דילמת האסיר

זהרי

New member
דילמת האסיר

שליפה מיומן חיים (31.08.97 בימים האחרונים התחלתי לנבור במגרות ונתקשלתי ביומן שכתבתי לפני שנים רבות... קראתי מצב שאוליי קשור לאחרים גם עכשיו... מתחיל כך. לכל אדם יש דילמות בחיים..יש שפטורות ויש שלא.. והדילמה היא מאוד קשה.. שואל את עצמי.. האם יכול להיות שהלב יכול להיות חצוי לשניים? והאבסורד לשלוש??? וכל רווח של האחת זה הפסד של השניה... לכל אחת הלב אוהב בצורה שווה לאחת..כמסורת של אהבה וחיים מיזה שנים עם כל הקשור לחיים משותפים ואהבות קטנות.. לשניה...הכרות עמוקה של שנים..יודע שאותה לא אוכל להשיג..אבל שננו אוהבים...ואם הינו יכולים מזמן הינו נשואים..אבל המצב הינו כזה שרק אהבת אמת ממצא.. השלישית..יש בה מיזה ומיזה...אוהב כל שניה להיות איתה אם כי לא היתי איתה...לחלוק את החיים בצורה אמיתית וכנה..למרות השוני ביני לבינה... ואוהב את כולן...והלב חושב כל בוקר על כולן....מצפה לצלצול..מצלצל ... לשמוע את כולן..ואין מדובר בתשוקה כמו רק להיות בחברתן..ולהנות מקרבתן... אוהב לפנק את כולן..לנסוע לכולן...להרגיש את כולן...לדמוע עם כולן וכל אחת לחוד... ויודע . כל מידע של האחת על השניה הינו גזר דין מוות לי ולה... ויודע שאת חיי אני חולק עם ההרגשה שיבוא יום והכל יעלם ואשאר לבד... רוצה לחיות במצב שלא אחבא ואת כולן אוציא לאויר העולם ללא פחד או מורא ואומר אני אוהב אתכן..כולכן... והקטע שבהתחלה חשבתי שהפרפור יהא רק לאחת מהן...אבל זה לכולן... היתכן? זהרי

moran.l

New member
זהרי יקר

קצת קשה לי להאמין, אף פעם לא הייתי בסיטואציה שכזו... אבל החיים לימדוני לא לפסול על הסף מצב כל שהוא אם אתה אינך בו... ולכן אומר כי למרות שקשה לי הלאמין כי אפשר לאהוב יותר מאחת, יכול בהחלט להיות מצב שבו זה יתכן. אך לגבי הפחד להישאר לבד? יבוא יום ותישאר לבד? זה לא. לא אם לא תאמין כך. אדם לא היא לבדו אלא אם כן יאמין כי הוא אכן בודד וגלמוד ולבד... נבואה המתגשמת מאליה. ובכלל, איך יכול אדם כה מפנק כמוך ךהיות לבד? מה, אינך חושב כי יבוא יום ואחרים (או יותר נכון, אחרות) ירצו להשיב לך כגמולך? אוהבת מורן

זהרי

New member
מורן

בוקר טוב...חשבתי שאני לבד עם המחשבות... אמר לי פעם שהמצוי זה תמיד הלא מצוי... ולכן כמה שאתה חושב שלא יקרה תמיד קורים דברים ללא שליטה.. זהרי

moran.l

New member
בזה אתה צודק

הרי למען המחשבה שמשהו לא יקרה, אתה כבר חושב על אותו משהו... ולכן הוא יקרה בכל מקרה...(סיבכתי אותך ? ואכן, אין לך שליטה על דברים שאתה חושב שלא יבואו , והם באים... אך יש לך שליטה (ואף גדולה) על דברים שאתה כן רוצה שיבואו. הווה אומר, קודם כל, הכל עניין של בחירה. ואם אתה מעונין שמשהו יקרה, אין אתה צריך אלא לבחור, באמת לבחור, בתוך תוכך, שאתה רוצה שזה יקרה. מכאן והלאה, מבטיחה, הדרך היא קלה. אתה לבד תעשה דברים על מנת שאותו דבר יתממש... זה יצא ממך... אם אתה באמת רוצה שזה יקרה. לכן הכל עניין של בחירה. ואם אתה לא מעונין שמדהו יקרה, הרי הוא כבר עלה לתודעתך, ולדעתי, אין הוא אלא אלא משום שעמוק עמוק בתוכך, היה רצון (ולו קטנטן) שהוא כן יעלה... אחרת לא היית בכלל חושב עליו.... כלומר, על אותה לשון המצוי הוא הרצוי, אם רק תרצה...

זהרי

New member
את צודקת

צודקת את אבל ( תמיד יש אבל..
} כשהלב רחב ואוהב את כולם ומבין כולם יש שלוש שאוהב הכי הכי..קשה לך להתנתק מהמעגל הזה... אם היתי יכול אז...היתי אומר לכולן ככה שידעו כל אחת מהשניה ויאהבו מתוך בחירה על אף הידידה אבל החיים אינם כמו שאנו רוצים..והלב היה חצוי...והעניין שהיה מבוסס על קשר יותר אפלטוני עם השלוש...עם אהבה אבל לא כעיקר.. תודה לך על ההתיחסות בקריאה בבוקר זה... זהרי

moran.l

New member
מקריאתך

קצת קשה להבין חסרים לי מספר חלקי פאזל אך משתדלת... חחחחחחחחחחחחח.... יום מצוין לך, זהרי

זהרי

New member
אוכל לענות...

אוכל להשיב וגם להחכים אם כי המצב שאז לא בהכרח נכון גם לעכשיו... זהרי

זהרי

New member
לפעמים...

לפעמים רב הנסתר על הגלוי אבל במקרה זה בגלל האחור אשמח להביא הגלוי יותר על הנסתר... ואשמח לענות אם לעלמה יש מה לשאול או שמה ממהרת העלמה להתחיל את היום בגדול ואני כאן בעבודה יושב ומביט בכתיבתך שאותי רגשה ...מאהבתך... ועדיין חושב על היחידה שאותי אהבה... זהרי

moran.l

New member
זהרי יקר

ריגשתי? אני מתרגשת אם הצלחתי... וכן, אשמח תמיד לדעת יותר בשביל זה יש לי מייל...

זהרי

New member
הלב שלנו

הלב שלנו גורם לנו את אשר חשים אנו אכזבה אהבה תשוקה..וגם כתיבה ואת כותבת שונה את כותבבת ברגע של רגש אמת מכיר אני עוד ידידה יקרה שכך כתבה וחשה וכעת נהנה מהכתיבה של עלמה שאותי הרשימה זהרי

tairon

New member
פעם...

חשבתי שזה אולי אפשרי ואז הבנתי שזה לא... אהבה צריך לתת 100% ולקבל חזרה ככה שאתה מתחלק בין 3 אף אחת לא מקבלת ממך עד תום אותך נטו זוהי השקפת העולם שלי............ לכן מצאת אהבה אמיתית ונכונה הצמד אליה לבד איתה לא תשאר זה בטוח

למעלה