דילמת הגרעפס.......

shell5

New member
דילמת הגרעפס.......

פיץ בן חמישה שבועות, היתה לו קפיצת גדילה לפני שבועיים בערך,(עלה יפה מאוד- 350 גר' בשבוע שאחרי), יכול להיות שיש לו שוב... מאז אתמול בצהריים הוא יונק שעה וחצי-שעתיים, והרי הדילמה- אני שמה אותו, אחרי שהוא גומר לאכול (ונרדם כמובן תוך כדי), בפוזיציית גרעפס, אז או שהוא מתעורר ומתעצבן, לא אוהב את התנוחה, או שהוא ישן ולא עושה גרעפס וכשאני מעבירה לעגלה (שם הוא לרוב ישן) או למיטה, הוא מייד מתעורר ואז שוב ציצי,וחוזר חלילה, עד שהוא ממש גמור מעייפות, אז הוא נרדם. עד עכשיו זה לא נורא הפריע לי כי הוא פלט לעיתים רחוקות, עכשיו הוא פולט כמעט אחרי כל ארוחה וזה מלחיץ אותי, מה עושים??? איך עוד אפשר לגרום לו לעשות גרעפס חוץ מהתנוחה הרגילה?

הי,

לא יודעת לגביי הפליטות, אך ע"מ לשחרר גרעפס תקוע אפשר להשכיב קצת על הבטן, ואז להרים אל הכתף. זה עובד

התכוונתי שהוא ישכב על הבטן שלו.

אני שמה את מעין על הירכיים שלי, כשהיא במצב מאוזן על בטנה. מספיקות מס' שניות, ואח"כ אני מרימה אותה על הכתף לגרעפס, שבד"כ יוצא בכיף
.

ענתש

New member
הפטנט העולמי שלי להוצאת הגרעפס

התקוע, מעתיקה לפה: שני דברים שכדאי לעשות למנוע כאבי בטן עקב הצטברות גרעפסים: 1. לנסות להחליף תנוחה. אצלי זה היה קורה יותר כשהנקתי מצד ימין כי התפיסה שלי את נגה היתה שונה והיא בלעה יותר אויר. אז כל פעם שהנקתי בימין הנקתי בשכיבה, בתנוחה הזו נכנס לה פחות אויר והיא היתה יותר רגועה. תנסו כמה תנוחות עד שתמצאו את האופטימלי (זה עובר כשהוא יגדל קצת וידע לתפוס את הציצי בכל תנוחה - אפילו בעמידה על הראש ) 2. להוציא את הגעפס. אין ברירה ! אנחנו פיתחנו פטנט להוצאת גרעפסים (תזכרו, זה הפטנט שלנו - כל הזכויות שמורות) והוא הולך ככה: שימי את ליאם כשהחזה שלו צמוד לחזה שלך, הרגליים שלו למטה והראש למעלה (כאילו ב"עמידה" מולך, חזה צמוד לחזה). עם היד החזקה שלך (אצלי ימין) תחבקי את הגב שלו כך שאמת היד שלך תהיה מונחת לרוחב הגב שלו אבל כף היד לא תופסת בו (זה מאד חשוב לפטנט, רק ככה זה עובד). אני מצרפת שירבוט שעשיתי בצייר, תראי שציירתי את האצבעות שהן לא תופסות בתינוק, רק היד "לוחצת" אותו אל החזה שלך... עם היד השניה אפשר לתמוך בו מלמטה שלא יפול. ועכשיו: אם יש לך מדרגות בבית זה הכי טוב - תעלי ותרדי. מבטיחה לך שתוך ארבע מדרגות הגרעפס יוצא. אם לא תלכי הליכה קופצנית כזוף כאילו את עולה או יורדת במדרגות. מה שחשוב מאד לציין זה שכדי שזה יעבוד את צריכה להפעיל לחץ עם היד שלך על הגב שלו - בדיוק הלחץ הדרוש כדי להחזיק אותו עם היד, אל תחזיקי אותו עם יד שמאל, התומכת, תצמידי אותו אלייך ביד ימין בכח שמספיק שהוא לא יפול. הלחץ ביחד עם הטילטול זה מה שמוציא את הגרעפס. אני יודעת שזה נשמע מצחיק אבל זה פשוט הציל אותנו משעות של נסיונות להוציא גרעפס. ומה יש לך להפסיד ??? ספרי לי אם זה עובד גם לך, אני ארשום פטנט. בהצלחה.... (וסליחה על הציור הגרוע)

ענתש

New member
החליפי את המילה "ליאם" במילה "פיץ"

(ככה זה כשעושים העתק הדבק מהודעה ממש ישנה ולא קוראים עד הסוף)

kby

New member
אנסה גם. הטריק העולמי שלי עד כה

הוא "אני מניקה אתה מגרעפס" (שונאת לגרעפס. אפפעם אין לי מספיק סבלנות לזה).

אפרתש

New member
../images/Emo6.gifמדהים. כמה חוויות עברתן עד שעלית

על זה? אני מדמינת אותך עד שמצאת את הFINE TUNING - מחזיקה ביד שמאל... מחליפה לימין... עם כף היד... עם האמה... הולכת... מדלגת... יורדת... עולה... בינגו!

ענתש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי !

האמת היא שכמו כל המצאה מדעית דגולה בסדר גודל שכזה מקורה של השיטה בכאוס מוחלט ועצלנות בסיסית. פשוט כל בוקר התעצלתי לרדת ולעלות מלא פעמים כדי להוריד למטה את נגה, ספר, עיתונים, כמה צעצועים וכו'... אז את נגה הייתי מחזיקה עם האמה של היד, תומכת עם היד השניה מלמטה ויורדת במדרגות כשכפות הידיים שלי מחזיקות מליון דברים אחרים. כמה גרעפסים יצאו לה מההליכה הקצרה הזו !

אפרתש

New member
פטנט לא עולמי

והוא לא שלי - לא לדפוק על הגב, אלא להעביר את כף היד שלך על הגב שלו, מלמטה למעלה. אני הייתי מדמיינת כאילו אני דוחפת את הגרעפס החוצה. מוכרחה לאמר שעם הגדולה הוצאתי גרעפסים. עם הקטנה כבר לא. ובאמת הגדולה עד היום יודעת לעשות יופי של גרעפצים.

לאה_מ

New member
../images/Emo6.gif לא חשבתי על זה ככה,

אבל כשאת אומרת את זה - באמת גם אצלנו רק הגדול עושה גרעפסים...

rnati

New member
בדיוק בזמן ../images/Emo45.gif אני אנסה גם

אתמול בלילה כמעט שכתבתי פה גם שאלה בדיוק על זה. בסוף השתמשתי בשיטה של "תנסה אתה להוציא לה את הגרעפס"
ושאלה (מקווה שלא תיבלע פה): יש ארוחות שהיא אוכלת יפה, מחוברת לשד מהתחלה ועד הסוף ולפעמים אפילו לא צריכה גרעפס אחריהן. ויש ארוחות שהיא עושה מלא עצירות וצריכה שנרים אותה לגרעפס מספר פעמים באמצע. ניסיתי למצוא את הסיבה להבדלים ולא כל כך הלך לי חוץ מאשר שהיא יותר עירנית בארוחות שבהן היא צריכה הפסקות, כשהיא אוכלת חצי ישנה (גם אם מורעבת) היא אוכלת "יפה" יותר. איך אפשר לעזור לה לשנות את הארוחות מלאות הגרעפסים?

kby

New member
אוי. נפל אסימון. (סליחה שמתעלקת)

שתיתי אתמול קולה. אדיוטית שכמותי. באמת פלא שהיא התפתלה בערב. אוף!

Tamo daleko

New member
תשמעי.. זה באמת מדהים

ניסיתי (אחרי שנסיונות אחרים להוציא גרעפס כשלו
) וזה עבד! באמת עבד!

למעלה