דילמת טיסה...

lironron21

New member
דילמת טיסה... ../images/Emo160.gif

אני שוקלת לטוס מכאן בסוף חודש אוגוסט לראות קצת עולם... השאלה הגדולה היא לאן כדאי לטוס לחודש-חודש וחצי גג?! (עד תחילת סמסטר) האחד הוא ניו יורק,ארה"ב, כי אני חוסכת בלינה כשאני אשן אצל קרוב משפחה... הקטע הוא שרוב הזמן אני כנראה אסתובב לבדי.. ובערב אני די חוששת להסתובב ברחובות ניו יורק לבד (לפי שמועות אז יש ממה לחשוש) האחר הוא תאילנד... יש לי כמה חברות שגם נוסעות לשם וגם אם הן לא יטוסו יש שם ישראלים בשפע... אבל לנסוע לשם זה ממש לא בקטע רק של סתלבט... בקיצור אני אודה ואשמח לשמוע תגובות והמלצות...

sela v

New member
אני הייתי משתעמם חודש וחצי רק

בניו יורק. כמה קרובים הקרובים שלך? תסתדרי איתם כל כך הרבה זמן? הם יסתובבו איתך?

HelloweeN

New member
ניו יורק עיר משעממת.

ולפני שצולבים אותי, בעיני היא העיר הכי מגעילה שהייתי בה אי פעם. לשם אני לא חוזר יותר.

lironron21

New member
אתם מדברים על ניו יורק?

אתם בטח צוחקים עליי.... קודם כל אמרו לי ששבוע ימים לא יספיק לי לטייל בניו יורק אז מרשה לעצמי להשאר שם שבועיים, דבר נוסף ציינתי שאני מתכוונת לראות את הערים מסביב - בוסטון, ניו ג'רזי וכל מה שרגליי יובילו אותי... יש לי קרוב אחד שגר ועובד שם (אצלו אני לנה) אנחנו קרובים ממש אבל אני לא אבקש שיפסיק את שגרת חייו בשבילי. אני עכשיו ממש מבולבלת... אז להעדיף יעד אחר?! תאילנד? ת'אמת דרום אמריקה כבר נראת לי עדיפה אם כבר, למרות ששם אני יהיה די לבד... בכל אופן עכשיו ממש בלבלתם אותי, מה עדיף?!

ronyboy

New member
תאילנד!!!

האיים מדהימים פשוט חובה אבל תחפשי חופים לא ממוסחרים ויהיה סבבה צפון לא הייתי אבל זה נשמע מעניין מאוד אני הייתי מתחיל בצפון ואת השבוע שבועיים האחרונים סוגר באיים בנגקוק נחמדה אבל לכמה ימים לא מעבר נסיעה טובה רוני

mika tal

New member
אז ככה...../images/Emo179.gif

חזרתי לפני יומיים מטיול של שלושה חודשים במזרח... את תאילנד עשית בחודש האחרון לטיול, והיא מומלצת בחום.. לבנגקוק מספיקים כמה ימים, צ'אנג מאי בצפון מקסימה, וכמובן האיים. אני היתי ממליצה על האיים הפחות מוכרים אולי ויותר מיוחדים: קו'נצג, וקוסמט. הכי חשוב לשמור על ראש פתוח, ולא רק לסמוך על המלצות..

strungout

New member
מה?... ניו יורק מדהימה!

יש שם כל כך הרבה לראות. אני מניח שזה תלוי מה הקטע שלך, אני מניח שאת מדברת גם על מנהטן. יש שם פשוט כל כך הרבה לראות!! לאן חשבת לסוע בNY?

lironron21

New member
../images/Emo24.gifטוב נראה לי שזה סופי...

ניו יורק.... נכון שכולכם טענתם שתאילנד מהממת, אבל שכחתם אולי להסתכל על החודש שאני מתכוננת לארוז את הפקלאות, חודש ספטמבר, יש מונוסונים וכדי לבקר באיים המדהימים של תאילנד (איך אפשר לפספס) אני צריכה לדעת מה יהיה התחזית כל יום, וממש לא בא לי להיות תלויה יותר מידי על תחזיות... בקיצור, לא שעדיין אירגנתי ויזה (מקווה לארגן השבוע בלי יותר מידי בעיות) אבל ככל הנראה אני אלך לניו יורק... אני אתגורר אצל קרוב משפחה קרוב למנהטן וכמובן אעשה טיולים במנהטן, נסיעה לבוסטון (יש רכבת אמרו לי...) , אם אני אמצא טיול מאורגן למפלים שליד קנדה מה טוב... חודש וחצי נראה סבבה... אם יש לכם המלצות, גם לך strungout , לאן כדי לבקר באיזור ניו יורק אני אשמח ... ומי שנוסע גם לכיוון אני אשמח יותר לחברה...

למעלה