דילמות קשות

b1233

New member
דילמות קשות

איבדתי את בעלי לפני קרוב ל-5 חודשים בתאונת דרכים. הוא נהרג 4 ימים לפני יום הולדתו הראשון של בנו בכורו, יחידו. הוא היה אהבת חיי. במלוא מובן המילה. הוא היה החבר הכי טוב שלי, האהוב שלי, הבעל שלי, המאהב שלי. ידעתי שאם יבוא יום בו הוא יילך- אלך יחד איתו. אהבתי אותו יותר מהחיים עצמם. אבל הוא נלקח לי.. ואני בחרתי להמשיך לחיות, בחרתי להמשיך להרגיש, לשמוח, לאהוב, להיות מאושרת. אם לא בשבילי, לפחות בשביל בננו. אני כרגע נמצאת במערכת יחסים עם אחד מחבריו וברור לי, וברור לו שהיא רצינית. רגעי השבירה מהאובדן קורים לא מעט, והוא זה שמחזיק אותי כשאני נופלת. וטוב לי ורע לי, ונעים לי וקשה לי- והכל, הכל הולך בקווים מקבילים שמעולם לא חשבתי שיוכלו ללכת יחד. ואני פשוט משתפת כי אני חייבת לפרוק. אני יודעת שאני נשמעת קצת "פסיכית" שנכנסתי למערכת יחסים כ"כ מהר, אבל אני גם יודעת שזה טוב ללב שלי, וטוב לילד שלי. ואני גם יודעת שבעלי במקום הראשון, ואוהב אותו עד יומי האחרון. (כנראה שגם לאחר מכן...)

יקרתי ../images/Emo24.gif זה כל כך טבעי ..

שאנו עומדים בפני דילמות קשות .. גם אני אבדתי את אהבת חיי ביום נורא אחד ...ללא הכנה ... חיי נגדעו ...עולמי התהפך ...תוכניות חלומות הכל ירד לתמיון .. אבל בחרתי בחיים פתחתי בחיים חדשים ,שונים , כל התוכניות והחלומות השתנו ... ואכן חשתי את הצורך להיות נאהבת ,ומצאתי לי אהבה משלי ... וארבעה חודשים לאחר האסון היתי במערכת יחסים .. אז סברתי שנרקם סיפור אהבה רציני,נמשך כשנה , לימים למדתי שזה הצורך שלי להיות נאהבת יותר מהתאמה בנינו .. הסיפור נגמר ,נשארנו ידידים ... יש חייים בצל האסון ,חיים יפים ,חיים מלאי עניין ,חיים מאושרים .. אבל צילו ואהבתי אליו תמיד תמיד מלווים אותי ,ובטוחה אני שהוא גאה בדרך שבחרתי ..

../images/Emo24.gif

חושבת שאת עושה טוב, כי אתם חולקים את האהבה אליו , לכן הקשר עם חברו מאים לך עכשיו מה יהיה בעתיד זה ימים יגידו, יש יתרון בזה שהוא הכיר אותו ואהב אותו כמוך תני לימים להוביל אותך , מה שטוב שיש איש לצידך ולצד בנו שאת מגדלת ויכול לשמש לו דמות גברית והוא ידבר על אביו באהבה אשה חמודה חלפו רק 5 חדשים תחיה כל יום בשביל אותו היום ותראי לאין הימים מובילים אותך , כאם לילד בן שנה את חייבת להיות מחוברת לחיים וצריכה לדאוג שניכם לחיים בהמשך , שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתעשי

לבנדר3

New member
מבינה לליבך

תלכי עם האופטמיות בגדול בשביל בנך ובשביל המשך חייך,גם לי לפני 40 שנה יצאתי עם בחור 6 שנים ולאחר 3 שבועות שנשאתי נשואים טריים התאלמנתי אבל אז לא היו לי ילדים כיום שוב אני אלמנה לאדם שאהבתי מאווד מלאו 10 חודשים מאז שהוא איננו בשום פנים ואופן את לא פסכית אלה מחפשת תרופה למכה שקבלת בעלי ז"ל שהתחתנתי איתו לאחר אותו ארוע באהבתו והבנתו את מצבי אז הקל עלי במידה גדולה אמת לאחר 35 שנות נשואי יש בי כאב גדול מאוד דווקה בגלל שהאיש הזה תרם לחיי הרבה משמעות לבך ומחשבותיך יהיו לך למצפן חזקי ואמצי

mtmt7

New member
שלום לך יקירה

אני התאלמנתי לפני 9 חודשים אחרי 40 שנות נישואין,והאמיני לי אני מקנא בכל זוג שאני רואה,אומנם יש לי ילדים נהדרים ואני עדייו לא בפנסיה ,כך שחיי ממשיכים .אבל חסר לי החלק השני שלי,בתחילה חשבתי שעם הזמן ארגיש טוב יותר אבל האמת היא שיש לי די הרפה נפילות. לכן אם יש לך היזדמנות לחיות חיי את חייך בשימחה ואושר עד כמה שניתן. מרים

למעלה