דילמות פנטסי

Amir BA

New member
דילמות פנטסי

1. ג'ו פלאקו נגד טמפה ביי או מאט שאוב נגד טנסי, שנהם משחקים בבית 2. ההגנה של הג'יאנטס נגד ג'קסונוויל או ההגנה של הג'טס נגד סינסי 3. צריך לבחור 3 מתוך ה-6: היינס וורד בבאפלו מרקס קולסטון בדאלאס (הוא 99% בהרכב) ברנדון לויד נגד סנט לואיס אוצ'ו סינקו בחוץ נגד הג'טס דני וודהד בדטרויט מייק תומס (ג'קסונוויל) בחוץ נגד הג'יאנטס

Yo-man

New member
מדהים! אלה 2 ה-QB שיש לי בפנטזי

אני הולך עם שאוב. פלאקו לא נותן לי את התפוקה שציפיתי ממנו מתחילת העונה, וטמפה התחילו לשחק יפה ומחזיקים את הכדור הרבה זמן. זה לא נותן לפלאקו מספיק זמן ליצר נקודות. טנסי חוזרים לשחק עם קרי קולינס מה שאומר שיש סיכוי שההתקפה שלהם תהיה חלודה קצת ותיתן לשאוב יותר הזדמנויות. והייתי הולך עם ההגנה של הג'טס, פשוט כי הג'איינטס לא צפויים השנה, עם ההגנה הטובה שלהם. בבחירות האחרות אני הייתי מעדיף את וורד וקולסטון. אולי אוצ'ו סינקו, אבל לגבי האדם השלישי אין לי דעה ממש נחרצת. בהצלחה!

Amir BA

New member
מצחיק

אבל הדעה שלי הפוכה לגמרי לגבי ה-QB דווקא משאוב ציפיתי להרבה השנה והוא די מאכזב בינתיים, הרבה "תודות" לאריאן פוסטר שלוקח הרבה נקודות משאוב בגלל משחק הריצה המשופר של הטקסנס. שאוב וטקסס בכלל מבחינתי די לא צפויים, מפלאקו אני יודע מה אני אקבל פחות או יותר כי הוא די סולידי. אבל השבוע שני המצ' אפים שלהם די דומים ואין מישהו שאני יכול להגיד שיש לי תחושת בטן שאיתו צריך ללכת. אני אשמח לשמוע עוד דעות

RoyBehar

New member
אני הייתי הולך על וורד, קולסטון ולויד.

מבחינת הQB - אצלי פלאקו על הספסל השבוע, אני הולך עם דרו בריז. הייתי הולך על פלאקו אבל אם הבחירה היא בינו לבין שאוב. כמו שאמיר רשם - ההתקפה של הטקסנז לא כל כך צפויה.

s t i f f l e r

New member
תשובות

1. שאוב (שניהם נחטפו אותה כמות פעמים, פלאקו זרק ל-3 ט"ד יותר ו-140 יארד פחות) הוא משחק מול הגנת המסירה ה-26, פלאקו נגד ה-6. 2. ג'איינטס (מבחינה סטטיסטית הם הגנה טובה יותר שמשחקת מול התקפה רעה יותר). 3. לויד, וורד וקולסטון

eran113

New member
QB

גם לי בפנטזי יש את שאוב והוא בהחלט לא צפוי. לצד משחקים עם הרבה נקודות יש גם משחקים גרועים. בכל זאת הייתי הולך עליו משום שבשלושת השבועות האחרונים הוא יחסית יציב מבחינת הירדים שהוא משיג. עושה רושם שהמשחק השבוע הוא הסיכוי האחרון של יוסטון להשאר במרוץ לפלייאוף דבר שיכול לעזור.

clevelandrocks

New member
צרות של עניים- דילמת הQB שלי

מקנאב נגד הוייקינגס או קיטנה נגד הסיינטס? עם מקנאב אתה יודע מה אתה הולך לקבל (TD אחד או שניים, אינטרספשן אחד או שניים וכמות לא מבוטלת של יארדים). קיטנה נראה מצויין כמו הקבוצה כולה מאז החלפת המאמן, אבל יש פה סיכון שזו הבלחה שלא תימשך).

s t i f f l e r

New member
נראה לא כל כך פשוט

מצד אחד, מקנאב נמצא בקבוצה לא טובה, שמשחקת מול קבוצה בעלת פוטנציאל (שלא תיקשרה עם המאמן) שרוצה להוכיח את עצמה גם אם איבדה סיכוי לפלייאוף. מצד שני, קיטנה שנמצא בקבוצה טובה, שמממשת עכשיו את הפוטנציאל שהיא החביאה בתקופת פיליפס והיא לא ממש הבלחה. אני הייתי הולך על קיטנה רק בגלל שהקבוצות שלו ושל מקנאב במגמות הפוכות.

למעלה