דילמת מיליון ה-$

דילמת מיליון ה-$ ../images/Emo8.gif

האם אולמרט שונא נשים ? בדיעותיו היוניות הוא מסכים על ליבני בכל, ומקדם את האג'נדה שלה. ברם, על פי כל הלחישות מ"קדימה"-הוא תומך במופז ומתאב ממש את ליבני. מי יפתורלי את כתב החידה ?

יוליקה

Member
מנהל
הוא תומך במופז כי הוא רוצה בכשלונה

זוהי נקמתו על כך שכביכול ליבני חתרה תחתיו ולא נתנה לו גבוי במהלכיו השונים. אם יתן תמיכה במופז אולי ימשוך אליו חלק מתומכי ליבני אבל זה לא יעזור לו מסיבה פשוטה: את אלה שמופז פקד בזמנו לטובתו בליכוד הוא לקח את הרשימה והכניס אותם אן-בלוק כמתפקדים לקדימה - מבלי שביטל את רישומם בליכוד. לכן היועץ המשפטי לממשלה נתן הוראה לא לספור אותם בקדימה. מצביעים אלה יחסרו מאד למופז בספירה הכללית.

נו באמת

יש כ 2500 כאילו, ועוד כ 1500 כפולים בין קדימה לעבודה. אז כעת, הכפולים עם העבודה אילו אנשי ליבני ? אבל מסכים, על נקמה יש מה לדבר. מופז מעולם לא אמר עליו מילה רעה.

יוליקה

Member
מנהל
יש 3500 חברים רשומים בליכוד וגם בקדימה

כולם מתפקדים של מופז!

ספרת אותם ?

נחייה ונראה. יבדק. השאלה היא כמה כפולים יש בסיעות הערביות ובעבודה... אופסי, אצל הערבים אין מתפקדים. רגע, כמה פסולים היו במפקד הארגזים ? עמיר פרץ כאילו ? 40,000 ? יותר ? אז קצת פרופורציות. אם מפלגה נולדת מתוך מפםלגה, כמו קדימה מהליכוד, זה אך טבעי שיהיו כפילויות. תחשבי על זה. זזתי, יום טוב.

דיי../images/Emo70.gifתפסיקו להפחיד אותי../images/Emo12.gif

לא סובלת את מופז
נורא מפחיד אותי שיהיה סיכוי שהוא יהיה ראש ממשלה פעם.
ממש עדיף לי ליבני. ולא משנה מה אולמרט חושב ובמי הוא תומך. הוא בלוא הכי היסטוריה וכולם יודעים את זה ומעטים מאד מתחשבים עכשיו בדעתו.

יוליקה

Member
מנהל
אתהמספר פרסם היועץ המשפטי לממשלה

אהה שכחתי אתה "לא שם" על התקשורת אז אסור להאמין למה שהם אומרים.... רק לידיעתך חלק גדול מתוך ה-3500 האלה הם דווקא ערבים.....

יוליקה

Member
מנהל
לוליטה, אני מסכימה עמך לגמרי

זה ממש מפחיד לחשוב על אדם כמופז בר' קדימה אבל זה מפחיד יותר כאשר בכל הסקרים מדברים על כך שמופז יפסיד לביבי . לעומת זאת ביבי מפסיד לליבני - הלוואי!!

אני מכינה סדין, לא ממחטה, אם

יולי לא צודקת. יהיה לי 4 שנים שלמות לבכות. ממחטה לא תספיק לי

למעלה