דילמות?

daphnadk

New member
דילמות? ../images/Emo4.gif

אם מישהי זוכרת כתבתי פה בתחילת השנה
(מאיה?אל תלשיני שכתבתי כאן) היה לי חבר שהתגייס קצת אחרי שהיה לנו חצי שנה יחד , במשך חודשיים ניסיתי להתמודד עם זה אבל לא הצלחתי באמת לא הייתי מסוגלת אז לצאת עם חייל,בטח לא קרבי. ונפרדנו. (בראש השנה) מאז רבנו המון (אני מניחה שאתן יכולות לתאר לעצמכן)
עדיין התגעגעתי אליו כל הזמן ואני עדיין אוהבת אותו אבל חשבתי שעדיף להמשיך לנסות להתגבר (וחלק מהזמן התעלמתי או שנאתי מה שדי הקל). עכשיו....בזמן האחרון הוא היה ברגילה ודיברנו הרבה ונורמלי (סוףסוף) ועלתה האפשרות שנחזור (לא שלא חשבתי מלא פעמים מה היה קורה אם...אבל זה נראה לי בגדר סתם חלום) הוא רוצה שנפגש...ואני רוצה לראות אותו אבל אני לא רוצה להשלות את עצמי שזה אפשרי סתם,כי הוא גם גר בצפון (אני במרכז) וגם אין לאף אחד מאיתנו רישיון וגם היציאות שלו... אני לא יודעת אם כדאי? אם אראה אותו זה נורא יקשה,ואם אני עדיין לא מסוגלת לצאת עם קרבי? אני לא יודעת אם כדאי לנסות או להשאיר את זה מאחור... מה נראה לכן ? אני נורא רוצה אבל זה מפחיד אותי
תודה

BaTeL37

New member
אמממ...

אני חושבת שאם את אוהבת אותו והוא אוהב אותך...זה שווה את זה,אני יודעת וכולנו פה יודעות כמה זה קשה חבר בקרבי,אבל כל עוד יש אהבה זה הכי חשוב ואפשר להתגבר על הכל... תחשבי על זה..ושיהיה המון בהצלחה בכל דרך שתבחרי

Ray512

New member
אני לא הכי מסכימה איתך.

זה נורא קלישאתי ויפה לומר ש"כל עוד יש אהבה זה הכי חשוב ואפשר להתגבר על הכל", אבל זה לא כל כך נכון. כלומר, זה גורם מאוד חשוב ומאוד מאוד משמעותי אהבה, אבל זה לא הכל. אם אין להם כמעט איך להיפגש, והקשר סביר להניח יגרום לה יותר סבל מאשר אושר, אולי כדאי לא להיכנס לזה שוב. אני אומרת את זה מניסיון גרידא. תאמיני לי, שאהבתי מאוד את החבר שלי, והוא בכלל- היה מוכן לעשות בשבילי ה-כ-ל. לא היינו רבים אף פעם כמעט, וגם היה לו רישיון, אז לא הייתה בעיה של נגישות. ובכל זאת, כשהעבירו אותו לתפקיד שהיציאות שלו היו ממש חרא, ואפשרויות התקשורת היו מוגבלות מאוד, הוא העדיף לחתוך, למרות מערכת היחסים הנפלאה שהייתה לנו. ובאמת, מה זה שווה לסבול ולעבור 7 מדורי גיהנום כל פעם שהוא בבסיס, כדי שכשהוא יוצא לא בטוח בכלל תהיה אפשרות להיפגש? יש דברים שאפילו אהבה לא מצליחה להתגבר עליהם. מובן שאני לא יודעת אם זהו המקרה אצל השואלת, אבל אני רק אומרת שתקח בחשבון שיכול להיות שזה באמת לא כל כך שווה את זה...

BaTeL37

New member
אגב

כמה וכמה פעמים הייתי באותה הרגשה ובאותו מצב...גם אני כמוה גרה רחוק מחבר שלי..אני מהמרכז והוא מהצפון...אין מה לעשות אי אפשר לקבל רק אושר,לא הכל ורוד,יש גם סבל,אבל מתגברים...ככה אני רואה את זה. אבל כל מערכת יחסים בפניי עצמה...

Ray512

New member
ברור שלא הכל ורוד

אבל דעתי האישית היא שאם את יותר סובלת מנהנית במערכת יחסים- זה לא בריא וכדאי להפסיק את זה.

toxic babe

New member
../images/Emo8.gifתקשיבי

אם את מוכנה לעבור את כל הקשיים ואת מרגישה שמה שביניכם זה קשר בריא, אז לכי על זה. הבעיה של המרחק והניידות מוכרת לי מקרוב ולכן אני מאוד מבינה אותך. תראי.. אני לא אגיד לך שזה מצב אידיאלי, אבל זה המצב הנתון ואיתו צריך לעשות משהו. יש כל מיני מערכות יחסים ובכל אחת יש קשיים, זה לא שאם תהיי אם "אזרחי" לא יהיה קשה. לדעתי לעבור דריסת רגל בקשר עם חייל, זה דבר מאוד מחשל ומכין אותך לבאות. כי קשר עם חייל זה בכלל בכלל לא קל!

daphnadk

New member
ממ...

הדילמה בעצם היא אם אני מוכנה לעבור את זה אני לא יודעת... אז לא הצלחתי..למה שעכשיו כן אצליח? אני בטוחה ב100% שעם אזרחי יהיה לי יותר קל עד כמה זמן ..אפילו כמה ימים.. הסכמתי לגמרי עם זאת שמעליך והשתדלתי להיות כמה שיותר ראלית, מה לי ולשיריונר שגר בצפון כשאין לנו רישיון ויותר מדי סיכויים. אבל כשדיברנו זה גרם לי לחשוב אולי עכשיו אני כן מוכנה לנסות... אני לא יודעת אם זה שווה את הניסיון בכלל (כל הכאב והסבל שכרוח בזה)

Ray512

New member
אני לא חושבת

שמישהי מאיתנו תוכל ממש לעזור לך, שהרי אם מדברים תכל'ס- ההתלבטות שלך היא בין הלב לראש. את יכולה לנסות, לראות אם זה מתאים לך עכשיו, ובמידה ולא- להשלים עם כך שכנראה זה לא נועד להיות. או שאת יכולה להחליט שאת הולכת עם הראש- ואח"כ להתחרט שלא ניסית. עם כמה שאני מאוד מאמינה שלפעמים לא בריא להיכנס למערכת יחסים, אני בכל זאת חושבת שאם יש לך רגשות כלפיו ואת מאמינה שתוכלי לעבור את זה, תנסי. זה לא שאת הולכת איתו לחופה. תמיד אפשר להיפרד. אם את כן מרגישה שזה יותר מדי סבל בשבילך, ויותר מדי כאב- תחשבי פעמיים לפניי שאת נכנסת לזה. בהצלחה.

למעלה