כשהמיינד רוצה להיות צודק, הוא תמיד צודק
אבל את מפסידה את המשחק. קודם כל כל מה שאת חושבת עליו - את בחרת חמודה. את בחרת לעצמך להתחתן. ועכשיו את באה בטענות את מנסה לשנות אותו, מראה לו איפה הוא טועה כל הזמן, אבל את נשארת צודקת. יקירתי, הצודקים הם אלו שלעולם לא מנצחים ואת מוצאת את עצמך מטר מהרבנות, 3 חודשים אחרי היום המאושר בחייך. הוא לא עבר כלום - מאיפה לך? מאיפה היומרה שאת עוברת יותר ממנו? נמאס לך להיות גורמת לו להבין טעויות - אולי צריך להמאס לך למצוא טעויות? אולי את צריכה ללמוד להפסיק להתמקד בטעויות ולקבל את בעלך על מי שהוא כי זה מי שאת בחרת לחיות איתו לטוב ולרע? איפה האחריות על ההתחייבות שלך? על הנדרים שנתת? תוך 3 חודשים רצה להתגרש- למה מיהרת להתחתן אם כך? כדי שתוכלי להרגיש מוצלחת ולא כלומניקית? התחתנתי, עכשיו אני גרושה, אני צריכה שמישהו ירגש אותי? איפה את בכל הסיפור? למה את מפילה את האחריות לריגושים שלך ולאושר שלך על האחר? ומי שם אותך השופט העליון לאיך אנשים צריכים לחיות, או מתי הזמן שלהם להשתנות? האם כשהוא מראה לך איפה את טועה, את מבינה? מקבלת? או שזה רק הוא טועה? פה בדיוק הראייה שלך - הגישה שלך. ועד שלא תוותרי על הגאווה הזו, את תמשיכי להיות צודקת, והמחיר הוא הגירושים שלך. תלמדי לרגש את עצמך, תפתחי לעצמך עולם, תכירי לעצמך מקומות חדשים, מקסימום תעוררי בו השראה לעשות את זה בעצמו. אין לימוד טוב יותר מדוגמה אישית, וכל עוד את ממוקדת בטעויות, את מחנכת, את היודעת, את לא פתוחה ללמוד שום דבר חדש, כלומר שאת לא פתוחה לעולם חדש ותוך כדי מצפה ממנו שיעשה את זה בעצמו. אני לעולם לא אצפה ממישהו לעשות משהו שאני לא עושה בעצמי. בוטום ליין - את רוצה שהוא ישתנה? זה אומר שאת צריכה להשתנות וזו הדרך היחידה והמהירה והאפקטיבית ביותר. השאלה אם את מוכנה לוותר על מחיר הצודקת ולהשאיר את ההורים שלך מחוץ לעניין מפה ואילך. ההתערבות שלהם, נותנת להם לגיטימציה לשלוט ביחסים שלך עם בעלך - מה שעוד יותר שם אותו בעמדת התגוננות. את רוצה זוגיות מאושרת, תתחילי לראות אותו שווה בין שווים וכגבר שבגברים, ותראי לו איפה את מעריכה אותו, וזה רק ידרבן אותו ליצור שתעריכי אותו יותר. אי פעם ניסית את זה? סתם לחייך אליו ולהגיד לו שאת אוהבת אותו כי הוא סתם יצא מהשירותים? ולהתכוון לזה? כי את באמת אוהבת אותו? לאן שהולכת תשומת הלב לשם הולכת האנרגיה ושם נוצרות התוצאות. כל עוד תהיי ממוקדת בכלומניק שהוא- את תראי כלומניק מול העיניים. תהיי ממוקדת בגבר שבחרת להיות לבעלך - באהוב ואוהב שהוא, והמקסים שהוא , וזה מה שתראי מול העיניים. אגב, הוא מרגש אותך יופי, תראי באיזה דרמות את נמצאת.