.

אם השתחררת עם מינוס

אז ביזבזת. אם ביזבזת...משלמים
אני מניח שיש לך סמארטפון ועוד כל מיני...נכון? טוב... מה זה משנה בעצם?
כל אחד וסדרי העדיפויות שלו.

בארבאבא

New member
חחח ממש לא.

יש לי פלאפון טוב עם מקשים,לא צריכה יותר מזה. לפעמים גם עוזרים להורים.. אני מודה ומדעת לזה שאני בזבזנית,אני באמת מנסה לעבוד על זה, ולפעמים הולך לי לא רע!אבל אני גם באמת לא מרוויחה בעבודה שלי.זה פאקינג חינוך..

בארבאבא

New member
הסייעות זה 12 שעות בשבוע

והרכזות,אין לזה שעות מוגדרות,השכר הוא גלובלי.

NEO83

New member
אז בעצם זה לא ממש יעמיס עליך

מעל ומעבר אלא רק יקח את הסופ"שים שבהם את מבלה? את יכולה לצאת לבלות גם באמצע השבוע.... ועדיין להרוויח מספיק

NEO83

New member
אבל את לא עובדת באמצע שבוע במשרה מלאה

ואני בטוח שיש לך ערבים שלמים פנויים

newKiticat

New member

אתה יודע, כשאני הייתי בצבא קיבלתי 480 ש"ח כל חודש. כולל תוספת מתנדב. רק התרופות שלי עלו 230 ש"ח. תוסיף לזה את העובדה שלא יכולתי לעכל את האוכל בצבא (ברמה שכל פעם שהחלטתי לקחת סיכון בילתי יומיים בבית), הכסף שלי ממש לא יצא על שטויות.

למעלה